sakami bu ????? :$

asivemavi1989

Kün fe yekün
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
155
67
38
36
kizlarr yine benn ...18.11 dusuk yaptim kanamayla dustu 7.5 haftallikzi bebegim...aradan 46 gun gecti bugun oylesine bi test aldim ve sonuc POSITIV :anneadayı::KK53:
sastim kaldim ne yapacagimi bilmiyorum bu test dogrumu simdi... aranizda varmi hic dusukten sonra adet gormeden hamile kalan ?? ne olur icomi rahatlatin kafayi yicem:KK47:

kizlarr biseyler yazinn nolur evde kimse yok anneme ulasamiyorum ...esimede soylemek istemiorum simdilik. kesinlessin oyle

kizlarr biseyler yazinn nolur evde kimse yok anneme ulasamiyorum ...esimede soylemek istemiorum simdilik. kesinlessin oyle
Git kan ver canım, düşükten sonra bhcg değerleri vucuttan öyle hemen atılmıyo biliyosundur o yüzden böyle evde yapılan testler yanıltır seni .. Kan testi yaptır sonra 2 gün sonra yine yaptır değer artıyorsa yeni gebelik, artmıyo düşüyorsa değilsin vucut bhcg değerini yavaş yavaş atıyor demektir .. Bu arada burda çok okudum ben 2 ay adet görmeyip kürtajdan sonra hamile kalan belki seninde öyle bi durum olmuş olabilir ama en iyi sonucu kan testi ile öğrenebilirsin ..

Kan tahlili yaptirma imkanin varsa yaptir canim, bence kesin olarak o zaman anlarsin. Ay hadi bakalim insallah :)

Oncelikle ne kadar kucuk olursa olsun basiniz sagolsun. Ama
B hcg tam olarak atilmadigi icin de olabilir. Adet gunun gecti mi bu onemli. Bir de arkadasin dedigi gibi artiyor olmasi onemli.

Git kan ver canım, düşükten sonra bhcg değerleri vucuttan öyle hemen atılmıyo biliyosundur o yüzden böyle evde yapılan testler yanıltır seni .. Kan testi yaptır sonra 2 gün sonra yine yaptır değer artıyorsa yeni gebelik, artmıyo düşüyorsa değilsin vucut bhcg değerini yavaş yavaş atıyor demektir .. Bu arada burda çok okudum ben 2 ay adet görmeyip kürtajdan sonra hamile kalan belki seninde öyle bi durum olmuş olabilir ama en iyi sonucu kan testi ile öğrenebilirsin ..
evt bende okudum bi yerde vucut hemej atniomus ama aradan 1.5 ay gecti bu uzun bi sure degilmi ? pazartesi gelmez artikk :((

hakkında hayırlısı Allah gönlüne göre versin.sezeryanolduktan sonra bi kaç ay sonra tekrar hamile kalan bile var.Allah isterse olmayacak şey yoktur.ama kesinlikle kan testi yaptır.ve bencede hemen eşine ve yakınlarına söyleme.emin ol derim ben.

hakkında hayırlısı Allah gönlüne göre versin.sezeryanolduktan sonra bi kaç ay sonra tekrar hamile kalan bile var.Allah isterse olmayacak şey yoktur.ama kesinlikle kan testi yaptır.ve bencede hemen eşine ve yakınlarına söyleme.emin ol derim ben.
tsk canm ..evt ilk isim pazartesi dr gitmek ....dayanamadim esime soyledim o_O

evt bende okudum bi yerde vucut hemej atniomus ama aradan 1.5 ay gecti bu uzun bi sure degilmi ? pazartesi gelmez artikk :KK43:(
Herşey olabilir canım hayırlısı olsun da, ama dediğim gibi düşükten aonra daha kolay kalınıyomuş hamile zaten, kasıklarında iğne gibi batma yada diğer hamileliğindeki gibi belirtiler var mı? Sen yinede kimseye söyleme ve bence ptesi önce test yap kan ver sonra dr a bi görün o da benim dediğimi söylicektir zaten 2 sonra testi tekrarlar eğer değerlerinde artış olursa ikiye katlanırsa hamilesindir .. 7.5 haftada kaybetmişsin bebeğini o haftalarda bildiğim kadarıyla hcg hormonu daha fazla oluyo ve geç atılabilir vucuttan 2 ayı bulabilir bi yerde okumuştum .. Hayırlısı olsun inşallah hamilesindir canım ne güzel :)

Herşey olabilir canım hayırlısı olsun da, ama dediğim gibi düşükten aonra daha kolay kalınıyomuş hamile zaten, kasıklarında iğne gibi batma yada diğer hamileliğindeki gibi belirtiler var mı? Sen yinede kimseye söyleme ve bence ptesi önce test yap kan ver sonra dr a bi görün o da benim dediğimi söylicektir zaten 2 sonra testi tekrarlar eğer değerlerinde artış olursa ikiye katlanırsa hamilesindir .. 7.5 haftada kaybetmişsin bebeğini o haftalarda bildiğim kadarıyla hcg hormonu daha fazla oluyo ve geç atılabilir vucuttan 2 ayı bulabilir bi yerde okumuştum .. Hayırlısı olsun inşallah hamilesindir canım ne güzel :)
ay insallah oyle bisey yoktur :((( evt hafif batmalar var goguslerde hafif sizliyo dokununca ..gecenlerde adet olacakmis gibi kasik agrisi oldu geri gittti dedim kesinnyarin olururm ama gelen giden olmadi...hayirlisi

uuu, post: 38666470, member: 508201"]Ben kurtajdan sonra adet olmadan hamile kaldim. Simdi 6.5 aylik oglum yanimda
ne guzel insallah bende senin gibi yavrum yabibasimda uyurken onu segrederim :) icimde korku var seviniyorum bi yandan acabaalar ..sen nasil anladin hamile oldunu

İnsallah:)
Adet olmayinca doktora gidecektim bi sorun var diye. Gitmeden test yapayim dedim. zaten cok istiyordum hemen hamile kalmayi ve kaldim da cok sukur.

İnsallah sen de hamilesindir ve saglikli bi sekilde alirsin bebegini kucagina.

İnsallah:)
Adet olmayinca doktora gidecektim bi sorun var diye. Gitmeden test yapayim dedim. zaten cok istiyordum hemen hamile kalmayi ve kaldim da cok sukur.

İnsallah sen de hamilesindir ve saglikli bi sekilde alirsin bebegini kucagina.
aminnm insallahhh bende cok istiyorum :)

evt 18.11 dusuk yaptim...eger normal kanam gelseydi en gec 20.12 gelmesi lazimdi
evet baya gecmis. Hadi hayirlisi

canim esine soylediysen pazartesiyi bekleme. Tip merkezlerinin labaratuarlari surekli acik. Hayirli haberler alirsin ins.

Kürtaj yada düşükten sonra adet görmeden hamile kalan çok var inşallah seninde öyledir hayırlısı ve sagliklisi olsun bende kürtaj dan sonra bir kez adet olduktan sonra nasip etti rabbim

Kürtaj yada düşükten sonra adet görmeden hamile kalan çok var inşallah seninde öyledir hayırlısı ve sagliklisi olsun bende kürtaj dan sonra bir kez adet olduktan sonra nasip etti rabbim
ay hadi insallahh oyledir ...nasil kafama taktiysam ruyamda yine dusuyodu bebegim:KK61:icim buruk sevinmek istiyorun sevinemiyorum ..kendi kendime umitlenme diyorum ya nasi bi duyguu anlamadimm gitti:$

Back
X