• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şaka mı anlayamıyorum ama onu çok seviyorum

Ne kadar kaba ve iğrenç tabirler biraz saygı ve seviye olması gerekiyor bence flört döneminde.Böyle bir yapısı olabilir ama bunu herkes kabullenemez ben kabullenemezdim açıkcası soğurdum ondan ister istemez böyle şaka mı olur?!Bence tepkinizi koyun ortaya o da böyle şeyler söylemeyi keser sanırım,taviz vermeyin adamın niyeti açık ve net.Ağzınızı aramış belli ki.

şaka falan değil
ağzını aramş besbelli.
hem ne kötü bi tabir o öyle 'azmak'
bütün erkekler böyle şakalar yapmaz şmdiye kadar hiçbi erkek arkadaşım bana böyle bi şaka yapmadı.
ypsa tepkim kimle ne yaparsn yap banada bulaşma olurdu herhalde

kızlar kız kardeşimin dün kalbi durdu uykusunda ve vefat etti. profilini nasıl kapatabilirim.tüm hesaplarını iptal ediyorum.Şu an kötü durumdayız.Yardımcı olurmusunuz

kızlar kız kardeşimin dün kalbi durdu uykusunda ve vefat etti. profilini nasıl kapatabilirim.tüm hesaplarını iptal ediyorum.Şu an kötü durumdayız.Yardımcı olurmusunuz

Kız kardeşiniz dün vefat etti,siz bugün hesaplarını iptal etmeye mi giriştiniz hemen? ilginç:31:

Size ilginç gelebilir biz bunu bekliyorduk hastaydı kendisi.Ve böyle yapmamı kendi istedi ayakta duracak halde bile değilim en son buraya yazmış bende okunur diye sormak istedim.Kendi isteğiydi bu ben kardeşimin isteğini yerine getiriyorum.

Talebiniz üzerine üyeliğiniz iptal edilmiştir. Bence daha profesyonel yalanlar bulun !

hatta facebook üzerinde kardeşiniz az önce şu mesajı yazmış ;

yaklaşık bir saat önce, İstanbul yakınlarında
Otobüs şöförüne peçeteyle istek durak yazıp yolladım :))) sıradaki durağı bana hediye etti :))))

eğerr vefat haberi diye de bir yalan konu ve dalga geçilme varsa ben ne diyim yaa
nasıl insansın sen konu sahibi utanmazsın gerçekten cıkcık:20::57:

Back
X