saka mi gercek mi ???

1bocuk1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2009
76
5
98
Diğer
Bu konularda yazmayali 7 sene olmus.kayinvalideyle arami stabil tutuyorum.notrum yani.karismam yorum yapmam.aramiz iyide degil kotude degil.gecende bi olay oldu.kucuk bebegimi emzirirken (2 yasinda) kv yanimda oturuyordu.kucagimdaki bebege laf atiyor:bendede meme var gel seni emzireyim diyor.bebegin umrunda degil o an emdigi icin.sonra kv dediki: abine gosterince hemen gelirdi cok cok emerdi yapisirdi.sen oyle degilsin dedi.ben ŞOKK tabi.ama gercekten soka girdim.hiiccbirrseyy diyemedim o an.kaldim oylece.saka oldugunu umdum.ummak istedim.sonra gece esime soyledim.annen boyle boyle dedi.ins sakadir hicbisey demedim dedim.saka yapmistir o dedi.kapandi konu ama hala aklimda soyledigi..boyle bisey varmi??.adetten,hurafelerden falan.?kv torun emzirir mi yaa?benmi bilmiyorum yoksa.?7 sene onceki sey icin gerilmek istemedim o an.ya evet emzirdim deseydi ne yapabilirdim ki?

Takilmayin böyle şeylere şaka yapmıştır zaten emse ne olacak analık duygusu kabarip sütü mü gelecek.

Şaka yapmış olmasi kuvvetle muhtemel. hem farz-i misal emzirdi diyelim Zaten süt yoksa emzirse ne olacak ki. Süt öyle her yapisana geleydi her kadın Sütçü olurdu

şaka mı gerçek mi bilemedim ama sinir bozucu bi durum olmuş

Şakadır elbet.
Öyle her göğüste süt mü olurmuş, yaratanda biliyor kime süt vereceğini. Süt ne gezer yani senin kv de

Şaka yapmıştır muhtemelen ama şakasından bile hiç hoşlanmadığım seyler bunlar. Büyükte büyüklüğünü bilecek azizim, sen babaannesin ya memeni torununa verme fanteziside nedir? Emzirecegini emzirmişin be kadın Bi durul

Şakadır büyük ihtimalle ama çok gereksiz ve saçma bir şaka yani.

adilik rezillik kıskançlık parayla değil ki,aklınca sizi çıldırtmak istemiş ki maalesef bi de başarmış.. tutarlı olun allah aşkına mümkün mü göğsünde süt olması o cadının,insan yerine koymayın çirkeflikten beslenen bı yılanları lütfen

Şakadır o şaka.

Sinir bozucu ama yine de büyütmeyin.

Sut var demedi zaten.sadece abisi memeyi gosterince cagirinca hemen geliyodu emiyodu cokcok.bu (kardesi) oyle degil gelmiyo dedi.saka oldugunu varsayiyorum bende.ama gerceksee cok sapikca bisey bence.eskidende sutum gelecek gibi oluyor goguslerim sizliyor falan derdi bebek gormeye gelenlere.yani bu fikirler eskiden beri vardi kafasinda o yuzden acaba mi ki dedim..

Var öyle emzirmeye çalışan kaynanalar. Bdv'de örnekleri var. Umarım sizinki şaka yapmıştır.

Bana hiç şaka gibi gelmedi. Süt gelip gelmedigini anlamak icin bile olsa emzirmistir cocugu..
Ne sapik bir kv niz var. Allah sabir versin. Keşke bozsaymissiniz.

Var öyle emzirmeye çalışan kaynanalar. Bdv'de örnekleri var. Umarım sizinki şaka yapmıştır.
Insallah sakadir.degilse bile yapacak bisey yok.onca zaman gecmis olan olmus artik ne yapayim.zaten bisey de sormadimda demedimde.sadece gulumsedim dilim tutuldu resmen :)

Bana hiç şaka gibi gelmedi. Süt gelip gelmedigini anlamak icin bile olsa emzirmistir cocugu..
Ne sapik bir kv niz var. Allah sabir versin. Keşke bozsaymissiniz.
Ya iste ne bileyim.eskiden sorunlar yasadik.artik hiiicbirseye karsilik vermiyorum.cok alingan aglamasindan korkuyorum.daha biseyi guzellikle neden boyle derken bile aglamaya basliyo.bende susuyorum.annem yok.ablam yok.oyle arkamda durup konusup danisacagim.o yuzden kv ve gorumcem hep hayatimda olacaklar.iyi gecinmeye calisiyorum.

Sen onlarla degil onlar senle iyi gecinmeye calissin bence. Sinir oldum kaynanana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…