Bebek İkinci El Sailor Moon(Ay Savaşçısı) animesi ilgili ürün arıyorum!!! ^_^

mero95

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
1.026
889
323
29
Merhaba kadınlar kulubünün güzel ablaları...
Konu başlığında yazdığım gibi avatarımdaki karakter olan sailor moon(ay savaşçısı) animesi yani japon çizgi filmi ile ilgili ürün arıyorum ^_^

90'lı yıllarda atv de yayınlanmış ama ben 2000'li yıllarda trt1 de tekrarına yetişebildim..

Ben bununla ilgili koleksiyon yapıyorum çünkü benim çocukluğumun unutulmazı..
Hatta bu bölümde tesadüfi bu çocuk tişörtünü bulup satın almıştım ^_^

Bununla ilgili uygun fiyata 2000'lerden kalma oyuncak,sticker,yatak örtüsü,not defteri hımm artık elinizde ne olursa bekliyorum ^_^

Son düzenleme:
Ayy ben bu çizgifilmi çok seviyodum küçükken:))
Ama çok eskiden seyretmiştim ben.

ben bi bastan izlemeye basladim gecen sene :) 100 kusurde kaldim bebis dogunca. Ah mamoru ah insallah bulursun canim

ben bi bastan izlemeye basladim gecen sene :) 100 kusurde kaldim bebis dogunca. Ah mamoru ah insallah bulursun canim
Bende geçen yaz çocukluğumdan yana ilk defa 2 sezonunu izlemiştim :)
Ama trt 1'de türkçe dublajıyla tadı bir başkaydı ve unutulmazdı..

Ahh mamoru ahh

O güzel müziğin ardından gülü atışı unutulmaz

İnşallah bulurum Teşekkür ederim ^_^

99 senesinde vardi oglen 1 gibi. Cadirdan eve kosar izler geri donerdim cadira :))

99 senesinde vardi oglen 1 gibi. Cadirdan eve kosar izler geri donerdim cadira :))
Hehehe doğrudur :)
Ooo ne güzel ^_^
Bende 2001 yılında okuldan gelir gelmez çantayı fırlatır atar önlüğümü çıkarmadan öyle izlerdim ..
Ahh ne güzeldi o zamanlar..

Canım ebay, aliexpress ya da Amazon.com'a bak, oralardan getirtebilirsin.
O sitelere arada bakıyorum.Ama ben 2000'li yıllarda kıyıda köşede kalmış olan ürünleri bulup almak istiyorum.Eskiyi bulunca daha çok mutlu oluyorum.

Huu huuu...
Kimsede Ay Savaşçısıyla ilgili bir şey yok mu?

Ben hala Ay Savaşçısı ile ilgili ürün arıyorum..
Vazgeçmek yok...

Aylar oldu ama aklıma gelince yine yazayım dedim :) Elinde Ay Savaşçısına dair eski bir ürün kuytu köşede saklı bir yok mu? :)

Sende gorunce cocuklugum aklima geldi bi gazeteden bundan 20 yil once bu karakterin puzzleni saklamisim kizima verdim gecen gun ne severdim bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…