Hehehe bende çocukken severdim ve hala sevdiğim için kendimce koleksiyon yapıyorum..Ayy ben bu çizgifilmi çok seviyodum küçükken:))
Ama çok eskiden seyretmiştim ben.
Bende geçen yaz çocukluğumdan yana ilk defa 2 sezonunu izlemiştim :)ben bi bastan izlemeye basladim gecen sene :) 100 kusurde kaldim bebis dogunca. Ah mamoru ahinsallah bulursun canim
99 senesinde vardi oglen 1 gibi. Cadirdan eve kosar izler geri donerdim cadira :))Bende geçen yaz çocukluğumdan yana ilk defa 2 sezonunu izlemiştim :)
Ama trt 1'de türkçe dublajıyla tadı bir başkaydı ve unutulmazdı..
Ahh mamoru ahh
Eki Görüntüle 1834796
O güzel müziğin ardından gülü atışı unutulmaz
İnşallah bulurumTeşekkür ederim ^_^
Hehehe doğrudur :)99 senesinde vardi oglen 1 gibi. Cadirdan eve kosar izler geri donerdim cadira :))
O sitelere arada bakıyorum.Ama ben 2000'li yıllarda kıyıda köşede kalmış olan ürünleri bulup almak istiyorum.Eskiyi bulunca daha çok mutlu oluyorum.Canım ebay, aliexpress ya da Amazon.com'a bak, oralardan getirtebilirsin.
Yaaa ne güzel....Bizde tek kişilik nevresim var eve geçince atabilirz resmi
Özelden mesaj attım..Nevresimle ilgilenirseniz bana özelden yazarmısnız watsapdan görüşelim
Ben hala Ay Savaşçısı ile ilgili ürün arıyorum..
Vazgeçmek yok...
Sende gorunce cocuklugum aklima geldi bi gazeteden bundan 20 yil once bu karakterin puzzleni saklamisim kizima verdim gecen gun ne severdim bende :)Merhaba kadınlar kulubünün güzel ablaları...
Konu başlığında yazdığım gibi avatarımdaki karakter olan sailor moon(ay savaşçısı) animesi yani japon çizgi filmi ile ilgili ürün arıyorum ^_^
Eki Görüntüle 1834770
90'lı yıllarda atv de yayınlanmış ama ben 2000'li yıllarda trt1 de tekrarına yetişebildim..
Eki Görüntüle 1834772
Eki Görüntüle 1834776
Eki Görüntüle 1834777
Ben bununla ilgili koleksiyon yapıyorum çünkü benim çocukluğumun unutulmazı..
Hatta bu bölümde tesadüfi bu çocuk tişörtünü bulup satın almıştım ^_^
Eki Görüntüle 1834751
Bununla ilgili uygun fiyata 2000'lerden kalma oyuncak,sticker,yatak örtüsü,not defteri hımm artık elinizde ne olursa bekliyorum ^_^
Eki Görüntüle 1834779
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?