Örgü Sakallı ipten farba(süper)

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

filizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2007
4.706
17
683
41
Ankara
Tam net çekemedim arkadaşlar ama gerçekten ok hoş duruyor.Komşum yaptırdı bende istiyorum.süprizzzzz
foto10005us8ty6.jpg
foto10006lm6si5.jpg

foto10007wr1ce4.jpg
foto10008er3wa4.jpg

Son düzenleme:
sakallı ipten yapılan şeyler güzel oluyor gerçekten ama o kadar çok kullanıldı ki,bu biraz basitleştiriyor bir yerden sonra..tabii bu benim fikrim,kişiden kişiye değişir,umarım kızmazsın..

Hayır neden kızayım o senin görüşün ama ben öle düşünmüyorum.Bu yapılan işi yakından görsen böle düşünmezdin zaten....Ben isteyenlere fikir olsun diye oydum zaten.Sana basit geliyorsa bakma..

çok değişik bi buluş ilk defa görüyorum ellerine saglık yapanın ..
sizde bizimle paylaştıgınızz için teşekkürleryerimseniben

Hayır neden kızayım o senin görüşün ama ben öle düşünmüyorum.Bu yapılan işi yakından görsen böle düşünmezdin zaten....Ben isteyenlere fikir olsun diye oydum zaten.Sana basit geliyorsa bakma..

Kusurabakma da, herkes ''ay ne güzel muhteşem'' demek zorunda değil..
''sana basit geliyorsa bakma'' gibi bir tabir de kullanmaman daha doğru olur.

Bana da basit geldi üzgünüm ve bakmış bulundum bir kere.
Sanki duvara şal asmış gibi.
Ama herkesin zevki farklı tabii.
Sen beğendiysen yaptır güle güle de kullan..Olay bu..

duvara şal asılmış gibimi:roflol:.. ay alemsin deniz_güneş.

filizim ,daha yakından çekme imkanın varmı resmi . nasıl örüldüğünü tam göremedim.. veyahutda anlata bilirmisin..a.s.
Canım yakındanda anlaşılmıyor pek bizde şuan örneği çıkarma çabasındayız ama sana şöle anlatayım bende örnek koymayı düşünmüyorum.File olarak dikdörtgen biçimde örüyoruz.Sonra 2 kısa kenar 1 uzun kenara sıkıştırılmalı perde düğmesi takıyoruz yani 3 kenarına ondan sonra sıkıştırarak takıyoruz kornişe o oval şekli verbilmek için.Hepside ayrı parçalar zaten..Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Ortamı germeye ne gerek var arkadaşlar.Tabikide herkes beğendim demek zorunda değil bu tür şeyleride sölemenin bir usulu var arkadaşım..

Canım yakındanda anlaşılmıyor pek bizde şuan örneği çıkarma çabasındayız ama sana şöle anlatayım bende örnek koymayı düşünmüyorum.File olarak dikdörtgen biçimde örüyoruz.Sonra 2 kısa kenar 1 uzun kenara sıkıştırılmalı perde düğmesi takıyoruz yani 3 kenarına ondan sonra sıkıştırarak takıyoruz kornişe o oval şekli verbilmek için.Hepside ayrı parçalar zaten..Umarım yardımcı olabilmişimdir.

anladım canım teşekkür ediyorum. kumaşta nasıl yapıldığını biliyorum bu modelin sanırım benzeri.
a.s.

çok iyi fikir hoş olmuş canım ellerine sağlık.yatak odama yapabilirim egzotik olur valla

SELAM ARKADASLAR BENDE YENI YENI KRPİ İP TUTKUNU OLDUM sırnaşık şey KLOZET TAKIMI YAPTIM KUTU YAPTIM HALI YAPTIM SIMDIDE FARBASINI YAPMAK ISTIYORUM COK SIK DURMUS Ama YAPILISINI ANLAYADIM ANLATIRANIZ SEVINIRIM TESEKKURLER YAPANIN ELLERINE SAGLIK alkisalkisalkis

çok güzel olmuş bence eline ve emeğine sağlık alkisalkisalkis

paylaşımın için teşekkürler sağlıkla kullan canım a.s.

çok hoşuma gitti çok güzel gözüküyo

çok iyi fikir hoş olmuş canım ellerine sağlık.yatak odama yapabilirim egzotik olur valla

SELAM ARKADASLAR BENDE YENI YENI KRPİ İP TUTKUNU OLDUM sırnaşık şey KLOZET TAKIMI YAPTIM KUTU YAPTIM HALI YAPTIM SIMDIDE FARBASINI YAPMAK ISTIYORUM COK SIK DURMUS Ama YAPILISINI ANLAYADIM ANLATIRANIZ SEVINIRIM TESEKKURLER YAPANIN ELLERINE SAGLIK alkisalkisalkis

çok güzel olmuş bence eline ve emeğine sağlık alkisalkisalkis

paylaşımın için teşekkürler sağlıkla kullan canım a.s.

Cok hos ya bende cok begdım deyısık ve gÜzel
yapanların ellerıne emegıne saglık

Teşekkür ederim hepinize...kaydirigubbakcemile5

bu farbanın ucuna yaptığnız saçaklar orantısız duruyor çünkü ipleri ne kadar aynı uzunlukta keserseniz kesin yukarı çekilip kıvrılıyor bazısı ben mutfağıma perde yaptım ondan söylüyorum tabi buna bir çözüm buldumda bu saçakların ucuna fazla abartılı olmamak şartı ile her ipe boncuk takıp altını düğünledim böylece boncuklar ipi aşağıda tutuyor buda benden bi fikir yapanlara kolay gelsin........

Back
X