• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şaka gibi...:))insanların bütün hayatı face olmuş.

Bir de fotoğraflardaki ifade var. Yan bakış mı desem.. face bakışı mı desem bilemedim. Hepsi aynı türde.
Niye böyle bir şeye gerek duyuyorlar anlamıyorum
Normal bak işte niye gözünü kaydırıyorsun..kafa başka tarafa bakıyor gözler başka.. hey Allah'ım:37:

valla gülsemmi ağlasammı bilemedim
böyle şey olurmu ya nedir bu face tutkusu
sen takma kafaya canım
sevginin ölçüsü bu olabilirmi ya hayret

Bu durumdan sıyrılmanın tek çözümü var..
Face ini kapatacaksın kafan rahatlıcak..
Düşünmen gereken durumlardan biri eksilmiş olur.

Bu durumdan sıyrılmanın tek çözümü var..
Face ini kapatacaksın kafan rahatlıcak..
Düşünmen gereken durumlardan biri eksilmiş olur.

kesinlikle haklısın madem baş ağrıtıyo kapat gitsin
kendini üzdüğüne değmez

Bir trajikomik face olayıda benden.Arkadaşım;eşi neden benim paylaştıklarımı beğnmeyip
diğer insanların paylaştıklarını beğeniyor diye çok olay çıkarmıştı..

Bir trajikomik face olayıda benden.Arkadaşım;eşi neden benim paylaştıklarımı beğnmeyip
diğer insanların paylaştıklarını beğeniyor diye çok olay çıkarmıştı..

ciddimisin ya bu kadar vahim işte bu face olayı
bizim toplum olarak orta ayarımız yok zaten abartmayı ne çok sviyoruz
yuva yıkar bu face haberin olsun canım

Zaten sanallık her yanımızı sarmışken bu kadar içine girmenin de bi manası yok kanımca

bı arkadaşınız sızı uzun sure aramıyosa dıkkat edın,belkı facede bı yorumuna cevap vermemişsinizdir hahaha:52::52::51:

Nefret ediyorum face'den filan...

Zaten internetle hersey sanallesmisti bu face daha bir baska boyut getirdi insan iliskilerine.

Face hesabim yok hic olmiyacakta....

Ben burada hep yazdim.insanlar iliskileirini face üzerinden yürütür olmus.böyle sacmalik olur mu ya?insanlar eglenmenin dounu kaciriyorlar.alt tarafi face...face to face (Yüzyüze) iliskilerden bikmislar baska facelerle Yüzlerle) ugrasiyorlar.

Ben burada hep yazdim.insanlar iliskileirini face üzerinden yürütür olmus.böyle sacmalik olur mu ya?insanlar eglenmenin dounu kaciriyorlar.alt tarafi face

benimde face hesabım var ama seçici davranıyorum artık.bilmediğim,yakından tanımadığım kimseyi eklemiyorum ve uzun zamandır da hiçbir sorun yaşamadım..burada önemli olan nokta sanalda olsa herşeyi dozunda yaşamak.

aynen öyle ya bide nispet yapar gibi herkes sevgilisiyle resim çekilip koyuyor saçma sapan

kardeşim bı resme yorum yapmış ordan görmüştüm,daha tanışalı 1 hafta olmş yanyana fotograf koymuş kız bıde ılışkısı var yazmışş..fotoda da bı yere bakmışlar bırlıkte bıde ışık mı ne vurmuş ne gülmüştüm ya gözlerımden yaş gelmıştı:52::52:

insanlar bireysel olarak yakalayamadıkları mutlulukları
face de abartarak yaşıyormuş gibi yapıp sahte mutluluk yaşıyorlar
işte....:34: boy boy fotoğraflar, her anın resimlenmesi...vs.
belki onların da o mutlu hallerine sevinmek lazımdır bilemiyorum..:1:
mutlular sonuçtaaa:37:

insanlar bireysel olarak yakalayamadıkları mutlulukları
face de abartarak yaşıyormuş gibi yapıp sahte mutluluk yaşıyorlar
işte....:34: boy boy fotoğraflar, her anın resimlenmesi...vs.
belki onların da o mutlu hallerine sevinmek lazımdır bilemiyorum..:1:
mutlular sonuçtaaa:37:

işte beynimin taa en derin yerinden geçen yorum,aynen katılıyorum :)

Msn,telefon yeter bize,her ne kadar teknolojiyi biz ilerletsek de,teknolojiden geri kalmaya razıyım ben..hatta telefonun da çok gelişmişine gerek yok,telefon aramaya yarasın şarjı hemen bitmesin yeter..:1::1:

:27::27::27::27::27:yemek masası ne ki arkadaşlar... ilkokul arkadaşımın ablasının çocuğunun ilk kakasını nereye yaptığını biliyorum:52::52:

face denen şeyden nefret ediyorum ben ya sokakyta birbirinin yüzüne bakmayan insanlar fecede canımlı cicimli beğenilme arzusu ark listesini kabartma arzusu ilşkisi olanlar evlilier özelleri adına bişi kalmamış hepsi oratada saçma sapan bi ortam bana göre üyeliğimde yok ...

Back
X