''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

reca efenim Şeniz

herbal i biliyorum daha evvel distiribütörü idim kaydirigubbakcemile2

tatlım hadi ben onu içtim sevdiceğim ne edecek kaydirigubbakcemile3 yeme bugün sen kazana düştünmü dieeceeem kaydirigubbakcemile3
ama var ya süpersin 5 kg ha ne diim bacım tebrik ederim ben kg değilde şu göbeğimden nasıl kurtulcam bilmiommafoldumben galiba karın germe ameliyatı olucam kafaya koydum
tarif adresi için mersüüüü opuyorumnanaktan

benım kocişte annemde boole olduundan gecen sene hepimiz herbal kullandık balım ama bu sene zaten kociş libya da ben ve annemde herbal içiorus yine..ayrıca 5 kg diince çok gelmesin bana göre devede kulak yani kalan kısma oranla bööle..kaydirigubbakcemile3
:gitme: eyy geceler datluum Şeniz

rabbim muvaffak eylesin inş dualarımız seninle iyi geceler mışıl uykular tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
allah razı olsun balım..

Film izledik (geçen bahsetmiştim ya A.R.O.G tam bi sukut-u hayaldi benim için.:delphin:
Sonra kitap okuduk biraz.. Uykum kaçtı accık bebiklerimizi yatırdım 1 saat sonra sahur zaten..Değmez uyumamakaydirigubbakcemile2
Gönlümüzden inciler koptu az biraz da yazı yazdım rahatladımyerimseniben

Sahura nörelim çiçaaam bi fikrin geldi miakannehir
Ben ekmek balığı yapıyim diyorum (halam öyle der:yumurtalı ekmek kızartması yani:)
yanına da soğanlı salçalı patates kavururum oh dimi ne güzel sıcacık bir çayla..
(ben çay içmiyorum ama elmalı veya şeftalili içebilirim ara ara..) sahur da iyi gidiyor..
Ee peynir zeytin salatalık domtis elhamd. yeter inş...

Bu arada bu canım öyle bir turk peyniri istiyor ki hani Pınarın var ya sert yağlı tuzlu helva gibi peynirlermafoldumben
ben onlara bayılıyorum hamileyken nası yedim anlatamam ..
çıtır çerez gibi günde yarım kalıp bitiriyordum nerdeyse -tatlicadiarzu-
burada yok malesef o sevdiğimden kaşar peyniri var Kaanlar diye bir marka..Fena değil onu alıyoruz..
Tr den getiriyorlar sağolsun arkadaşlar;o da zırt diye bitiyor anlamadım gitti
nası peynirse az koyuyorlar kutuya benim suçum yok kiakannehir

hani de buradan giderken peynr ve sucuk götürdü garibim hasret kalmış kıyamam.sonra uçak transferi sırasında eşyaları biryerlere gitmiş yanlışlıkla gelmesi 2 günü buldu.allahtan vakumluydu bozulmamış.ama o iki gün boyunca eşim hep dediki inşallah peynirler bozulmamıştır..bu arada bayramda o gelemiyor bizi çağırıyor işten izin alabilirsem ve vize işi hallolursa önümüzdeki hafta geliyoruz inşallah ve allah nasip ederse..:Saruboceq:kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4:Saruboceq:
kizlarrr gece yarisi canim SIKILDI aklima bizim yemek kursunda yabancilara yaprak sardirttik ,:lepi:ekledim ama fazla goren olmadi ,dedim bura tam yeri resimleri ekleyin ,bakin bakim ellerine yakismismi ,yemesini iyi biliyolardi dedik hadi bakalim sizde gorcezsengözlerimebaksanab
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...yabancilara-yaprak-sardirttikgoruntuleri.html
iste buda resimler

spa0782.jpg

spa0783.jpg

spa0784t.jpg

spa0787.jpg

spa0788.jpg

spa0789.jpg

spa0790e.jpg

spa0791.jpg

spa0792.jpg

sempim sen o sarışın ablamısın yoksa o çifte kavrulmuş kardeşlerden mi?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm bacım bunların yaptıkları sarmalar bizimkilerin yanında dev kalıyor ama azimle başarabilirler belki..

pınarcım tşk ederim canım elceğzine sağlık. böyle hem hafif olmuştur. bunları bu şekilde kızartınca hafif çiğlik oluyor sotelemeden çünkü bende bir dahakine böyle deniycem.

sınavında da başarılar canım:1hug:

allah razı olsun..bence de fırında daha hafif oluyor..

Günaydın kızlarrr mirmirmirmir
Hafta sonu olunca kimseciler yok buralarda :1rolleyes:
Hafta sonu genelde eşim sahura kadar otrur sahuru da o hazırlar. Yatıncada nerdeyse iftara kadar kalkmazz a.s o uyuyunca temizlik de yapılmaz rahatsız etmemek için..
Bende öyle bakınıyorum....
Menüleri paşlaşsanızda bişeyler yapsak ....

