• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şaka gibi!

Kavga ettik. Beni bir memeden bi g.tten mi kıskanıyorsun dedi. Kavga büyüdü. Ağır laflar söyledim. Tokat attı. Kabus olmasını diliyorum. Sabah her zamanki gibi musmutlu uyanmak istiyorum. Günaydın deyip öpsün. Kızını koklasın. O güzel adam olsun istiyorum. İnanamıyorum. Bu cümleler onun değil. Bu o değil. İki gün önceki kayınvalide derdimi yazmak istiyorum buraya, bunu değil. Birazdan kızım uyanacak. Mırıldanıyor. Emmek isteyecek. Ağlamadan emzirmek istiyorum. Çok değil üç saat öncesini istiyorum. Evin yuva, o adamın tek dayanağım olduğu üç saat öncesini.
Demogojiye bak beni bi memeden g.tten mi kıskanıyorsunmuş. Yok şeyden kıskanacaktın. Hepsini geçtim tokat ne demek! Pislik herif. Telefonda ne halt karıştırdığını yutsan bile tokadı yutma. Al çocuğunu ailenin yanına filan git. Barışacaksan da burnunu ağır sürt bi dahakine dönüşü olmayacağın bilsin. Bana kalsa o Tokadın sesi dinmeden terkederim ama şartlarınızı bilemediğim için o kadarını diyemiyorum. Bu kk bendeki radikalizmi öldürdü yemin ederim

Yalniz o telefonda ne gormeyi bekliyordum ve gordugun seye nasil tepki gosterecektin.kararsizsin belli.
Biraz sakinlesip ole dusun istersen

İnan canım hangi durumuna üzüleyim bilemedim. eşinin erotik filme bakmasına mı, size üstüne üstlük yalan söylemesine mi, size çekinmeden birde ikinci eşine karşı olan tutumundan bahsetmesine mi, en önemlisi size tokat atmasına mı üzüleyim bilemedim. Çok geçmiş olsun. Bu durumla ben karşılaşsaydım inan ben de sizin gibi çaresizlik ve kararsızlık yaşardım. Çünkü bir bebeğiniz var. Hemen kestirip atamazsınız işte. Keşke kestirip atip bitirebilseniz. Çünkü erkekler fırsat düşkünü yaratıklardır. Onları bu öküzlüklerinden dolayı affetmemek gerekir. Hele ki mesleğiniz varsa hiç düşünmeden vurcaksın tekmeyi ne halleri varsa görsünler. Ama işte ortada bir çocuk varsa 1 değil 2 kez düşünüyor bir kadın. İste hep o kadın mücadele etmek zorunda kalıyor. Siz de aynı durumdasınız. Size şunu söyleyebilirim ilk önce yapmanız gereken oturup onunla saygılı ve ciddi birşekilde konuşmak olmalı. Neler hissettiğini hepsini bilsin. Bir bebeği olduğunu bilsin. Gözdağı vermelisin konuşmalarında. Hatta gerekirse kavgasız bir sekilde evden ayrılıp bir kaçgünlüğüne ailenin yanına kafa dinlemek için gidebilirsin. Biraz eşinin burnunu sürtmelisin. Senin kıymetini anlamalı. Biraz boşlukta kalmalı. Bebeğini özlemeli. Sana mesajlar atmalı ardı ardına. Sen istifini bozma yüz verme. Hı baktın uzaktayken kıymetini anlar gibi oldu o zaman dönersin. Ama şartlarını koyman şartıyla. Kesin ve net olmalısın. Benden söylemesi bu kadar gerisi sana kalmış. Insallah senin icin en kısa zamanda hersey daha iyi olur..

