Güncelleme: Kavga esnasında tokat attı. Ben de bebeğimin üstüne yemin ederim ki bir daha asla seninle birlikte olmayacağım dedim. Lütfen yardım edin. Nasıl geriye dönebilir bu iş.
Buraya yeni üye oldum sayılır. Bebeğimle ilgili bilgi alıp vermekti niyetim. Konuları okurken de amma çok adam var aklı dışarda diyordum. Şaşırmamak lazımmış.
Az önce uyku tutmadı, gece bebeğim yanıma yatıyor diye eşim bazı geceler salonda yatıyor. Balkona çıkmak için salona girdim, eşim elindeki telefonu pat diye yanına atıp saklamaya çalıştı. Şakasına ver şunu napiyosun bakalım dedim, elimi kolumu tuttu. İlk defa oluyor böyle bir şey.
Dönüp yatağa girdim sakinleşmek için. Bi dakika sonra geldi. O arada ne yaptıysa sildi. Telefonu kırar atarım, sabaha kadar uyutmam, ne yaptığını söyleyeceksin dedim. Önce yemin ederim oyun oynuyordum birden sen gelince atıverdim dedi. Sonra da erotik bir siteye bakıyordum dedi. Bu sefer de bunun için yemin ediyor. Ama buna da inanmıyorum çünkü geçmişe bakıyorum yok sildim diyor. Nasıl sildin diyorum. Sekme kapatmayı tarif ediyor. Yani geçmişi silmeyi bilmiyor.
Şimdi de geldi kızımı uyandırmadan sessiz sessiz "biriyle yazıştığımı mı sandın yoksa, öyle sandın demi" falan diyor.
Ben şok.
Hepsi mi aynı. Nasıl ya. Ne yapıyor bu adam. Bişey söyleyin.