şaka gibi

Cranky

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2006
757
11
623
40
arkadaşlar bunlar erkeklerin kızları burçlarına göre değerlendirmeleri...
gerçekten şaka gibi:)

hangi burçtan ii kadın çıkar sorusu beni astrolojiye yönlendirdi easlında hiç uğraşmasam kadınlarla direk astronomiye dalıp "gökmen" yani astronot olup uçardım fakat hala astroloji kayfe falı cart falı zurt falı uğraşıyos niye peki kız tavlamak için ulan bu memleketin hiç mi sorunu yok ben oturdum grafiloji çalıştım niye peki kız tavlamaya valla bak nedir bu yazıdan karakter tahlili ..ulan şuan benden baba dedektif adli uzman yoodu memlekette 25 yaşıma geldim kız tavlamaya uğraşıyon..şimdi kız tavlama teknikleri ve bunun astrolojik cognitive mekanik sosyo antropolitical etkileri üzerine konu açtık ..sigaralar benden
kızlar girmesin

bide bu çıktı kendi burcunu kötülüyor yahu kız çıkmış ..ikizlerden uzak dur yaya dikkat koçtan kaç boğaya ses etme akrep kıskanır oğlak ..neydi herneyse
anlaşılan burcuna göre kız değerlendirmesi yapmak yanlış gibi bütün kızlar hep aynılar diyelim mi ? diyelim lan kim bana ne diyecek
hepsi ilgiye şefkate muhtac aynı düşünüyolar aynı şeylere seviniyolarlar arada bir kaçtane sıyrık çıkıyoda onlarda evlenince düzelecek vakalar ...

Kendi burcum diye söylemiyorum, ikizlerden uzak durun kardeşim... Ben bile kendimden sıkıldım, bu kadar dengesiz olunmaz gerçekten ama olunuyor...
Akrep kızları adamı döver. Ben 2 yıl önce bunu gördüm.
Yay kızları sürekli salak salak sırıtır.Her şey boka sarmış olsa dahi saçma bi mutluluk vardır bunlarda... Aslan kızları katlanılması zor kişiliklerdir...Egoist kavramını merak eden deneyebilir tabi...
Boğaları ben anlamıyorum. Anlayanlar anlamayanlara anlatsın...
Kovalar iyidir. EN çok kovayı severim ben. Bir de koçlar iyidir. Ama kova daha iyidir.
Ooooff offf... İkizler kötüdür... yaklaşmayın....

aman hocam yay lardan uzak durun başınıza bela alırsınız

4 adet yakından tanıdım yani .bu insanlar düşman başına derler ya bence öle.İyi kötü kime neye göre diyebilirsin elbet iyi örnekler de vardır ama ben daha tanımadım . akrep görünce bi durup düşünmeni , dikkatli olmanı tavsiye ederim

akrepden hiç çıkmaz boğalar belki kovaları denemedik daha ama umutluyuz
:1shok: :1shok: :1shok:

Valla ben YAY burcuyum hiç te üstüme alınmadım. Bu kötü eleştirileri
Her şeye sırıtır diyorlar ya evet hep bir tebessüm vardır yüzümüzde.
Bu nedenle gittiğimiz yere de neşe huzur götürürüz. Polyanna gibiyiz yani.
Herşeyi iyi yönünden görmeye çalışırız.
İnsanları ezmeyi sevmediğimiz gibi kendimizide ezdirmeyiz.
Gerektiğinde eli maşalı da olabiliriz.
Biz olaylara bu kadar olumlu ve merhametli yaklaşıyorken karşımızın bizimle dalga geçtiğini ve uyanıklık yapmaya çalıştığını hissedersek. İşte o zaman elimizden çekecekleri var.
He bi de bu arada her erkeğin demiyorum, her insanın yay burcu bir dosta ihtiyacı vardır.
Biz gerçekten çoook şekeriz ya :) :) :)

Diğer burçları çok tanımadığım için yazamadım.

Bende bogayim, ama yükselenim ikizler.
Boga burcu insanlari aslinda gayet net kisilerdir ama tabi birde baska acilarla kombinasyonunada bakmak lazim.
Ay burcumda terazide. Özüm gayet sabit (boga), disa yansittigim (yukselenim ikizler) biraz dengesiz bir kisilik yani :))

KOVA KOVA KOVA ....DEMİŞ NURAN...İÇİNİ BOŞ BIRAKMAMAK , DOLDURMAK KAYDIYLA İYİDİR. Bİ DE İNATÇILIK OLMASA.. ASLINDA PEK DE İNANMAM BURÇLARA AMA TUTUY ÖZELLİKLERİ NE EDİİİM. KOVAYIM:içelim:

aşkolsun ben ikizler burcuyum ne demek dengesiz bir kişilik falan biz senin burcuna laf söylüyormuyuz biraz kelimelerini seçerek konuş lütfen

:içelim: yaylara:içelim:

Bende balik burcuyum demekki bz beyiz simdi kizlar iyiyiz iyi herkes iyi canim bu erkeklerde kadini anlamayi bulsinler

Burdan çıkarılacak ders şu kanımca; Arkadaşa hemcinslerimiz dersini vermiş...
Üstelik daha terazi kadınıyla tanışma şerefine bile ulaşamadan :Roflol:

bnde yay burcuyum sürekli pozitif enerji saçarız ve espirik hatunuz çevremdekiler çok sever bni sevgilimle hep komik muhabbetler geçer aramızda ikimzde espiri makinası olduğumuzdan ama bi yerde bu espirili halimiz ve gülmemizle dalga geçen ve bizi salak yerine koyan olursa direk ciddileşiriz ve çok güzel tükürdüğünü yalatırızzzguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…