Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yardımnıza ihtiyacım var bimden yufka almıştım az öncede patates haşladım börek düşünüyorum ama sahura nasıl yapayım pratik olacak yardım edermisiniz
ben her zaman yemeğin yanına yazın zeytinyağlı fssülyeyi öneririm yapımı acayip basitHayirli aksamlar kizlar,topikten az once haberim oldu,bende boyle bir paylasim alanina ihdiyac duyuyordum acikcasi...![]()
Misafirlerim icin sizden yardim istiyorum,
Pilav ustu et yapicam,yanina mercimek corbasi...
Sizce bu doyurucu pilavin yanina hafif olarak ne gider?
Ara sicak,ara soguk fark etmez,fikirlerinizi bekliyorum..![]()
ben her zaman yemeğin yanına yazın zeytinyağlı fssülyeyi öneririm yapımı acayip basit
istersen zeytinyağlı barbunya olur yaz günü zeytinyağlı gider yemeklerin yanına
ara sıcak olarak sıgara böreği paçanga normal patatesli vs tepsi böreği yapabilirsin
Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm
bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...
TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
ACLIK yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )
SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868e boş mesaj atarak 5 TLlik bağış yapılabilir.( turk kizilay)
bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler