Şaka mı şimdi bu

ilk evlendiğinde annemler babaannemlerle beraber oturuyormuş,daha sonra babam memur olmuş ve biz başka şehre taşınmışız, demişki babanem ; çocuk burda kalsın siz evi taşıyın yerleşin alışın sonra yollarım demiş yaklaşık dokuz ay kalmışım 2.5 yaşındayken, sonra geri döndüğümde anneme anne dememişim adıyla seslenmişim ve annemden de korkuyordum öyle hatırlıyorum.Anne kavramı kalmamıştı bende..Hala da kızarım bu yaşıma geldim..Beni çok etkiledi bu olay olumsuzluklarını yaşıyorum zaman zaman çok öenmli bir dönem çocukluk çocuğun tek bir kişiye bağlanması lazım..Lütfen müsade etmeyin..

Zorla alamayacağına göre sıkıntı yok. Seni sinirlendirmek için diyordur belki şakayla karışık . Mizah anlayışı değişik oluyor bazı insanların

Allah aşkına herşeye de alınmaya yer arıyorsunuz adı kaynana olunca şaka yapmış ne alaka çocuğu alıp götürecek de siz sevmeye gideceksiniz o da bunun mantıksızlığını biliyordur. Büyük ihtimalle sizin anneniz size gelip bakacağı için biraz alınganlık göstermiş.

Arada sende gelir bakarsın ilgilenirsin diye gönlünü alabilirsiniz. Güzelde bakmış bıraktığınızda bir sorun yok yani her söze de vay böyle dedi diye takmayın benim kendi annem bile diyor gülerek alıcam torunumu götürücem bende kalacak siz de arada gelirsiniz işte diye gülüyoruz geçiyoruz tabi ki annemde biliyor öyle olamayacağını

Anneanneler de babaanneler de bu şekilde aşırı sahiplenebiliyorlar :) Zaten çocuk büyüdükçe öyle ödünç eşya alınıp verilir gibi çocuk alınıp verilmeyeceğini görüyorlar. Benim oğlum 3-4 aylıkken kayınpederim 2 yaşına gelsin memlekete götüreceğim kalsın benimle 3 ay derdi :)) Oğlum şimdi 2 yaşında, tam anneci olduğu dönem. Kendi de görüyor o yaşta çocuğun anneden o kadar süre ayrılmayacağını.

Yani diyorlar ama kimse kimsenin çocuğunu kaçırıp götürmüyor :) Gönülden geçenle gerçekler birbirini tutmuyor.

Siz de fazla takılmayın. Çok çok o zaman gelsin bakarız deyip geçiştirin.

tam diş çıkarırken verin de görsün günün :) bence şaka yapmış ama gereksiz bir şaka . benim kvdemin de böyle gereksiz şakaları var komik desen değil sevimli desen hiç değil. bence çok takılmayın Allah yavrunuz ile sizi hiç ayırmasın :)

Back
X