Bu arada Pınar" ada başarılar dilerim.. Allah yardımcın olsun canım....

allah razı olsun kardeşopuyorumnanaktana.s.

mafoldumben senağlama hiçbir şey yapacak halim yok bugün. dişim mahvetti beni. sahurdan iftara ağrı kesicilerle duruyorum. ateşim de var bugün. bi yarın olsa da diş hekimine gitsem ooooyyyy oyyyy senağlama senağlama

kizlar bugun misafirlerim var gogus etinden ne yapabilieim acaba bana fikir verin yagda kizarmak istemiyorum

pinarcim valla dedigini anlayamadim befisfisfis hani komikte ben anlamadimCADIARZU
o sarisin benim hocam oluyoşutarafagitti
valla koca koca sardilar be bizim gibi olmak icin cok ekmek yemeleri lazimkaydirigubbakcemile3

bugünki menümm
mercimek çorbası
nohut
pilav
turşu
ayy şimdiden ağzım sulandı

kizlar menumde bugun
sulu kofte
yaprak sarmasi
kofteli borek
patlicalari nin arasina kofte koyup firina veriliyorlar ya suanda aklima gelmedi yemegin adi
zebzeli tavuk rulo sympatike tesekur ederim onu yapcam
pilav
icli koftem var
kizlar menum nasil baska tavsiyenin varmi soyleyin uymamis velan diyebilirsini
haa bire tatli olarak milfoy hamurunda kolay baklava var
kadin kulubu sag olsun cok cok seyler ogrendim burdan lezetlli yemekler yaptim valla

menun cok guzel canim hepsini yatistirebilceksen ne guzel ,bide zahmetli
sanirim corba yapmicaksin
mesela benim tavuk sarma, icili kofte,yaprak sarma,borek,
ismini bilemedi dedigin sanirim patlican sarma onu bende yapmistim bak bundanmi tabi benimkinde kabakta vardi
valla super ellerine saglik canim

spa2661a.jpg

kızlar fırında tavuklu patates yapacam bi tarif verin bakım hepsini çiğdenmi atayım sempatiğim hadi kulum bekliyorum.

eve canim cig yap ilk once pataesleri ne ince ne kalin olcak sekilde yuvarlak dilimler yap
bunun uzeeine biraz baharaz tuz az yag dok karistir tepsinin altina dose
uzerine biraz domates biber dogra
onun uzerine tavuklari yerlestir tabi baharatla
uzerinede salcali ve yogurtlu azda yag kat sos yap firina ver
ama icinde bi supe olursa patate pisermi pismezmi diye ilk once tepsinin ustune folyo yap ,patatesler biraz yumasinca o folyoyu cikar
ben boyle yapiyorum dene bakalim snede

bak simdi benimde canim istedi anlatirken :) :) coktandirda yapmadim

[ı]eve canim cig yap ilk once pataesleri ne ince ne kalin olcak sekilde yuvarlak dilimler yap
bunun uzeeine biraz baharaz tuz az yag dok karistir tepsinin altina dose
uzerine biraz domates biber dogra
onun uzerine tavuklari yerlestir tabi baharatla
uzerinede salcali ve yogurtlu azda yag kat sos yap firina ver
ama icinde bi supe olursa patate pisermi pismezmi diye ilk once tepsinin ustune folyo yap ,patatesler biraz yumasinca o folyoyu cikar
ben boyle yapiyorum dene bakalim snede

bak simdi benimde canim istedi anlatirken :) :) coktandirda yapmadim
[/ı]

sağol canım öle yapım gel yiyelim kız.

bugunde benim amma daver eden var ,daha hic kimseye misafirlige gitmedik ,bugun davetliyiz sansimizdan siz cagiriyosunuz
ama hafta icinde artik evde degilim ,sizlerden her gun birine geliri ona gore :) :)

[ı]bugunde benim amma daver eden var ,daha hic kimseye misafirlige gitmedik ,bugun davetliyiz sansimizdan siz cagiriyosunuz
ama hafta icinde artik evde degilim ,sizlerden her gun birine geliri ona gore :) :)
[/ı]

gel canım başımla beraber kuzum tavuklar but olacak pişer dimi

opuyorumnanaktaniyi pazarlar kk nin güzel ve hamarat hatunlariopuyorumnanaktan

benim dün iftarda yüksük corbam vardi
cilbirim vardi
bide salcali yumurtali makarnam vardi
sympatik arkadasimin tarifi saolsunopuyorumnanaktan
bide türkce de aynimi deniyo bilmiyorum tavuk cordon bleu vardi

bugün annemlerdeyiz​

ayy kızlar kaç gündür uğrayamdım iftara davetliydim hep bugun kimse davet etmedi ama :(( bugün benim menümde balık,roka salatası ve corba var kısmetse eşimle beraber başbaşa yiycez bugn

Back
X