Saka gibi, gülsem mi, sinirden aglasam mi cözemedim.

turkuaz86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
2.068
533
123
merhaba Arkadaslar.

Kadinlardan gercekten korkulur sanirim.
Ya hem komigime gitti hemde sinirlendim. Sinir nerden geliyor derseniz, haksizliga ugramaktan.

Bilen bilir evliligimde esimin ailesknden dolayi cok sorun yasadik ve özellikle görümcemden dolayi. En sonunda bosandik. Cünkü sürekli benim kiskangimi öne sürüyordu esim. Halbuki ben sadece anlasilmak istedim, bana ilgi göstersin vs vs.

Bu sevgili eskigörümcem her firsatta bana laf sokuyordu. esim hic birsey demiyordu, bende onun seviyesine inmemek icin susuyordum.

Incecik kaslari varken, bende görüp kalinlastirdi. moda olmadan önce ve etrafta baska kimsede yokken. denk gelmistir dedim.

mobilyalarimda ayni sorun oldu.

bebek düsünürken gitti hamile kaldi.

velhasil kelam. bu kadin bana karsi hep soguktu istemiyordu rahatsiz oluyordu.

Esi bile kac kere laptoptan pozlari gösterdi, benim gibi pozlar cekiyordu.

veshasil kelam ayrildim. yaklasik bir yilfir görmüyordum. gecenlerde tesadüfen eski görümcemle ayni ortamdaydim. allah inandirsin aynaya bakiyorum sandim Bir insan bu kadar mi kiskanc olur arkadas benim bu yüzden mi gitmemi istedi mutlulugumu cok gördü???

Takma tirnak yaptirdim, gitti aysidini yapti.

Arkadaslar civciv sarisi kadin olmus siyah sacli bayan ayni ben! kaslarda koyulasmis tabii. eskiden makyaj sifir olan ya yeminlen yanyana resim eklesem kopya dersiniz eyeliner, rimel pembe ruj ve allik. Bu kadar olur, resmen sok yasadim. Beni gördü bide kis kis gülüyor.

Sinirlerimede hakim olamadim. Bu kadinin kiskancligi apapacik ortadaykfn benim yuvam yikildi kimse bana inanmadi bu yüzden icimde kocaman öfke var. Bide gidip ayni bana benzemesi benim gibi giyinmesi pes dedirtti.

Ben neden sevinecegime ama mutsuz üzgün ve sinirliyim??? Bu kadindan siyrilmak istedikce karsima cikiyor!

Pes özenmek bile degil resmen kopyalamak.

Bence sizde de var kıskançlık. Benim abimin eşi de benden görüp bir şeyleri yaptırır, giysilerimi ister hiç kıskanıyor diye düşünmedim. Aksine tarzımı beğeniyor demek ki diyorum. Ki manken gibi taş gibi kız bunu yapan. Büyük konuşmayayım da ben anlamıyorum bir evlilik alt tarafı görümce yüzünden nasıl bitiyor?
Bence siz gelin görünce kavgasiyla adamı bıktırmissiniz

merhaba Arkadaslar.

Kadinlardan gercekten korkulur sanirim.
Ya hem komigime gitti hemde sinirlendim. Sinir nerden geliyor derseniz, haksizliga ugramaktan.

Bilen bilir evliligimde esimin ailesknden dolayi cok sorun yasadik ve özellikle görümcemden dolayi. En sonunda bosandik. Cünkü sürekli benim kiskangimi öne sürüyordu esim. Halbuki ben sadece anlasilmak istedim, bana ilgi göstersin vs vs.

Bu sevgili eskigörümcem her firsatta bana laf sokuyordu. esim hic birsey demiyordu, bende onun seviyesine inmemek icin susuyordum.

Incecik kaslari varken, bende görüp kalinlastirdi. moda olmadan önce ve etrafta baska kimsede yokken. denk gelmistir dedim.

mobilyalarimda ayni sorun oldu.

bebek düsünürken gitti hamile kaldi.

velhasil kelam. bu kadin bana karsi hep soguktu istemiyordu rahatsiz oluyordu.

Esi bile kac kere laptoptan pozlari gösterdi, benim gibi pozlar cekiyordu.

veshasil kelam ayrildim. yaklasik bir yilfir görmüyordum. gecenlerde tesadüfen eski görümcemle ayni ortamdaydim. allah inandirsin aynaya bakiyorum sandim Bir insan bu kadar mi kiskanc olur arkadas benim bu yüzden mi gitmemi istedi mutlulugumu cok gördü???

Takma tirnak yaptirdim, gitti aysidini yapti.

Arkadaslar civciv sarisi kadin olmus siyah sacli bayan ayni ben! kaslarda koyulasmis tabii. eskiden makyaj sifir olan ya yeminlen yanyana resim eklesem kopya dersiniz eyeliner, rimel pembe ruj ve allik. Bu kadar olur, resmen sok yasadim. Beni gördü bide kis kis gülüyor.

