Sakalamiz yok ki sozumuz dinlensin!!!

Turkiyeliyikk

Caykolik
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
1.812
5
108
Diğer
Merhaba kizlar,
Hemen konuya giriyorum.
Annem 10-15 yil once bosanmis bir kadin, "babami" o zamandan beri gormedim, kucuktum o zamanlar suratini dahi hatirlamiyorum desem yeri.
Herneyse, evi tadilata sokmaya karar verdik, bir usta bulduk.
Annem, az once onu gordu disarda, "usta haftaya halledelim su evi" falan dedi.
Adamin cevabi ise: "Ben seninle muhatap olmam, kadinlarla isim olmaz, oglunla konusup gideriz alisveris icin"
Annemde bozuntuya vermeden "evi gormeden nasil halledeceksin usta" dedi - "15-20 yil once gelmistim biliyorum ben senin evini" diyip kestirip atti.
Annem eve geldi, yuzunun rengi bile degisti, o kadar kotuydu ki anlatamam.
Bunu duyunca kahroldum ama yinede belli etmedim anneme, guldurmeye calistim herzamanki gibi.
Ama maalesef bu sefer pek bir etkisi olmadi...

Nedir su insanlarin dul kadin kliseleri ya! Biktim!
Dul olunca kotu mu olunuyor, Allah'in kulu degillermi???

O ustaninda kizlari var, kizlarina boyle bir sey dense ne olurdu acaba. Allah bunun gibilerini islah etsin!!!
Sakalimiz yok ki sozumuz dinlensin!!!!!!!!

Kusura bakmayin dogru duzgun yazamadim pek, elim ayagim titriyor su an.
Sadece icimi dokmek icin yazdim bunlari, annemi daha fazla uzmemek adina

seni adam yerine koyup konuşanda kabahat diyceksin de laf dalaşına girmeye değmez, abuk subuk konuşan çok olur cahil cühela işte annen takmasın 3 kuruşluk adam yüzünden moralini bozmasına gerek yok, birde umarım yaptırmazsınız o adama anneni üzen adama para kazandırmayın boş yere

Yazıklar osun böyle insanlara. Ne zanediyorlerki kendilerini böyle
Bir kadın tek basına bu toplumda kendini var edemiyecekmi
Üzülmesin anneniz kendini bilmez insanlar için

Hay Allahim ya böyle insanlar oldukca bu memleket ilerlemez.

Canim takma kafana ya böyle cahil insanlar cok maleseffff..

ülke olarak atlatıyoruz bunu bence yavaş yavaş.. bu adam kendini bilmez densizin biriymiş o kadar.

canını sıkma

ben sana bask abısey sorayım
babanı merak edıyormusun, annen bır daha evlenmemısmı?

bende anneyım 25 yasındayım 3 yasında oglum var dogumdan hemen sonra ayrıldık o kadar sure hıc aramadı 2 kez 19 aylıkken gordu oglum tanımadıgı ıcın gıtmıyor
suanda 3 yasıan gırecek ben evlılık yaptım ve oglumun babası var artık
tek ve en buyuk korkum o adamın kalkıp oglumu araması onu sevmesı ona dokunması ölsün istiyorum

anneniz evli olsaydıda babanızla yine o garip üstü garip adam bu lafı edecekti. adamın kadınlara direkt tavrı bu bence... kadınlarla işim olmaz diyerek bunu kastedmiş.yani sizde deseniz babanı çağır diyecek bu kişilik. kadınları 2ci sınıf bir canlı olarak gören bir organizma kendisi..

Yazıklar osun böyle insanlara. Ne zanediyorlerki kendilerini böyle
Bir kadın tek basına bu toplumda kendini var edemiyecekmi
Üzülmesin anneniz kendini bilmez insanlar için

Hay Allahim ya böyle insanlar oldukca bu memleket ilerlemez.

Canim takma kafana ya böyle cahil insanlar cok maleseffff..

ülke olarak atlatıyoruz bunu bence yavaş yavaş.. bu adam kendini bilmez densizin biriymiş o kadar.

Sag olun kizlar.
Turkiye'de degiliz, avrupada yasiyoruz. Bu tip insanlar, her milletten, her ulkede bulunmaktadir maalesef...
Adam , guya isini bilen, biraz maddi sikinti yasayan ve turk diye onunla irtibata gectik. Sormaz olaydik!
Bu dunyada kadin olmak zaten zor, bir de yetmezmis gibi dul, evli bilmem ne ayirimi yapiliyor. Yazik gunah ya.

Tam bir örümcek beyinli insan örneği.. Offf, o kadar çok var ki maalesef.. Lütfen kafanı takma, umursamamak yapılacak tek şey.

Ben olsam o ustayı evıme dahı almam
Cehennemın dıbı onun keyfı yetcekte gelcek terbıyesız herıf
Ben sızın yerınızde olsam o sekılde davranan bır adama 1 tl bıle kazandırmam

Yok canim ya, bizi dusunmeyen adami ben neden dusuneyimki. Seytan gorsun yuzunu!
Annem, o kadar israrlarimiza ragmen evlenmedi.

Hic merak etme, oglunun bir babasi var artik cok sukur. Onu yetistiren, sahip cikan adam babasidir, uzaktan oyle bakan biri degil.
Icini ferah tut, oglun buyunce bazi seyleri anlar zaten.
Allah, seni ve aileni hep mutlu mesut etsin insallah.

Annem ve "babam" ayrilmadan once o usta evimizin tadilatini yapmisti bir kere.
O zamanin ve bugunku taviri bambaska inan.
Dul kadin diye boyle davrandi iste...

canını sıkma canım öyle düşünen insanlar cahillikten bi adım ileriye gidemeyen insanlar

Tam bir örümcek beyinli insan örneği.. Offf, o kadar çok var ki maalesef.. Lütfen kafanı takma, umursamamak yapılacak tek şey.

Ben olsam o ustayı evıme dahı almam
Cehennemın dıbı onun keyfı yetcekte gelcek terbıyesız herıf
Ben sızın yerınızde olsam o sekılde davranan bır adama 1 tl bıle kazandırmam

Annem cok uzuldu, umursamamak elde degil kizlar.
Eve almamak bir yana, yanimda bu olay yasansaydi, o curuk kafasini koparirdim onun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…