Kızlar hayırlı sahurlar . Ben bu gece biraz hasta gibiydim zatten reglyim oruç tutmuyorum dün fln güzelce hazırladım eşimin sahurunu bu gece kalkamadım kemiklerim agriyrdu hayatım dedim sen hazırlasan bugünlük yumurta haşla dedim yatmadan pogca da yapmıştım onu da istirsin dedim . Ama yok bir bagirmalara başladi bana ben akşama kadar çalışayım da sahuru da kendim hazirlayim da . O hâlimde nasıl üzüldüm hala kendime gelemiyorum kapı carpmalar falan gurbette ailemden 20 saat uzak mesafedeyim yâni ne gerek var benim senden başka kimsem yok burda . 22 yaşındayım herkes ailesinin dizinin dibindeyken gelmişim ben seninle Türkiye'nin bir ucuna . Ben mi hataliyim lütfen akıl verin
( İç sesim: nereden buluyorsunuz böyle adamları ya )
Geçmiş olsun, herkes kendi dini ibadetleri den sorumlu. Hanımın kalkması hazırlaması hoş güzel ama kalkamadı diye kızılmaz ki, yesin poğaçasını içsin bir yudum su yatsın.
Ne siz onun yerine namaz kılabilirsiniz, ne de onun yerine oruç tutabilirsiniz, namaz kılacağı zaman onun yerine abdest mi alıyorsunuz??
2 gecedir ben kalkıyorum sahur hazırlamaya, sonra yatıp 1 saat sonra çocuk okula gidecek diye kalkıyorum. Oruçtan daha çok yorgunluk insanı zorluyor ramazanda. Eşim de cumartesi çalışmıyorum, sahuru ben hazırlarım sen biraz dinlenirsin dedi.
10 yıllık evliyim, adet dönemimde hiç kalkmadım sahur için!!!!
Ben erkek eşit hazırlasın da demiyorum, ama kızmak olmamış...
Fazla mesaj var okuyamadım ama gençsiniz, çocuğunuz yoksa biraz bekleyin derim