Hayır tabiki saygısızlık değil sadece bizim adetlerimize göre durum buAyaga kalkmak saygi ifadesiyse kendimi epey saygisiz gordum.
Nasil akil vereyim bilemedim. Hic gitmeseniz daha iyiymis gercekten. Gereksiz yere tartisma.
Sorun kvdem falan değil aslında burada.sorun iple çektiğim tatilimin zehir olması.yasadigim yerde yapayalnizim.korkuyorum çalışıyorum bu tatile çok bel bağlamıştım. Ne yapayım Allah beterinden korusunUfak tefek sorunlar bunlar takmayin idare edin evlilik idareyle olur omur boyu katlansaniz ne yapacaktiniz benim gibi
Hayır tabiki saygısızlık değil sadece bizim adetlerimize göre durum bu
o yuzden asla böyle bi ebebeyin olmıcam bendede var aynı modeldenEle gune karşi yetismis nesilin akibeti budur,hepimizin ortak kaderi
Evet şukretmek lazim evliligin tuzu biberi bunlarSorun kvdem falan değil aslında burada.sorun iple çektiğim tatilimin zehir olması.yasadigim yerde yapayalnizim.korkuyorum çalışıyorum bu tatile çok bel bağlamıştım. Ne yapayım Allah beterinden korusun
+1Ayaga kalkmak saygi ifadesiyse kendimi epey saygisiz gordum.
Nasil akil vereyim bilemedim. Hic gitmeseniz daha iyiymis gercekten. Gereksiz yere tartisma.
Kendi ailem oluyor pervane ama laf onlara gelince yok.nefret ediyorum bu ayıp kaygısından nefret.bugun rest çektim arkadaşıma gittim.geldigimde annem gün boyu hasta yatmış ki muhtemelen stresten daha betİyi de adetleri ortadan kaldırmak içi neden çaba göstermiyorsunuz
Başka şehirde muhtemelen öğretmensiniz ya da eşiniz öğretmen
Kalkmayın aşın bunları mücadele edin kendi ailenizle de Kv ile de
He der bu adet derseniz bunalırsınız tabii
Ayrıca tatile giden sizsiniz çocuğu hasta olan sizsiniz bu durumda onlar sizin çevrenizde pervane olmalı
Araları açık değil zaten bende ipler onların benim ailemin evine gelmesiyle koptu bende.ben her annemlere gittiğimde onlarda bir gün geliyorlar.bilmiyorum belki gerginlikten bu sefer kaldıramadım gerçekten istemedim yaniKendi aileniz ve Eşinizin ailesi ile aranızdaki açıksa sanki sizin davranislarinizda sorun var gibi geldi bana. Herkes kötü bir siz iyisiniz gibi bir durum olamaz. Sömestrda tatile gidemeyip ailelerin yanına geliyorsanız herkesin gönlünü yapmadan mutluluk olmaz ki.
Ele güne karşı yaşamak böyle bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?