• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saka gibi

'edepli kız olmaya devam?' cümlesi niyetini zaten açık açık anlatıyor bence.

Sen de zaten her şeyin farkındasın ve doğrusunu yapmışsın.

Bundan sonra da sanal manal öyle şeylere takılma canım yaa ne güzel vaktin enerjin varken kendini başka şeylere yönlendir. Bi arkadaşım 'amaaan takılıyorum sanaldan işte, eğleniyorum bişi olmaaaz' diye diye başına öyle belalar aldı ki, senelerce uğraştı temizleyebilmek için. Kimin ne çıkacağı belli olmuyo arkadaşım. Boşuna dert yaratma kendine.

e sizin zaten gerçek bir ilişkiniz yokmuşki.kusura bakmayın da ben de sadece internetten yazıştığım birini ciddiye almazdım.siz de ciddiye almamalısınız.

canım sanal ortamdan nereye kadar sürecekti ? elbet bir gün biticekti en azından cok uzun zaman geçmedn daha çok üzülmeden yolun basında bitirmişsin en güzelini yapmssn bende o salaklıgı yapan biri olarak söylüyrm canım ilerleyen günlerde karsına öle biri cıkarkiii yaptıgın herşey için pişman olursun en güzeli tecrube oldu senin için :)

'edepli kız olmaya devam?' cümlesi niyetini zaten açık açık anlatıyor bence.

Sen de zaten her şeyin farkındasın ve doğrusunu yapmışsın.

Bundan sonra da sanal manal öyle şeylere takılma canım yaa ne güzel vaktin enerjin varken kendini başka şeylere yönlendir. Bi arkadaşım 'amaaan takılıyorum sanaldan işte, eğleniyorum bişi olmaaaz' diye diye başına öyle belalar aldı ki, senelerce uğraştı temizleyebilmek için. Kimin ne çıkacağı belli olmuyo arkadaşım. Boşuna dert yaratma kendine.

ben de o kafadayim :'( hem de yaklasik 4 5 senedir..

canım sanal ortamdan nereye kadar sürecekti ? elbet bir gün biticekti en azından cok uzun zaman geçmedn daha çok üzülmeden yolun basında bitirmişsin en güzelini yapmssn bende o salaklıgı yapan biri olarak söylüyrm canım ilerleyen günlerde karsına öle biri cıkarkiii yaptıgın herşey için pişman olursun en güzeli tecrube oldu senin için :)

evet bunda allahtan yol yakinken bitti cok uzamadan eski iliskim daha uzundu gorusmustuk bi de gorusunce ayrilik daha da kotu oluyor..

bir de 2 kere gizli numara arayip abuk subuk seyler soyledi ilkinde yabanci bi herif cikti bisiyler soyledi net anlayamadim ama sinem dedigini duydum ve o ses vermeden once arkadan birilerinin fisiltilarini duydum.. 20dk sonra tekrar aradi beni sev gibi bisiy dedi dayanamayip kapadim buyuk ihtimal oydu.. acikcasi boyle yapmasi iyi oldu daha da cok sogudum.. cocuk mu ne?

Evlilik teklifi mi bekliyordun? Sanal iliskiden ne bekliyorsun ki. Cok fazla kapilma boyle seylere. Yasin kucuk sanirim. Universiteye gidince tanisirsin dogru duzgun biriyle.

Evlilik teklifi mi bekliyordun? Sanal iliskiden ne bekliyorsun ki. Cok fazla kapilma boyle seylere. Yasin kucuk sanirim. Universiteye gidince tanisirsin dogru duzgun biriyle.

yaşı küçükmüş demek, yazık yahuu bunlarla hayatlarını dolduruyorlar, gelecekleriyle oynuyorlar

kizlar meraba.. ben yine kendimi sanal bi iliskiye kaptirmis bulunuyorumm... derdim su 2 3 aydir -sanirim- konusuyoruz bodruma gittti tatile yani her sey iyiydi buluscaktik vs derken bi gun instagrama rus bi kizla asiri asiri samimi fotorafini koymus benim goreceimi bile bile.. yanimda yapsa bu kadar olurdu.. ya zaten ben yapma demezdim elbet yapicakti ama gozume sokmamaliydi.. cabuk sinirlenen yapim oldugundan oturu aninda her yerden engelleyip tek 1 mesajla sildim.. siz olsaydiniz napardiniz? umursamayip at gozlugu mu takardiniz yoksa ayni benim gibi mi davranirdiniz.. not:kac gun oldu hic bana ulasmadi bile.. o resmi koymadan onceki gun de bana sanki bisiy varmis gibi nukteli konustu aklinda ne oldugunu sordum cunku durduk yere insan sevgilisine edepli bi kiz olmaya devam? diye sormaz heralde yanlis miyim.. o resim ya intikamdi ya da bilmiyorum iste lanet olsun ya.. gecen gun de arkadasiyla konustum seni gozden cikarmasa koymazdi resmi dedi cok da hakli buldum dogrusu:( her zamanki malligim hic uslanmiycam ben hic..
Insanlar burnunun dibindeki sevgililerine güvenemiyor sen internetten bulmussun, iyi cesaret valla... Nasil olsa ayni sehirde degiliz diye kafasina göre takilmis, ve bunu sana belli etmektende cekinmemis. Yani acik acik seninle isim bitti demis :/ umursamama sirasi sende :)
Yine kendimi sanal bi iliskiye kaptirmis bulunuyorum yazmissin... Belki de artik bu yasadiklarindan ders alma vaktin gelmistir, ne dersin?

kizlar meraba.. ben yine kendimi sanal bi iliskiye kaptirmis bulunuyorumm... derdim su 2 3 aydir -sanirim- konusuyoruz bodruma gittti tatile yani her sey iyiydi buluscaktik vs derken bi gun instagrama rus bi kizla asiri asiri samimi fotorafini koymus benim goreceimi bile bile.. yanimda yapsa bu kadar olurdu.. ya zaten ben yapma demezdim elbet yapicakti ama gozume sokmamaliydi.. cabuk sinirlenen yapim oldugundan oturu aninda her yerden engelleyip tek 1 mesajla sildim.. siz olsaydiniz napardiniz? umursamayip at gozlugu mu takardiniz yoksa ayni benim gibi mi davranirdiniz.. not:kac gun oldu hic bana ulasmadi bile.. o resmi koymadan onceki gun de bana sanki bisiy varmis gibi nukteli konustu aklinda ne oldugunu sordum cunku durduk yere insan sevgilisine edepli bi kiz olmaya devam? diye sormaz heralde yanlis miyim.. o resim ya intikamdi ya da bilmiyorum iste lanet olsun ya.. gecen gun de arkadasiyla konustum seni gozden cikarmasa koymazdi resmi dedi cok da hakli buldum dogrusu:( her zamanki malligim hic uslanmiycam ben hic..

Canım sanaldan gercek hayata gecmemiş ilşkiden ne bekliyorsun sen hayalsin oysaki hayat gercek..yasanacak yer hayaller dünyası değil gercek hayattır. Kimse kimseyi sanaldan tanıyamaz ortada bir ilşki yok benim gözümde boşver salla gitsin

Back
X