Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam net çekemedim arkadaşlar ama gerçekten ok hoş duruyor.Komşum yaptırdı bende istiyorum.süprizzzzz![]()
![]()
![]()
![]()
Hayır neden kızayım o senin görüşün ama ben öle düşünmüyorum.Bu yapılan işi yakından görsen böle düşünmezdin zaten....Ben isteyenlere fikir olsun diye oydum zaten.Sana basit geliyorsa bakma..
Kusurabakma da, herkes ''ay ne güzel muhteşem'' demek zorunda değil..
''sana basit geliyorsa bakma'' gibi bir tabir de kullanmaman daha doğru olur.
Bana da basit geldi üzgünüm ve bakmış bulundum bir kere.
Sanki duvara şal asmış gibi.
Ama herkesin zevki farklı tabii.
Sen beğendiysen yaptır güle güle de kullan..Olay bu..
Canım yakındanda anlaşılmıyor pek bizde şuan örneği çıkarma çabasındayız ama sana şöle anlatayım bende örnek koymayı düşünmüyorum.File olarak dikdörtgen biçimde örüyoruz.Sonra 2 kısa kenar 1 uzun kenara sıkıştırılmalı perde düğmesi takıyoruz yani 3 kenarına ondan sonra sıkıştırarak takıyoruz kornişe o oval şekli verbilmek için.Hepside ayrı parçalar zaten..Umarım yardımcı olabilmişimdir.
filizim ,daha yakından çekme imkanın varmı resmi . nasıl örüldüğünü tam göremedim.. veyahutda anlata bilirmisin..a.s.
Ortamı germeye ne gerek var arkadaşlar.Tabikide herkes beğendim demek zorunda değil bu tür şeyleride sölemenin bir usulu var arkadaşım..Kusurabakma da, herkes ''ay ne güzel muhteşem'' demek zorunda değil..
''sana basit geliyorsa bakma'' gibi bir tabir de kullanmaman daha doğru olur.
Bana da basit geldi üzgünüm ve bakmış bulundum bir kere.
Sanki duvara şal asmış gibi.
Ama herkesin zevki farklı tabii.
Sen beğendiysen yaptır güle güle de kullan..Olay bu..
Canım yakındanda anlaşılmıyor pek bizde şuan örneği çıkarma çabasındayız ama sana şöle anlatayım bende örnek koymayı düşünmüyorum.File olarak dikdörtgen biçimde örüyoruz.Sonra 2 kısa kenar 1 uzun kenara sıkıştırılmalı perde düğmesi takıyoruz yani 3 kenarına ondan sonra sıkıştırarak takıyoruz kornişe o oval şekli verbilmek için.Hepside ayrı parçalar zaten..Umarım yardımcı olabilmişimdir.
anladım canım teşekkür ediyorum. kumaşta nasıl yapıldığını biliyorum bu modelin sanırım benzeri.
a.s.
çok hoşuma gitti çok güzel gözüküyo
çok iyi fikir hoş olmuş canım ellerine sağlık.yatak odama yapabilirim egzotik olur valla
SELAM ARKADASLAR BENDE YENI YENI KRPİ İP TUTKUNU OLDUM sırnaşık şey KLOZET TAKIMI YAPTIM KUTU YAPTIM HALI YAPTIM SIMDIDE FARBASINI YAPMAK ISTIYORUM COK SIK DURMUS Ama YAPILISINI ANLAYADIM ANLATIRANIZ SEVINIRIM TESEKKURLER YAPANIN ELLERINE SAGLIK alkisalkisalkis
çok güzel olmuş bence eline ve emeğine sağlık alkisalkisalkis
paylaşımın için teşekkürler sağlıkla kullan canım a.s.
Cok hos ya bende cok begdım deyısık ve gÜzel
yapanların ellerıne emegıne saglık