Güncelleme: Kavga esnasında tokat attı. Ben de bebeğimin üstüne yemin ederim ki bir daha asla seninle birlikte olmayacağım dedim. Lütfen yardım edin. Nasıl geriye dönebilir bu iş.
Buraya yeni üye oldum sayılır. Bebeğimle ilgili bilgi alıp vermekti niyetim. Konuları okurken de amma çok adam var aklı dışarda diyordum. Şaşırmamak lazımmış.
Az önce uyku tutmadı, gece bebeğim yanıma yatıyor diye eşim bazı geceler salonda yatıyor. Balkona çıkmak için salona girdim, eşim elindeki telefonu pat diye yanına atıp saklamaya çalıştı. Şakasına ver şunu napiyosun bakalım dedim, elimi kolumu tuttu. İlk defa oluyor böyle bir şey.
Dönüp yatağa girdim sakinleşmek için. Bi dakika sonra geldi. O arada ne yaptıysa sildi. Telefonu kırar atarım, sabaha kadar uyutmam, ne yaptığını söyleyeceksin dedim. Önce yemin ederim oyun oynuyordum birden sen gelince atıverdim dedi. Sonra da erotik bir siteye bakıyordum dedi. Bu sefer de bunun için yemin ediyor. Ama buna da inanmıyorum çünkü geçmişe bakıyorum yok sildim diyor. Nasıl sildin diyorum. Sekme kapatmayı tarif ediyor. Yani geçmişi silmeyi bilmiyor.

Şimdi de geldi kızımı uyandırmadan sessiz sessiz "biriyle yazıştığımı mı sandın yoksa, öyle sandın demi" falan diyor.
Ben şok.
Hepsi mi aynı. Nasıl ya. Ne yapıyor bu adam. Bişey söyleyin.

Bence biraz abartmissiniz, kesin erotik biseyler seyrediyordu da sizden utandi, ben normal karsiliyorum esimde seyreder arada benleykende seyreder, bazen bende seyrederim, ama o seyrederken bi goster desem hemen telefonunu cevirir gostermek istemez oda oyle yapmistir galiba cekindiginden, buyutulecek bisey yok
Mesela bazen bende telefonla bisey yaptigim oluyor whatsapta kizlar grubunda ozel bisey konusurken neyapiyorsun diye bakmak ister ben saklarim, ne biliyim telefonumda gormesini istemedigim seyler olabilir benimde , bazen google da sacma sapan konulara dusuyorum meraktan okuyorum sonra silerim gecmisi ama bu demek degildir ki esimi aldatiyorum ... bence siz yeni dogum ettiginiz icinde lohusasiniz biraz fazla hassas davrandiginizi dusunuyorum, aldatma oldugunu sanmiyorum, burdaki aldatma konularina bakmayin siz , ama tokat agir olmus o ayri konu

Kavga ederken ikimiz de ağır konuştuk. Kızımın üstüne yemin ederim ki bir daha asla bana dokunamayacaksın dedim. Bu yeminden geriye dönemem galiba.

hayır yani olayda bu noktaya takılmanız garip geldi bana ne insanlar nelerden tövbe edip dönüyor ama bu olayda sorun bu yemin değil ki?

Demogojiye bak beni bi memeden g.tten mi kıskanıyorsunmuş. Yok şeyden kıskanacaktın. Hepsini geçtim tokat ne demek! Pislik herif. Telefonda ne halt karıştırdığını yutsan bile tokadı yutma. Al çocuğunu ailenin yanına filan git. Barışacaksan da burnunu ağır sürt bi dahakine dönüşü olmayacağın bilsin. Bana kalsa o Tokadın sesi dinmeden terkederim ama şartlarınızı bilemediğim için o kadarını diyemiyorum. Bu kk bendeki radikalizmi öldürdü yemin ederim
Benimkini de hayat öldürdü galiba :) şu olay benim normalde üzerine konuşma ihtiyacı bile hissetmeyeceğim bir konuydu. Tokat ve o laflar onu hayatımdan çıkarmaya yeterdi. Büyük konuşmamak lazımmış. Karmakarışık kaldım işte böyle. Bir taraftan ağzıma geleni sayıp, bitti bu iş deyip diğer taraftan hala napsam diye düşünüyorum.

Back
X