Şakak germe ameliyatı sonrası kaşta asimetri sorunu

bennu06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mart 2017
197
91
98
51
Merhaba 4 gün önce şakak germe ve ortayüz germe estetigi yaptırdım ameliyat ta sag şakagı gerdiler dikisi tekrar kesip sag tarafı iyice gerdirdiler sol taraf daha az gergin sag tarafı daha cok gergindi ameliyatın hemen sonrası kaşlarım gözlerim düzgündü bugün 4 gün gecti şişlikler az az gecmeye başladı fakat sol kasım konusurken yukarı kalkıyor sag kasim ise sabit dümdüz kımıldamıyor iki göz arasındada asimetri var soldaki daha büyük cok az farkla sag daha kücük sol kasın bu şekilde sabit durması normalmi konusurken mimikli oldugum icin kaşlarımı yukarı kaldırarak konusurdum sag kalkıyor sol kaş sabit hic kalmıyor tek kac havada konusuyorum bu durumu yasayan varmı düzelirmi bu durum böyle kalırsa ne yapcam bilmiyorum lütfen bu durumu yasayanlar yazabilirmi

Arkadaşlar lütfen biri cevap versin bu durumu yaşayan olmadımı şakak germe sonrası binkac hic kımıldamıyor konusurken diyer kaşta mimik var havaya kalkıyor bu kalıcımı lütfen bilgisi olan yazsın

bir yazı paylaştım bununla ilgili az önce maalesef asimetri olarak kalıyor bu. Doktorunuza danışın düzeltsin revizyon yapsın. İlk ameliyatımda benimde öyleydi. Biri daha gergin çekik biri daha düzdü. Asimetri olarak kaldı.

Benim de var. Kasim kavislidir. sol kasım kavisinden hafifce daha yukari kalkik. Şasirmis gibi bir ifadem var. Zamanla oturacak denildi ama oturmadı

Arkadaşlar lütfen biri cevap versin bu durumu yaşayan olmadımı şakak germe sonrası binkac hic kımıldamıyor konusurken diyer kaşta mimik var havaya kalkıyor bu kalıcımı lütfen bilgisi olan yazsın
Merhaba bennu hanım düzeldimi kaşımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…