Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim canım en güzelleri senin olsun , yaptıklarını görmek isterim boshayallersmilesüperler bende yapıcam:=)
teşekkür ederim , en güzelleri sizlerin olsun opuyorumnanaktankavanozları çok beğendim çok şirin olmuşlaaaaarrr.
ellerine emeğine sağlık güle güle kullan :))
çok teşekkürler canım ,daha güzelleri sizlerin olsun olumunekankayizsmile![]()
Ayy çok tatlı olmuş bunlaaar elinize sağlık.
teşekkürler basit oluyor yapımı inşallah en güzelleri sizlerin olur :hulya:nasıl yaptınız hepsini
bravo gerçekten çok güzeller :CüvCüv:
evet yaaa ayrı bir hava katıyor şu meşhur sakallı ip bayanssulusmile teşekkürler en güzelleri sizlerin olsunsakallı ipleri oldum olası çok severim.elinize sağlık
çok teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsunçok güzellerrr ellerine sağlık
çok sağol tatlımçok tatlı gzukuyolar eline saglık
evet canım yaaa en ciciler baharatlıklar olduemeğine sağlık baharatlıklar çok şirin olmuş güle güle kullan cnm![]()
teşekkürler canım ben bunları örüp de taktımelinize sağlık çok güzel olmuş ...
siz bunları örüp mü taktınız sararak yapıştırdınız mı bende yapmıştım makarna ipiyle ama ben yapışkanı sürüp ipi dolayarak yapıştırmıştım üzerlerine de uğur böceği işleyip yağıştırmıştım belki fikir olur![]()
evet pratik örgü için vaktim yok ben de yapışkanla hallettimteşekkürler canım ben bunları örüp de taktımşiş örgü işlerini seviyorum
senin tarifde pratikmiş
ellerine sağlık sende ekledin mi yaptığın el işini
resmini görmek isterim
sende güle güle kullan
zahmet olmazsa görmek isterimevet pratik örgü için vaktim yok ben de yapışkanla hallettimeklemedim canım çeker eklerim istersen
canım resimleyip paylaştığın için çok teşekkürlercanım elimde kalan sadece bunlar diğerlerini arkadaşlar istedi kıramadım ..peynir kaplarından ve üç tane plastik süt şişelerini büyüklü küçüklü kesip ip dolayıp üçünü üçgen şeklinde birbirine yapıştırdım ..onlardan da kalemlik ,dış fırçalık vs. olarak yapmıştım ...
Eki Görüntüle 437381