- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.457
- 298
- Konu Sahibi papyonkilikli
-
ben de hiç sevmem. Kendi halimde bir insanım ki bu sene ilk defa evdeyim. Hep calistim. Böyle misafirlik isleri de beni hep gerer. Bana gelenler hep arkadaşlarım olur. Bir balık pizza hamburger söyler beraber yeriz en kötü bir kek yaparım. Valla geriliyorum ya bu da elime koluma yansıyor. Yan komşum onun yaşlarında tanışırsam benden vazgeçer mi acaba...komsunuzun daha anlayıslı olması ve ıkıde bır sıze geleyım sen bana gel vs dememesı lazım ben zaten sevmem boyle gereksız komsuluk ıslerını gıtmek ıstersenız gıdersınız yada cagırmak ıstersenız teklıf edersınız, cay dokulmesı olayı normal bırsey olabılır takmayın kafanıza ama nıye kendı sılmemıs oraya takıldım sız mısafırsınız ve cocuklu oldugunuzu bılıyor.
tabak kısmına gelırsek acıkca kırıldıgını soyleyın ve ıcınız rahat etmeyecek ıse guzel bır salata tabagı vs alın hedıye olarak yerını tutmasada gonlunu almıs olursunuz hem altı ustu bır tabak yanı kırılsa ne olur kı
Takım zaten offff offffPasta tabağının yenisini umarım bulursunuz.
Takımsa bende deli olurdum herhalde
Ama iki çocukla ben sana sen bana olmaz.
Zaten yeterince yoruluyorsunuz.
Gel gel diye tutturursa insallah abla de
Gelcem diye tutturursa da çok meşgul ol ordan oraya kostur
Muhabbet edemeyeceği bi eve niye gelip dursun
Zaten hiç anlamam koca koca eleğini asmis insanların gençlerle görüşmesini.
Ya bisey olmaz, sikma canini. O kadar kiymetli bi takim olsa yukari goturmeye vermezdi. Hic mi evde tekli tabagi yok.Takım zaten offff offff
Olmaz takım önemliYa bisey olmaz, sikma canini. O kadar kiymetli bi takim olsa yukari goturmeye vermezdi. Hic mi evde tekli tabagi yok.
Onu gectim takim bozulsa ne olur? Insanlar evlerine takim adedi kadar mi misafiri bir anda kabul ediyor. Arada bir kac kisinin tabagi farkli olmuyor mu? Aman takimim 12 li ona gore gelin...
Komsuculuk tek sikinti geldi bana konunuzda. Iki kat yasinizda biriyle ortak yonunuz var mi? Bu gelmeler gitmeler cok sik olursa baymaz mi?
Olmaz takım önemli
Takım zaten offff offff
Şimdi ben kirdigimun karşılığını vermeden rahata eremem. Ama tabak takımımı alsam başka bir şey mi? Ya kadın takmaz belki ama eşi emekli evde biraz takıntılı bir adam. Valla içime dert oldu. Aklıma geldikçe bir daralıyorum sanki başka derdim yokmuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?