SAKA OLDU MU SANA KAKA :((

duduklutava

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
139
62
13
Yaa esime bi saka yapayim dedim icindekileri kustu resmen ya cok sinirlerim bozuk cekip gidicem sonunda o olucak. :KK43:(

Halilarim yikatmadan geldi koltukta yikaticaktik ama ben kendim sileyim dedim cokta piril piril oldu ama sabahtandır canım çıktı..neyse eşim mesaj attı az önce bende dedim aşkım koktukları yıkattım akşama 100tlyi hazırla karşı teyzeden aldım,karşı teyzenin yakını geldi onunla birlikte başında durduk yıkadı mis gibi vs diye kendimce neşeli neşeli gülücükler atarak msj attım bu bana bi çemkirdi :KK43:(dünyam karardı zaten sabahtandır canım çıkmış,benim ondan habersiz birşey yapmayacağımı biliyo,bende benim aşkım yapmazki :) demesini beklerdim :KK43:
Öyle ağır şeyler yazmış yok bana artık güveni kalmamış ben ne biçim insanmışım bi daha ona yazmayacakmışım aramayacakmışım ...
Akşama eve gelicek sanki yazma arama derken karşısında çıktığımı var :KK43: ayy çok sinirlerim bozuk :KK43:

Koltuk yikatma bu kadar buyutulecek bir sey degil, cok abartmis esiniz.
Benim askim yapmaz ki:) cevabini da beklemeyin siz de bu da abarti:)
Maddi sorunlariniz falan mi var? Ondan mi bunca tepki?
Bir de ben de hic saka sevmem, boyle tepki gostermem ama olmayan seyleri varmis gibi gostererek komiklik yapmak bana karsindakini aptal yerine koymak gibi geliyor

Maddi sorunlar varsa ondan tepki vermiş olabilir. Tabi tepkisisi fazla olmuş

Halıları,koltukları yıkatmadan önce esinizden izinmi alıyorsunuz?
Verin yıkatmaya,canınız cıkınca kıymet göreceksiniz sanki.

Haklısınız valla bu durumda olmamızın sebebi benim sanırım :( ama en ufacık şeyde silen esip gürleyen ben bu adamı neyapıcam şaşırdım

Hadi koltuk yıkatma fikrini beraber almışsınız anlarım ama yıkatcağınız günü saati de mi ona söylemek zorundasınız.
Bu kadarcık konuda bile güveni kalmadıysa zaten hiç güveni yoktur.
Birde siz benim aşkım yapmaz demesini beklemişsiniz. Sanki tek başınıza atom parçaladınız da eşinizin haberi olmadı.
Nasıl bu kadar iç içe her şeyinizi bilen hesap veren ilişkiler içinde yaşıyorsunuz karı koca bile olunsa.

Hadi koltuk yıkatma fikrini beraber almışsınız anlarım ama yıkatcağınız günü saati de mi ona söylemek zorundasınız.
Bu kadarcık konuda bile güveni kalmadıysa zaten hiç güveni yoktur.
Birde siz benim aşkım yapmaz demesini beklemişsiniz. Sanki tek başınıza atom parçaladınız da eşinizin haberi olmadı.
Nasıl bu kadar iç içe her şeyinizi bilen hesap veren ilişkiler içinde yaşıyorsunuz karı koca bile olunsa.

Eşim böyle birisi ve ben bile bile kabul ettim çocuğa bile hesap soramazken eşim herşeye karışır kendi başıma karar almayı unuttum böyle bi evlilik bizimkisi ... Şu yaptığı çok zoruma gitti artık :(( ağlıyorum ya

Haklısınız valla bu durumda olmamızın sebebi benim sanırım :KK43: ama en ufacık şeyde silen esip gürleyen ben bu adamı neyapıcam şaşırdım
Adamın iki kasıgı varsa birini kıracaksın,al,yaptır isdedigini.
Cefakär olunca bir bok olmuyor.
İyice ezerler sadece.
Calısmıyorsanız bir ise de girin,kocada olsa gördügün gibi kimseye muhtac olmucaksın bu hayatta.

Yaa esime bi saka yapayim dedim icindekileri kustu resmen ya cok sinirlerim bozuk cekip gidicem sonunda o olucak. :KK43:(

Halilarim yikatmadan geldi koltukta yikaticaktik ama ben kendim sileyim dedim cokta piril piril oldu ama sabahtandır canım çıktı..neyse eşim mesaj attı az önce bende dedim aşkım koktukları yıkattım akşama 100tlyi hazırla karşı teyzeden aldım,karşı teyzenin yakını geldi onunla birlikte başında durduk yıkadı mis gibi vs diye kendimce neşeli neşeli gülücükler atarak msj attım bu bana bi çemkirdi :KK43:(dünyam karardı zaten sabahtandır canım çıkmış,benim ondan habersiz birşey yapmayacağımı biliyo,bende benim aşkım yapmazki :) demesini beklerdim :KK43:
Öyle ağır şeyler yazmış yok bana artık güveni kalmamış ben ne biçim insanmışım bi daha ona yazmayacakmışım aramayacakmışım ...
Akşama eve gelicek sanki yazma arama derken karşısında çıktığımı var :KK43: ayy çok sinirlerim bozuk :KK43:
Gelelim hep beraber, kafasını o koltuklara gömelim!! En Büyük KK
100 TL için bu kadar kalp kıracak erkek, adamım ben diye evlenmesin ya

Back
X