• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şakada olsa

Erkekler Kulübü var ama forum yok; erkekler öyle kadınlar gibi yazışmayı sevmez ki...

Konu sahibine yorumum: Şaka kaldıramayan kişilere şaka yapma, alınırlar.

Evet bazı şeyleri takıyorlar yaş konusunda bende takılırım eşime kesinlikle güler geçer kiii geçen yıl falandı bir türk bayan vardı oturduğumuz apartmanda yaşı eşimle aynı ama bayan kısa boylu ve kilolu o yüzden eşimden epey büyük gösteriyor birgün kapıda karşılaştık amca dur kapıyı kapatma anahtarım yok dedi eşim kapıyı tuttu bayan içeri girdi sağol amca dedi dairesinin kapısını açıp içeri girer girmez eşim ohaaaaa çüşşşşş balinaya bak sen beeeee amcaymış bende babaanne dicem gördüğüm yerde pehhhhh dedi ortadan kayboldu geri bir geldi ne kadar krem varsa toplayıp gelmiş :KK70:2 gün boyunca sürdü durdu acayip takıldı amca lafına :KK53:

seninle arasında cok fazla yas farkı varsa ondan dolayı takmiştir genç erkekleri her zmn kıskanır onlar güc bakımındna :)

Rahmetliye şakayla karışık ama yiaaaa ben cok gencim senin yaninda demiştim,ağzıma sicmisti hey gidii:KK53::KK53:

seninle arasında cok fazla yas farkı varsa ondan dolayı takmiştir genç erkekleri her zmn kıskanır onlar güc bakımındna :)

Rahmetliye şakayla karışık ama yiaaaa ben cok gencim senin yaninda demiştim,ağzıma sicmisti hey gidii:KK53::KK53:

Lafı fazlasıyla.çevirdim evirdim ve sendn gencime getirdim yine kendine pay bicti tazesin işte bende taze severim.diye :D

kızlar birşey sormak istiyorum size. bir erkeğe şaka da olsa yaşı ile ilgli laf söylenir mi ? mesela ben sevdiğim adama şakayla karışık yaşlılık belirtisidir o dedim. oda bana ben 18liklere taş çkartırım merak etme sen dedi ve bir arkadaşım erkekler böyle şeylere çok alınıyor alınmış belli dedi. cidden kafasına takar mı erkekler böyle şeyleri?
Genelde yaş kompleksi kadınlarda olur ama:KK53:

kompleksli bi insan olup olmamasıyla alakalı.Kızı erkeği pek fark etmiyor yani.

Back
X