Sakallı İplerden Renk-Renk,Çeşit-Çeşit Neler Yapmışım Neler :)))

çokkk hemde çokk beğendim ve en sevdiğim renkle kaplamışsın :34: bayıldım adeta :46::29: hakikaten fikir oldu tekrar teşekkürler zahmet verdim :16:
eee fikir olduysa artık yeni pratik çalışmalarını bekleriz :31:
kavanozları kaplamak istiyorum bende hani şu kolanın verdiği kavanozlardan 6 adet var ama fırsat bulamıyorum ...
makarna ip buldum birde penye ip var makarna ipinin yassı hali :6: ilk fırsatta yaparım eklerim :28::23:

Ellerine sağlık, süperr görünüyorlar.
çok teşekkürler canım daha güzelleri sizin olsun :16:

eee fikir olduysa artık yeni pratik çalışmalarını bekleriz :31:
kavanozları kaplamak istiyorum bende hani şu kolanın verdiği kavanozlardan 6 adet var ama fırsat bulamıyorum ...
makarna ip buldum birde penye ip var makarna ipinin yassı hali :6: ilk fırsatta yaparım eklerim :28::23:
tabiki tatlım fikir oldu bana :34: :34:aaa bak makarna ipli ve penye ipli çalışmalarınıda sabırsızlıkla bekleyeceğim :46::29::54: şimdiden kolaylıklar :16:

ayy ne kadar cici oluş bunlar ellerinize sağlık :6:
çok teşekkürler canım en güzelleri sizlerin olsun :16:

çok şeker ürünler çok sevdim gerçekten:) hem kendiniz kulanın hem satın ve para kazanın.. bende evde yaptığım ürünler vardı hatta çocuğumun oynamadığı oyuncakları internet sitesinde stand açarak sergiledim ve sattım:) kazanca dönüştürdüm valla size de öneriyorum:) aslında birçok site var bu işleri yapan araştırın ama ben endeksle.com sitesine açtım arkadaşımın önerisi üzerine sizlere de tavsiye ederim

çok hoş özellikle deterjan kutusu almaya gerek yok bayıldım,elinize sağlık..:46:

Tam benlik bunlar ya harikalar :D cıvıl cıvıl :D
teşekkürler canım :34: en güzelleri sizlerin olsun :16:

çok şeker ürünler çok sevdim gerçekten:) hem kendiniz kulanın hem satın ve para kazanın.. bende evde yaptığım ürünler vardı hatta çocuğumun oynamadığı oyuncakları internet sitesinde stand açarak sergiledim ve sattım:) kazanca dönüştürdüm valla size de öneriyorum:) aslında birçok site var bu işleri yapan araştırın ama ben endeksle.com sitesine açtım arkadaşımın önerisi üzerine sizlere de tavsiye ederim
teşekkürler canım bende pek şans yok tatlım yaa satışın siftahı olmadı hiç hayatımda :50: sana bol kazançlar :16: ilgin desteğin için çok sağol , en güzelleri sizlerin olsun :6::16:

çok hoş özellikle deterjan kutusu almaya gerek yok bayıldım,elinize sağlık..:46:
teşekkürler canım benim evet ya deterjan kutusu kendi imalatımız olsun :13::16::16::16::16: en güzelleri sizlerin olsun :16:

Back
X