- 24 Eylül 2018
- 102.053
- 302.009
- 898
Isimi kolaylastirdinBen dedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Isimi kolaylastirdinBen dedim![]()
Hibe versenesizin cüzdana bi 7-8 bin lira sıkışmış yasocum![]()
Amin canım benimSağlıkla büyüsünler insallah![]()
Evet canim kıskanıyor sorma çok zor oluyor bazenKüçük kardeşi de kıskanır içten içe![]()
İyiyim Allah a şükür, çocuklarla delirmeceler canlı dersteCanım,nasılsın?![]()
Gold çay kaşığı kullandım, Allah affetsin.Hadi bakalım güzel o zaman, yoksa benimki çok sırıtacak![]()
OlaamaaaazzzzGold çay kaşığı kullandım, Allah affetsin.![]()
Çok minimalist bir şey ya dümdüz. Süslü püslü tabak çanak kullanmadım çünkü zaten yok.Olaamaaaazzzz
Yarın göreceğiz![]()
Benim de 2 kişilik minik bir masa kurdum, 2 çeşit yaptım, bakalım neler gelmiş başka göreceğizÇok minimalist bir şey ya dümdüz. Süslü püslü tabak çanak kullanmadım çünkü zaten yok.![]()
Ben tek çeşit yaptım, o da aşırı basit. Oğlum (1,5) yemek yapmacılık oynarken bile yapar ahsjajsjaBenim de 2 kişilik minik bir masa kurdum, 2 çeşit yaptım, bakalım neler gelmiş başka göreceğiz![]()
Kolay gelsin,işin zorİyiyim Allah a şükür, çocuklarla delirmeceler canlı derstesen nasılsınnn, az kaldı aşıya heyecanlı mısın
![]()
Kaç yaşında kv?Elimden geldiği kadarıyla yapmaya çalışıyorum bende.
Dr eklemler için ilaç verdi onu alıyor günde 2 kere,morluklar içinde jel buzlardan var onları kullanıyor.
Çok iyiymişBen tek çeşit yaptım, o da aşırı basit. Oğlum (1,5) yemek yapmacılık oynarken bile yapar ahsjajsja
Sağ olasınKolay gelsin,işin zorSorma,gerginim ,15 dakika tutacaklarmis aşıdan sonra
![]()
Hayırlı cumalaarrrr
Yok canım,takılıyorum:)Sorunsuz geçecek inşallahÇok iyiymiş
Sağ olasınyaa gerilme senin için o süre, herhangi bir yan etki ortaya çıkarsa diye, eşim ve babam oldu beklemediler bile, ama sen bekle tabi doğru olan beklemek
![]()
Amin,hayırlı Cumalar
Tiroid ve alerji
Çok teşekkürler senacım sağol .Ablacım Rabbim sabır versin, Mekanı cennet olsun inşallah![]()
Ne zmaan gidecen aşıya,15 dakika bekletiyorlar hastanede reaksiyon varsa diye..Kolay gelsin,işin zorSorma,gerginim ,15 dakika tutacaklarmis aşıdan sonra
![]()