- 22 Temmuz 2017
- 46.671
- 137.667
- 598
Bencede, PC’yi boşa3 kişiyiz biz işte. 1 arkadaş yıllık izne çıktı. 2 kişi kaldık, o yüzden bayram sonrasına kadar yoğun çalışacak gibi duruyorum. Sabah 10’dan beri PC başondayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede, PC’yi boşa3 kişiyiz biz işte. 1 arkadaş yıllık izne çıktı. 2 kişi kaldık, o yüzden bayram sonrasına kadar yoğun çalışacak gibi duruyorum. Sabah 10’dan beri PC başondayım![]()
Sen mi at gibisinAt gibi karıyım ama![]()
Ya cevaplarını hep biliyorum bunu da bekliyordumAt gibi karıyım ama![]()
Miniminnak bir hatun yahu, bize dese tamamYa cevaplarını hep biliyorum bunu da bekliyordumAynen öylesin maşaallah
![]()
Öyle istiyor ne diyelimMiniminnak bir hatun yahu, bize dese tamam![]()
Güllaç yedim daha eve geldiğimdeGüllaç ve baklavanı yedin mi?![]()
Evet, şiddetli geçimsizlik var aramızdaBencede, PC’yi boşa![]()
Sen mi at gibisin![]()
Tay gibi diyebilirizYa cevaplarını hep biliyorum bunu da bekliyordumAynen öylesin maşaallah
![]()
Onunkinden 100mb internet gelmiş. Bende bugün bulunca hemen atayım dedim, ama görmedi henüzDünC A N O kodu okutmak gerekiyor diyordu:/
Peri yaptı onu. Kapagın resmini gönderdim. 100 MB vermişDünC A N O kodu okutmak gerekiyor diyordu:/
Yarasın Tay’ımaGüllaç yedim daha eve geldiğimdebaklavamı da şimdi yicem
Evet, şiddetli geçimsizlik var aramızda
Tay gibi diyebiliriz![]()
Ben kodun fotoğrafını çekip attım, yanlış mı yaptım kiPeri yaptı onu. Kapagın resmini gönderdim. 100 MB vermiş![]()
Aaaa çok iyi neyden geliyor bizde denk gelirse verelim:)Onunkinden 100mb internet gelmiş. Bende bugün bulunca hemen atayım dedim, ama görmedi henüz![]()
Ne kapağı canım:)Peri yaptı onu. Kapagın resmini gönderdim. 100 MB vermiş![]()
Lays paketinde gördüm ben, bilmiyorum başka nelerde varAaaa çok iyi neyden geliyor bizde denk gelirse verelim:)
Hangi hat:)Lays paketinde gördüm ben, bilmiyorum başka nelerde var![]()
Ben o galon gibi bardaklarımla 4 bardak içtim
Afiyet olsun:)