Herkese selamlar
Bugun canim cok sıkkin oyle boyle degil biz esimle severek evlendik. Sonrasi hemen hamile kaldim. Oglum oldu ve suan 2 yasinda.suan calismaktayim kurumsal bi firmada. Annemi 5 yasinda kaybettim. Sonra babam evlendi. Onu da kaybettim.(yasiyor malum insanin anasi olmayinca, babasi da olmuyor)
Esim uzun zamandir bana karsi cinsel isteksizligi vardi. Bugun oglen muhabbet ederken , bosanalim ded i...
Bende hic tepki felan veremedim. Sanki daha once bu ani yasamis gibi...
Soguk kanlilikla, bana zamn ver 1 sene kadar para biriktirim o zamana kadar, bu arada ayri yatar kalkariz dedim vee butun gun hic uzulmemis gobi yaptim ama hala suan burnumun diregi sizliyor suan.... b*k gibi hersey
Hemen nasil cikim bebegimn duzeni nolcqk ama cook kirildim oyle yaslanmis hissediyorumbu şekilde bir yıl aynı evde yaşamaktansa bosanip çocuk için nafaka almak daha iyi olmaz mıydı
Ola bilir gururumdan sormadim sadece duzenim birikim yapmak icin zaman istefim hic umursamis gibi yaptim butun gunÇok özür dileyerek soruyorum ama eşinizin hayatında biri olabilir mi?İsteksizlik vardı bana karşı diyince sordum
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Duygularını dışarda yaşaman ayıp değil günah değil.Tepkilerini dilediğince ver ki psikolojik olarak çıkmasın acısı gururuna da gelince ona tenezzül etmeyerek ona ne olur yapma demiyerek zaten çok güzel bir onur sergilersin .Zor tabiki hayal kırıklığı ama emin ol hayat seni istemeyen bir adamdansa tek başına çok güzel mutluluklar sunacaktır ve belki de tekrar sevip sevileceksinOla bilir gururumdan sormadim sadece duzenim birikim yapmak icin zaman istefim hic umursamis gibi yaptim butun gun
Yani esimi ailesiyle yasamayiBoyle biseyi asla kabul etmem
Oyle durup dururken demedi niye soguksun feln dedim oyle konu acildiDurup dururken mi dedi bunu?
Muhabbet ederken öyle çat diye boşanalım mı dedi. İlla ki evveliyatı vardır. Kopukluk, kavgalar, sevgisizlik vs. Muhtemelen şok halindesiniz. Kendinize gelince en azından boşanma sebebini sorun, konuşun. İlla boşanmak isterse de korkmayın annesizliği tatmış bir kadın kocanın yokluğuyla sarsılmaz. Defolsun gitsin.[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?