Benimkisi 2 gun önce bana haber vermeden her zaman beraber vakit geçirdiğimiz ailesi ile yemeğe çıkıyor bende saat geç olunca arıyorum gelmeyecek misin eve diye.Ne gelicem ben ailemleyim sen artık gelemeyeceksin yanımıza zaten o kadar yaptığından soylediğinden sonra gelmeye utanmayacakmısın ailemi istemiyorsun ya dedi ve benim ailem çok değerli sen onların yanında hiçsin dedi bana ya sanki ben aileni istemiyorum dedim goruşmeyeceğim gelmesinler falan dedim şaka gibi ya.Asıl kendisi durmadan benim ailemin arkasından lac edip duruyordu kendi ailesinden benimle ve ailemle ilgilenecek zamanı yoktu bende dedim her boş zamanımızda ailenle mi goruşeceğiz bana da vakit ayır ailemede dedim 1 ay önce tamam dedi ama hala aynı.arife günüde sakince konuşurken ben c o birden kavga çıkardı bana ve aileme çok ağır kelimeler etti.
Al işte aileleri madem bu kadar kıymetliydi ne demeye kızların hayatını karartır ki bu adamlar. Benim bir de hazmedemdiğim alkolik babası sessiz sakin annesi kardeşimden ayrı tutmadığım kız kardeşi var hepsini sahiplendim değr verdim.Bir gün olsun ailen şöyle böyle demedim.. Benim ailem hem maddi hem manevi destekte bulundu. bana değer vermediğini ailem sonuna kadar gördü.Bizim aileler yüzünden değil tamamen onun yaşattıkları yüzünden bu aşamalara geldik..