Sakarlıkta bir dünya markasıyım.

Ben komşuya günlük kullandığım tabaklardan veriyorum birşey gönderirsem . Tabaklarımın yarısı eksik şimdiden. Kırılabilir insanlık hali. Tabak her halükarda boş gitmeyecekti , tabakta kalmadı ortada madem, 6lı çay bardağı yada pasta tabağı falan hediye alırdım ben olsam

Son düzenleme:
İki bebekli kadın çağırıyorsan ortaya dökülecek yere çay may koymayacaksın bir kere. Çok normal dökülmemesi şaşkınlık olurdu :) Anlayışlı olması lazım .
Tabi ki çocuklarını bırakma iyilik için söylüyordur çok seviyordur çocukları ama tanımıyorsun bile.
Tabağa gelince çook değerli olsa vermezdi heralde :) Alabiliyorsan öyle bir vaktin varsa 6 lı tabak al ama kusura bakma düşürdüm diyeceksin kaçmana gerek yok insanlık hali.

Olabilir ne olucak :) tabak kırıldıysa onun yerine yeni bir tabak alıp birşey koyup verin. Kusura bakmayın çocukla uğraşırken düşürdüm diyin bir tabaktan ne olucak ki.

Kadin sevimliyse bence arkadaşlık kur. Ben aşırı cok severim yaşlı minnoş teyzeleri. Annemin arkadaşlarınla takiliyorum (annem vefat etdi) tatile bile cikiyorum.
Kiskanclik yok. Fesatlık yok. Her konuda yardim. Oh mis.
Bence güzel bir tabak al, ve cok utanirsan minnak kirdi teyzesi de

Daha önce yanlışlıkla annem komsu tabagını kırdı.Takım diyor ama yemek takımı değil bilğiniz 6 lı pasta takımı şu her yerde olanlarlardan.
Kadına söyledi kadın bir kızdı kı yenisini alaırım dedi annem zaten gitti 6 tane tabak aldı gıcık bir kadındı zaten evimize girer istedigi gibi karıştırı buzdolabımızdan eşya alırdı annem evde yokken.
İnsallah anlayışlıdır.Olmadı hediye alın ya da tabak alıp verin yaut markasına bakıp parçasını getirtmeye calışın.Bazen parca parca satıyorlar.

Bence sakar değilsiniz çocuklarla ve eve bakmaktan şaşkına dönmüşsünüz ☺ hem evle ilgilen hem de çocuklarla uğraş gerçekten zor iş. evde küçük çocuk varsa ilginizin dağılması bir şeyleri kırıp dökmek normal bence.

Takımını bulmaya çalışırdım ben olsam. Aslında komşunuz takımı olan tabakla değil başka sıradan bi tabakla göndermeliydi. Bunu düşünmesi lazımdı. Çocuklar da kırabilirdi vs.

Bak bir de instagramda ne gördüm eğer parçaları duruyor ve birleştirilecek gibiyse tabi porselen olduğunu varsayıyorum parçaları bir araya getirip birkaç yerinden bantlıyorsun süt dolu bir kabın içine o şekilde koyup 2 gun bekletiyorsun tabak eski haline gelmiş oluyor. Artık cidden işe yarıyor mu bilemem:dua:

Back
X