Insallah sakadir.degilse bile yapacak bisey yok.onca zaman gecmis olan olmus artik ne yapayim.zaten bisey de sormadimda demedimde.sadece gulumsedim dilim tutuldu resmen :)Var öyle emzirmeye çalışan kaynanalar. Bdv'de örnekleri var. Umarım sizinki şaka yapmıştır.
Ya iste ne bileyim.eskiden sorunlar yasadik.artik hiiicbirseye karsilik vermiyorum.cok alingan aglamasindan korkuyorum.daha biseyi guzellikle neden boyle derken bile aglamaya basliyo.bende susuyorum.annem yok.ablam yok.oyle arkamda durup konusup danisacagim.o yuzden kv ve gorumcem hep hayatimda olacaklar.iyi gecinmeye calisiyorum.Bana hiç şaka gibi gelmedi. Süt gelip gelmedigini anlamak icin bile olsa emzirmistir cocugu..
Ne sapik bir kv niz var. Allah sabir versin. Keşke bozsaymissiniz.
Sen onlarla degil onlar senle iyi gecinmeye calissin bence. Sinir oldum kaynanana.Ya iste ne bileyim.eskiden sorunlar yasadik.artik hiiicbirseye karsilik vermiyorum.cok alingan aglamasindan korkuyorum.daha biseyi guzellikle neden boyle derken bile aglamaya basliyo.bende susuyorum.annem yok.ablam yok.oyle arkamda durup konusup danisacagim.o yuzden kv ve gorumcem hep hayatimda olacaklar.iyi gecinmeye calisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?