Sinirlerimede hakim olamadim. Bu kadinin kiskancligi apapacik ortadaykfn benim yuvam yikildi kimse bana inanmadi bu yüzden icimde kocaman öfke var. Bide gidip ayni bana benzemesi benim gibi giyinmesi pes dedirtti.

Ben neden sevinecegime ama mutsuz üzgün ve sinirliyim??? Bu kadindan siyrilmak istedikce karsima cikiyor!

Pes özenmek bile degil resmen kopyalamak.
Söyle biseyde var kalın kas sonradan moda oldu ,mobilyada yeni gelinlerin hep aynı pembis çiçekli böcekli ,bebek konusu ise tamamen nasip ha deyince olmuyor öyle
Siz fazla buyutmussunuz ve tamam olduda sizi kıskandı bırak özenti olsun.taklitçi olsun .
sizi ayıran sebep bu muydu yani bu mesele de kadınlardan korkacak ne var yada sinirden ağlayacak gül geç
Hem eskide kalmış artık bu şekilde devam edersen sürekli mutsuz olursun

Saç rengine kadar kopyalamış ne manyaklar var ya :KK53: Size takmış, bence bu kadının evinin duvarlarında da fotoğraflarınız asılıdır :KK48:

Artık boşanmışsınız bitmiş gitmiş. Bir daha aynı ortama girmemeye çalışın da siniriniz bozulmasın yok yere.

Söyle biseyde var kalın kas sonradan moda oldu ,mobilyada yeni gelinlerin hep aynı pembis çiçekli böcekli ,bebek konusu ise tamamen nasip ha deyince olmuyor öyle
Siz fazla buyutmussunuz ve tamam olduda sizi kıskandı bırak özenti olsun.taklitçi olsun .
sizi ayıran sebep bu muydu yani bu mesele de kadınlardan korkacak ne var yada sinirden ağlayacak gül geç
Hem eskide kalmış artık bu şekilde devam edersen sürekli mutsuz olursun

sorun su ki, yapilanlari unutamiyorum. Haksizlik yapildi bana karsi ve nedense ben önüme bakamiyorum. Beni bu hale soktular, hepsi lay lay lom. bide utanmadam gelmis karsimda gülüyor. Icimi kemiriyor bu durum. rahat edemiyorum. adaletsiz dünyaya sövesim var. yaaä bosver demeyi cok isterim inanin ama olmuyor. kadini gördügümden bu yani sinilerim gergin. ben cefa sürerken herkes sefada...

Saç rengine kadar kopyalamış ne manyaklar var ya :KK53: Size takmış, bence bu kadının evinin duvarlarında da fotoğraflarınız asılıdır :KK48:

Artık boşanmışsınız bitmiş gitmiş. Bir daha aynı ortama girmemeye çalışın da siniriniz bozulmasın yok yere.

gercekten kadin oldum olasi sarisin. saci siyaha boyamis. ben taniyamadim bile bir an.

sorun su ki, yapilanlari unutamiyorum. Haksizlik yapildi bana karsi ve nedense ben önüme bakamiyorum. Beni bu hale soktular, hepsi lay lay lom. bide utanmadam gelmis karsimda gülüyor. Icimi kemiriyor bu durum. rahat edemiyorum. adaletsiz dünyaya sövesim var. yaaä bosver demeyi cok isterim inanin ama olmuyor. kadini gördügümden bu yani sinilerim gergin. ben cefa sürerken herkes sefada...
Ama bu böyle üzülme gercekten adaleti arama bu konuda onlara takılı kalma yeni mi ayrıldınız şuan normal acılar yaşıyorsun zamanla hafifer gecerde kendine iyilik et gül geç eğer seni rahatlatacaksa gördüğün yerde lafı yapıştır gorumceye
Hem dengeyi saglayamayan Bi es var diğer türlü de mutlu olamazdın
önüne bakmalisin herkes gibi

Amma kinliymişsin sende akıt akıt bitiremedin zehrini.

Birdaha aynı ortama girmezsin olur biter. Niye bu kadar sıkıntı yaptın taklitler aslını yaşatır de geç. Milletin gözü kör değil herkes farkındadır ama işlerine gelmiyodur. Kasma artık.

Görümce istediği kadar çırpınsın eğer ona dur demeyen bir eşiniz varsa sorunu görümcede değil eşinizde arayın ki zaten ayrılmışsınız. Bir daha aynı ortamlara girmezsiniz olur biter.

Yani bir kadının makyajını saçını başını beğendiysem kendimde de uygularım . Kıskançlık mıdır bu?

Ne kadarda kendini önemseyen bir üye, sakin olun dünya sizin etrafınızda dönmüyor :oops:

Back
X