Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size yapıldımı canim büyüme hormonu.nasil tek doz mu.hergun mu vuruluyor yoksa gonal f gibi.buarada izmirde idiniz siz.hangi doktorda başarılı oldunuz acaba hayırlı olsunH hayalim mucize dr size neden tavsiye etti
Adi neydi doktorunYok o igneden olmadim,dr cok basarili,her hastasina ozel ve sorununa gore canla basla tedavi uyguluyor,banda sihirli dokunuslar yapti,izmirde ,alsancakta muayenesi,tavmergende yapiyor islemleri,once rabbime sonra dr.uma sonsuz sükürler,rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Senin sorun az yumurta miydi canimYok o igneden olmadim,dr cok basarili,her hastasina ozel ve sorununa gore canla basla tedavi uyguluyor,banda sihirli dokunuslar yapti,izmirde ,alsancakta muayenesi,tavmergende yapiyor islemleri,once rabbime sonra dr.uma sonsuz sükürler,rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Toplam kaç tl tuttuYok o igneden olmadim,dr cok basarili,her hastasina ozel ve sorununa gore canla basla tedavi uyguluyor,banda sihirli dokunuslar yapti,izmirde ,alsancakta muayenesi,tavmergende yapiyor islemleri,once rabbime sonra dr.uma sonsuz sükürler,rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Ay masallahTup bebek 5.500 ,ama ben histesoskopi oldum baska tedavilerim de vardi,10.bini buldu,ama senin belki sadece tup parasi olacaktir onu bilemem,dr adi serife dikayak,tel.05446242411 ,istersen bir ara gorus,7 senedir olmayan bir arkadasimi yonlerdirdim,onunda tedavisi basladi,benim adim ozlem ,iki gelinimiz orda hamile kaldi,
Merhaba, bu fiyata ne zaman yaptırdınız acaba?Tup bebek 5.500 ,ama ben histesoskopi oldum baska tedavilerim de vardi,10.bini buldu,ama senin belki sadece tup parasi olacaktir onu bilemem,dr adi serife dikayak,tel.05446242411 ,istersen bir ara gorus,7 senedir olmayan bir arkadasimi yonlerdirdim,onunda tedavisi basladi,benim adim ozlem ,iki gelinimiz orda hamile kaldi,