• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakallı İplerden Renk-Renk,Çeşit-Çeşit Neler Yapmışım Neler :)))

kavanozları çok beğendim çok şirin olmuşlaaaaarrr.
ellerine emeğine sağlık güle güle kullan :))

dsc01910q.jpg

Ayy çok tatlı olmuş bunlaaar elinize sağlık.

kavanozları çok beğendim çok şirin olmuşlaaaaarrr.
ellerine emeğine sağlık güle güle kullan :))
teşekkür ederim , en güzelleri sizlerin olsun opuyorumnanaktan

dsc01910q.jpg

Ayy çok tatlı olmuş bunlaaar elinize sağlık.
çok teşekkürler canım ,daha güzelleri sizlerin olsun olumunekankayizsmile

nasıl yaptınız hepsini
bravo gerçekten çok güzeller :CüvCüv:
teşekkürler basit oluyor yapımı inşallah en güzelleri sizlerin olur :hulya:

sakallı ipleri oldum olası çok severim.elinize sağlık
evet yaaa ayrı bir hava katıyor şu meşhur sakallı ip bayanssulusmile teşekkürler en güzelleri sizlerin olsun

...... mesaj tekrarı........

Son düzenleme:
elinize sağlık çok güzel olmuş ...
siz bunları örüp mü taktınız sararak yapıştırdınız mı bende yapmıştım makarna ipiyle ama ben yapışkanı sürüp ipi dolayarak yapıştırmıştım üzerlerine de uğur böceği işleyip yağıştırmıştım belki fikir olur ;)

Son düzenleme:
elinize sağlık çok güzel olmuş ...
siz bunları örüp mü taktınız sararak yapıştırdınız mı bende yapmıştım makarna ipiyle ama ben yapışkanı sürüp ipi dolayarak yapıştırmıştım üzerlerine de uğur böceği işleyip yağıştırmıştım belki fikir olur ;)
teşekkürler canım ben bunları örüp de taktım :34: şiş örgü işlerini seviyorum :6: senin tarifde pratikmiş :28: ellerine sağlık sende ekledin mi yaptığın el işini :34: resmini görmek isterim :29::16: sende güle güle kullan

teşekkürler canım ben bunları örüp de taktım :34: şiş örgü işlerini seviyorum :6: senin tarifde pratikmiş :28: ellerine sağlık sende ekledin mi yaptığın el işini :34: resmini görmek isterim :29::16: sende güle güle kullan
evet pratik örgü için vaktim yok ben de yapışkanla hallettim :23:eklemedim canım çeker eklerim istersen

canım elimde kalan sadece bunlar diğerlerini arkadaşlar istedi kıramadım ..peynir kaplarından ve üç tane plastik süt şişelerini büyüklü küçüklü kesip ip dolayıp üçünü üçgen şeklinde birbirine yapıştırdım ..onlardan da kalemlik ,dış fırçalık vs. olarak yapmıştım ...
$mnmn.webp

canım elimde kalan sadece bunlar diğerlerini arkadaşlar istedi kıramadım ..peynir kaplarından ve üç tane plastik süt şişelerini büyüklü küçüklü kesip ip dolayıp üçünü üçgen şeklinde birbirine yapıştırdım ..onlardan da kalemlik ,dış fırçalık vs. olarak yapmıştım ...
Eki Görüntüle 437381
canım resimleyip paylaştığın için çok teşekkürler :34: yaaa bu harika olmuş çok sevimli çok beğendim ellerine sağlık :16:

Back
X