Sakarya///54

iyi akşamlar hanımlar. farlike ne süpriziymiş bu merak etim bendeCADIARZU ..bakalım bekliyoruz..beyazcım işin hayırlı olsun senin adına çok sevindim...bu aralar cano gözükmüyor ..nerde acep arada bir kayboluyor bukız yerimsenibentek tek saymıyorum herkese selam arkadaşlar:teytey:

iyi geceler kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah eh bende iyiyim bakayım akideşlerim neler yapıyo dedim herkese sevgiler allah rahatlık versin

sağ ol canımm ikimizden başkada yok herkes uyumuş hadi bizde uyuyalım allahım sanda selamet versin herkesede buakşam beyaz uğramadı buralara merak etmiyorum değil inşallah işi hayırlı olur

geldi canım beyazımız hayırlısıyla öpüyorum hepinizi hanımlar Allah'a emanet olunn..
gümüş boncugum bu arada azcık merak et :mymeka:
iyi geceler.....................:teytey:

geldim geldim hayırlı geceler yaşil gözlüm ve hepinize ama yorgunluktanda ölüyorum hemencik iki kelem yazıp yatacam bu gün 2. günümüde atlattım hayırlısıyla burda durum farklı biraz ilk bir hafta şöööyle bi güzel eziyorlar sabrını sınıyorlar yeni gelenin sonra kasaya alıyorlar ben şimdi sabırla bu bir haftayı atlatmaya çalışıyorum ondan sonra rahatım allahın izni ile hadi bakalm hayırlısı umarım sizlerde iyisinizde hepinize kucak dolusu sevgiler öpücüklera.s. ayy öpücük manyağı oldum ben bu aralar:asigim:
yaakızlar birde bişey diyecem siz dostsunuz doğru söylersiniz burdaki kızlar inanmıyorlar 29 yaşında olduğuma dalga geçiyosun en fazla 22 diyorlar acaba onlarmı benimle dalga geçiyor allahınızı severseniz siz söyleyinfisfisfis

beyazım doğru söylemişlerdir hani gözlüksüz halinide bi görelim cevap veririz tabiki yaşını göstermiyorsun allah rahatlık versin sevgiyle huzurla kal iyi geceler

kızlar ne güzel valla,hepiniz birbirinizden haberdarsınız,ee tabii buluşmaya katılamadım ya hiç,ben 6 ay yazmasam kimse farketmez,valla kıskanıyorum heee,bi nasip olmadı sizlerle tanışmak,o günü iple çekiyorum valla,ben çok fazla dahil olmuyorum yazışmalarınıza çünk hep yabancı olduğum konular hep fransız kalıyorum yani,ama bende varım aranızda heee

naz yap canım naz yap :jeyyar: ozaman unutmuyolar nazın da çok güzel geçiyor hele kızları kadarsan tamamdır Şeniz

hayırlı cumalar kızlarrrrrrra.s.
beyazım yeni işin hayırlı olsun canımmm umarım herşey gönlünce olurrrrr bu arada gözlüksüz halini merak etmiyorum desem yalan olurr :1hug:
çalıkuşu gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün yeğeniniiii bu arada kolay gelsin nerdeyse bitmiş Allah hayırlısıyla oturmayı da nasip etsin biran önceeeee de hani bennnn:a015:
haydeç ablam öncelikle kolay gelsinnn dikkat et kendineee ve sıra sende hani bennn herkezi saymışsınız beni unutmuşsunuzzz
yeşilgözlü gümüşboncuk kısmetsiz kedi roşum cano boşwer fairlike ayla54 unuttuğum varsa affola nasılsınızzzza.s.
bana gelincee bu sıralar pek nete giremiyorum bulantılarım çok fazla umarım hafifler yakında ama bu bebişimin büyüdüğünün kanıtıı yani çokk iyiyimmmmmmm:teytey::teytey:
hepinizi öpüyoruzzzzz:1hug:

canım benim benim seni unuturmuyum... sen ben hep aklımdasın sadece yazmamışım özür dilerim...ee artık o bulantılara can kurban ..yiğenimiz gelecek ....

hayırlı geceler hanımlar nasıllarsınız bakalım ben valla çok iyim yarın izinliyim şöööyle bi uzatıp bacaklarımı yatacam bide oğluşum gelecek oooh deymeyin keyfime bu gün daha az yorucuydu günüm sanırsam bacaklarımda yeni duruma alışıyor inş her şey zamanla yoluna girecek buna inanıyorum ....
myhope canım bulantılar geçer yeterki yiğenimiz sağlıkla dünyaya gelsin dimi bitanesi hadi bakalım en yakın buluşmada görüşmek dileğiyle özledim yaa hepinizi öpüldünüz:1hug:a.s.

iyi geceler arkadaşlar sinyoracım slm sen varlığını biraz olsun belli et senide hatırlarız kıskanmak güzel bize karşı içinde birşeyler var demek bayağıdır girmiyorsun siteye sende bizi ihmal ediyorsun demek bu sevgiler her zaman bekleriza.s.

merhaba....yaa ben siteye giriyorum aslında,yazdıklarınızı takip ediyorum düzenli olarak yani,ne olmuş ne bitmiş öğrenmeye çalışıyorum:)ama dedim ya konulara fransız kaldığım için yazmıyorum,siz ne güzel muhabbeti ilerletmişsiniz,ama diyorum ya biliyorum ben nedenini,henüz tanışamadık ya ondan oluyor bunlar,inşallah ilk fırsatta sizlerle tanışırım,o zaman zaten istesenizde unutamazsınız beni

canım benide sorunlarım dışında pek tanımıyorlar aslında cok isterdim onlar hep buluştuklarında kıskanıyordum:dilcikar: bende naz yapa yapa kendimi kaynattım zorla :sm_confused: şaka bir yana Sakaryalısın hemşerimizsin illaki seni tanımamız gerekmiyor artık aramızdasın yerimseniben

iyi akşamlr hanımlar ..nerdesiniz ..bakalım kaydirigubbakcemile3herkes akşam telaşında galiba .....fairylike..hani süprizCADIARZU bekliyoruz canım .yerimseniben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…