Şaka gibi aldatıldım

bu durumda hiç bir teselli cümlesi işe yaramayacaktır.. o yüzden istediğin kadar bağır çağır ağla....
o sersemi de boşver.. ve bir an önce toparla kendini... :teselli:

çok üzüldüm canım lisedeyken ben de aldatılmıştım o zaman bana çok koymuştu fakat sana güzel bi haberim var yıllar sora dönüp bugünlerini hatırladığında sadece gülümseyeceksin..
şu an 24 yaşındayım ve benim de 3 yıllık ilişkim bitmedi ama can çekişiyor.. uzun soluklu ilişkilerimin sonunu getiremiyorum sanırım sonum bende:( nese seni teseeli etcem derken ben daha kötü oldum..

canlarım sıze sadece sunu soyleyebılırım yasadıklarım ve tecrubelerımden yola cıkarak...Dünyanın en kusursuz mukemmel kadını da olsanız aldatılabılıyorsunuz...Sakın kendınızde bır eksıklık hıssetmeyın cunku bız kadınlar aldatılınca hemen sunu dusunuruz onda ne buldu bende olmayan deyıp kendımızdekı eksıklıgı dusunmeye baslarız... Halbukı eksıklık fılan bahane erkeklerın genınde var kanında var aldatmak sırf zevk ıcın yapanlar da var heeyecan aradıkları ıcın yapan da egosunu tatmın etmek ıcın yapan da cok nadır de sevgı aradıkları ıcın emın olun...Bence aldatılan degıl aldatan kaybedıyor.... Özellıkle de evlı olunca ınsana daha cok koyuyor.. Ve insan bellı bı seyden sonra artık daha da olgunlukla karsılayabılıyor bazı seylerı...Yüce Rabbime havale edelim aldatanları kızlar...a.s. üzülmeyinnn

bi kaç kez beraber kaldık vee gece onu uyurken izleyip allaha şükür etmiştim allahım iyiki böyle birini karşıma çıkardın diyee..
herşeyin karşılığı aldatılmakmıydıı..
üzülüyorum kendime beni zor günler bekliyoo

Boşa dememişler babana bile güvenme diye..
dünya boş ya emek vermeyecek cok da yıpratmayacaksın kendini aslında..

valla üzüldüm cnm ya ama işte hiçbir insana hayatım diyecek kadar sevgini vereyeceksin ne yazıkki böyle...sevdikçe ilgi gösterdikçe kendilerini afedersin bir b... sanıyorlar..

sakın kendıne acıma bıtanem.... ınsan kendını cok degersız hıssedıyor bılıyorum... ama hayal kırıklıklarını çöpe atmak için bekle...önce bu acıyı sonuna kadar yaşa yaşa ki bitsin...kaçma düşünmemeye yada bı baskasıyla olmaya çalışma..bu sana daha da cok acı verır bu yuzden bu askın acısını cek ve sonra da kaldır çöpe at...Kendine yenı bır sayfa aç...madem evlı degılsın vazgecılmez dıye bısey yoktur sakın unutma...Sana bunu yapıyorsa sımdıden ılıskınızın gelecegı yok demektır...guclu ol ve kendıne senı gercekten hak edecek bırını bekle hayat karsına cıkaracaktır emın...ve kendını sevmekten onemsemekten asla vazgecme tamam mı cicişim:1hug:

bi kaç kez beraber kaldık vee gece onu uyurken izleyip allaha şükür etmiştim allahım iyiki böyle birini karşıma çıkardın diyee..
herşeyin karşılığı aldatılmakmıydıı..
üzülüyorum kendime beni zor günler bekliyoo

beraber kaldık beni öptü vb diye düşünme olan olmuş bitmiş senin bi sucun yok ki...bi dahakine tecrübe oldu daha saglam temeller üzerine kurarsın ilişkini...geri dönmeyeceğim diyorsun tabi ki dönme...kurtuldugun için dua et..

Şu anda belki çok üzgün olabilirsin, ama unutma ki iş işten geçtikten sonra bunu öğrenebilirdin. Yani evli iken aldatırdı ve sen daha büyük bir hayal kırıklığı yaşardın. Bu nedenle şu anda bu olay canını ne kadar acıtıyor olsa da inan bir müddet sonra çok mutlu olacaksın.

beraber kaldık beni öptü vb diye düşünme olan olmuş bitmiş senin bi sucun yok ki...bi dahakine tecrübe oldu daha saglam temeller üzerine kurarsın ilişkini...geri dönmeyeceğim diyorsun tabi ki dönme...kurtuldugun için dua et..

