• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sakal ipten klozet takımıma bir bakın kızlar

peki canım nasıl bi ipten ördün sakallı ama normalde paspas falan için sakallı ipe birde kalın ip karışmış şeklini öneriyolar seninki nasıl
eğer kalın iple karışıksa nasıl ördün tığla zor olmazmı
yok sadece sakallı ipse bu bi dokunmayla toplanır çünkü çok ince olur

Canım çok güzel olmuş, emeğine ellerine sağlık, bir tanede duşa kabinin oraya örsen güzel olur bence, ayak kurulamak için..

canım çok hoş olmuş ama lavabonun ordakını biraz dahabüyütebilirsin.duşakabinin önü boş kalmış bendeörmek istiyorum ama tığ ile hiç birsey örmedim ki ben.........:utangac:

peki canım nasıl bi ipten ördün sakallı ama normalde paspas falan için sakallı ipe birde kalın ip karışmış şeklini öneriyolar seninki nasıl
eğer kalın iple karışıksa nasıl ördün tığla zor olmazmı
yok sadece sakallı ipse bu bi dokunmayla toplanır çünkü çok ince olur

canım uzun sakal ip bu sakal kısımları uzun yani ve ben başka ip karıştırmadım kendiliğinden kalındı zaTEN:)

24112008058lp9.jpg

fikirlerinizi bekliyorum kızlarrrr

Selamun aleykum, klozet takimini gercekten cooook begendim:1shok:keske bende bu kadar becerikli olsam:1no2: sana tavsiyem (kimsenin aklina gelmeden soyleyim, cunku bi yerde gordum) dus kabininin onune yarim ay seklinde bi parca orersen cok gusel olur.. bence cok parca olmaz, banyon buyuk kaldirirkaydirigubbakcemile5 sana kolay gelsin.. bana kac zincir cekip basladigini anlatirsan(bide nasil yaptigini) deneyecem.:utangac:: yoksa yaptirmayi dusunuyorum:çok üzgünüm:

ellerine sağlıkk emeğine sağlık çok güzel olmuş
keşke orta paspası biraz daha büyük örseydin o zaman gözüne boş gelmezdi banyo

ilk elinize tığ almanıza rağmen gayet başarılı bir çalışma olmuş : )
elinize sağlık, güle güle eskitin...

Harika olmuş bende düşünüyorumda tahmini ne kadar ip gidiyo her renkten

canım duşakabinin önüne şu üzerinde ayakşekli olan milyoncularda satılan paspaslardan alabilirisin tanesi 5 tl hem ıslak ayakla çıkınca iyi oluyo beyaz renkde alabilirsin mesela kalan iplerilede minder filan örebilirsin

maviye mavi biraz boğmuş sanki ve küçük olmuş canım. ama örgü olarak çok güzel ellerine sağlık...
beyaz ağırlıklı başka bi desen yapabilrsin. banyonu açar. sanki karanlık gibi geldi.

Ellerine sağlık çok hoş olmuş bir arkadaşında söylediği gibi ortaya yaptıgın paspası lacıvert ıple bıraz daha buyutebılırsın sanırım daha zengın goserır ve bıraz daha kuvetının onune dogru serersen çokta ıc ıce bır yere tıkıştırılmış gıbı gorunmez canım tekrar elıne saglık

Son düzenleme:
Back
X