saka gibi resmen

canım hala gelmemişsin aklıma güzel şeyler getirmek istiyorum ama çokda merak ediyorum seni faceyede bakıyorum sürekli ordada yoksun Allahım yardımcın olsun inşallah iyisindir arkadaşım kalbim dualarım seninle:çok üzgünüm:

canım faydam olmaz bilgim yok ama duacıyım

arkamahalle canım ya ben seni merak ediyordum ne yaptın diğe ama bayağıdır fazla girmiyorum girsemde bir bakıp çıkıyorum sana raslamadım senin durumunla ilgili bir bilgimde yok ki bir şey diyeyim ama inşallah her şey düzelir canım sen kendini çok strese sokmamaya çalış biliyorum zor ama yinede rahat olmaya çalış bu hormonlar strestende çok etkileniyor ya allahım inşallah yardımcı olur ve düzelirsin canım

arka mahalle bendede pko var ama senin yaşadılarını yaşamadım ondan bir bilgim yok ama çok geçmiş olsun inş herşey düzelirr canım dualarımdasın....

benim 30dan fazla yumurtam oluştu doktor bu sefer ne kadar yumurta olduğunu söylemedi bile 30 embriyo dedi ondan önce de 33 tane yumurtam oldu karnım şişti e2 ne kadardı bilmiyorum ama bu tedavide en son 2000 lerdeydi ama tıptan merkeze bir hasta göndermişler pkolu benim gibi yumurtaları çokmuş e2 10000lerdeymiş ama doktor yumurtaları toplamış ve transfer yapacaktı bana öyle dedi doktor ben çok nadir ertelerim transferi dedi.bana da bol sıvı al demişti 5 lt sıvı alıyorum şimdi hamileyim ama risk devam ediyor o nedenle hala sıvı alıyorum

canım hala gelmemişsin aklıma güzel şeyler getirmek istiyorum ama çokda merak ediyorum seni faceyede bakıyorum sürekli ordada yoksun Allahım yardımcın olsun inşallah iyisindir arkadaşım kalbim dualarım seninle:çok üzgünüm:

canlarim cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler dualar icin ve destek oldugunuz icn insan bu gibi bir durumda iki kelimelik destegi bile ariyor

cemre ins bebisin seninle kalir hersey duzgun ilerler
10000 rakamini duyuncada rahatladim cunku kac gundru arastiriyorum benimki kadar yuksek olani duymamistim

dr da daha once iptal etmeseydim hemen ertelerdim dedi
ama bu 4. oldugu icin riske giricekmis ve yumurtlarimi toplamaya karar verdi
e2 ne kadar soylemediler ama
yarin toplancak yumurtlarim ama hic cikisim yapilmadan hastane yatircaklar :a015::a015:
bu benim icin stresli ve korkulu acili gunler demek
dualariniza ihtiyacim var
bebekler ne kadar sikinti yasadiklarimizi keske gorselerde gelseler
yinede allahimin bugnune bin sukur:lepi:

Back
X