yok yok o konuda bi pişmanlığım yok ben çok masum şeyler yaşadım pişmande değilimm..
ama keşke sonu böyle olmasaydı

valla canim ne desek bos
tesellisi yok bu durumun
ama arkadaslarinda dedigi gibi
kendini toparlamaya calis
kendine güldürme
dim dik ayakta dur ki
bak nekadar saglam birini kaybetmisim diye o üzülsün
sen yipranacagina o yipransin

canım yaşadıkların çok acı şeyler.. bende aldatıldım zamanında ve asla gri dönmedim ve inan ozaman onun gerçek yüüzünü öğrendim ve çok pislikleri çıktı sonradan öğrendigimde ve çok şükür ettim allahıma kurtuldum ondan diye..

kızlar resimdeki diğer kız bana mail atmış..
diceksiniz kaç kızla alem yapmış diyee..
bugun biraz daha sakınım..
kızda sandıgın gibi değill nolurr bu kadar yılın hatırına affet ercan çok üzgün senıde çok seviyo filan demiş..

offf kelimelerin bittiği yer yine....
ne uçkur düşkünü nefsine hakim olamayan erkekler var ya...
ercan çok üzgünmüş vah vah... seni aldatırken üzülmüyodu ercan bey sana bilmem nerdeyim diye yalan söyleyip kızlarla fink atarken üzülmüyodu..ki bu yakaladıklarından sedece 1 tanesidir eminim..
ay sinirlerim kalktı iyice...

yaw o kızları sen nie tanımıosun madem kardeş gibiler allahım yaa hala aynı şey o piknikten nie haberin yok madem kızlarda var seni neden çağırmıo yani bunların hepsi bi soru işareti...

Allahım sabır versin canım üzülme diemiorum...

Canım o kadar büyütülcek olay değil bir kere hiçbir kız aramaz ercanı affet die..tamam sana söylememesi hata..ama büyük birolay değil.sevgilisi olsa asla aramazdı senii..açıklama hiç yapmazdı.tabi oysa..ondanda emin ol

Canımmmmmm...
Seni o kadar iyi anlıyorum ki şuanda aynısı benimde başıma geldi geçen yıl yılbaşı gecesi gördüm o rezalet belgelerini...
bende anlatayım belki hala içimde olan acısı biraz olsun diner.

Geçtiğimiz yaz erkek arkadaşımın facebookunda yeni bir fotoğraf gördüm yanındada bir kızın kolu çıkmış sordum bu kim diye benimde tanıdığım bir arkadaşımın ablası dedi hep birlikte rakı balık yapmışlar (sözde)!
Safım ya o dediği kızıda tanıyorum ya inandım. Aradan bir süre geçti bazı tartışmalarımız oldu beni facebookundan sildi sonra tekrar ekledi falan... bu kısımlarını geçiyorum.
Geçtiğimiz yılbaşı gecesi 31.12.2007 gecesi saat tam 12de internete girdim ve yeni fotoğraflar eklediğini gördüm meğer o kol kavga ettiğimiz dönemdeki yeni sevgilisinin koluymuş sarmaş dolaş fotoğrafları yemek yerken çekilmiş fotoğraflar pis pis bakışmalar falan birde kızın parmağında yüzük (birde etiketlemiş yüzüğümüz diye) yıkıldım elim ayağım zangır zangır titriyor bütün vücudum titriyor ve buz gibi oldu elim ayağım... Tarif edilemez bir andı o kimsenin yaşamasını istemem.

şuan bile aynı şeyleri yeniden hissediyorum. sordum tabiki hesabını açıklama yapamadı. özür diledi aylarca burnunu sürttüm. konuyu annesine açtım. sağolsun oda bana destek cıktı o dönemde. ikimiz bir olduk ve burnundan fitill fitil getirdik. oda yetmedi bütün arkadaşlarını tek tek aradım hepsine ne zamandır görüştüklerini ne kadar samimi olduklarını sordum. hepsinden aynı cevabı alınca rahatladım sadece yakınlaşma olmuş aralarında. onu ve o kızı arkadaşlarına rezil etmemda cabası oldu. ama gelin görün ki hala bunu hazmetmiş değilim. en ufak bir tartışmada bile bu konuyu açıyorum kafasına kakıyorum yediği haltı bana söylediği yalanları bunu yaparken içim acımıyormu evet acıyor ama eskisi kadar değil...

içimda hala şüphe var bunu ona belli etmemeye gayret gösteriyorum. "Ben bu haltı yedim nina_nina bana bu kadar güvenirken yeniden güvenini kıramam onun sevgisine sadakatine aşkına sadık kalmalıyım" diye düşünmesini istiyorum ve böyle düşündüğünüde biliyorum.

Back
X