canım geçen sayfalarda seni arayıp '' beni sev '' dediğinden falan bahsetmişsin. o olduğuna emin misin? bence kesinlikle o değildir.. kendini kırılmış grurun ile o olmasına inandırmışsındır... oğlan çok içtiği bir gecede biraz eğlenmiş, herşeyi unutarak sosyal medya sitelerinin birinde herşeyi unuttuğu anlarda çekilmiş bir fotoğrafını paylaşmıştır.. sen engelleyince de hesap verecek mecrası kalmamış. şimdi 5 saat laf anlat dur diye düşünüp geri dönüş yapmamıştır.. edepli olmaya devam? sorusuna gelirsekte bence '' yaramazlık yapmıyorsun değil mi ? anlamında söylemiştir. çünkü aksi bir şey ima etmeye çalışsa bunu daha belirgin yapardı.. avukatı olsa bu kadar savunmaz ama, şeytan tüyü mü var ne, ben masum olduğunu düşünüyorum. sen bu sanalda olmaz diyen arkadaşlara da pek takılma. benim kuzenim daha 1 hafta önce sanaldan tanıştığı kadın ile evlendi. kadın karadenizin, bizim ki egenin bir ilinde yaşıyordu. düşün artık.. bu sanalda olmaz diyenlerin iddiaya girerim çoğunun sanal arkadaşlık&tanışma sitelerinde üyelikleri vardır :') sağlıcakla!