• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

Merhaba arkadaşlar.
İstanbuldayım.Yeğenimi uyuttum size bakayım dedim.
Moralim bozuk.Bu diyet beni bıraktı akşam
:çok üzgünüm:

Bendenizim istanbula gidince diyeti sakaryada bırakıyosun anlaşıldıkaydirigubbakcemile3

Ah sorma bilge ya..
Ablam annemin yemeklerinin aynısını yapıyor.Uzun zaman oldu böyle lezzetli yemekler yemiyeli.Annem gitti gideli sadece ablamın yemeklerinden tad alıyorum ben.Nasıl tutabilirimki kendimi
:çok üzgünüm:

selam kızlar bakıyorum cumartesi olmasını rağmen hemen hemen hepinizi buralarda gördüm çok güzelkaydirigubbakcemile5 bendenizim tatlı yiğenini benim içinde öp tatlım ah istanbul ah çok özledim en yakın zamanda bende gitmek istiyorum diyetide boşver kızım gayet iyisin ye gitsin buarada msnede bi ara denk gelirsek şu fecebooktan nasıl kurtulurum onu sorcam sana benim salak ordan musallat oldu bana uyuz kapıdan kovarsın bacadan girer hesabı bıktım vallakötükedihüsobilgecim hala senden kahve devati bekliyorum tatlım müsait olduğunda görüşelimşekerimşutarafagittikısmetsizim anladığım kadarıyla dün yorucu ama bi okadarda keyifli ve eğlenceli bi gün geçirmişsin senin adına sevindim tatlım bi gün şu adacentır turunu beraber yapalım olmazmıyerimsenibenroşum her zaman bu neşene bu pozitifliğine hayranım ne güzel:lepi:ah yeşil gözlü ablam ah nerden bulacaz hem zengin hem iyi yürekli delikanlı birini ahhhh:çok üzgünüm:

kızlarrrrrr iyi akşamlar.....bendeniz üzme kendini yaffff.ye gitsin.aa aaakızcam şincik.arada insan kendine rejimde de olsa ödül verir yaffffff:hooray:
beyazımmmm hakket kız bigün yapalım bi adacenterrrrrrrr.......
valla şimcik gidiyorum.öğrencime soru hazırlıcam.salı günü yazılısı varmış.artı kızımında yazılısı varmış bi de ona bakmam lazım.sonra görüşürük hepinizi öperim canlarrrrrrrrŞeniz

günaaydıın sakaryamın sultanları ,
bugün geç kalktım şinci kahvaltımı etçem görüşmek üzre öpçüklee hepinize...

Sayfamız top 10 dışındaydı,en başa taşımak boynumuzun borcu olsun:lepi:

ne deoorsuun oda bişemi yaf biz ne 2.ne 3.sayfalardan en başa taşıdık boynumuzun borcu derekten ...:lepi:
ama akşamdan beri kimseler gelmemiş :çok üzgünüm:
yani bu topicin hareketlenmesi içün buluşmamı yapmak lazım ne:uhm:
güneş vaa ama soğukta vaa canım heç dışarı çıkmak istemiii,haydin sakaryam insanı, hepinize iyi pazarlar a.s.,arada bi uğrayın olar mı,sevgileerŞeniz

Merhabalar Sakaryanın güzel,ince,zarif,eşi bulunmaz hatunlarıııııııŞeniza.s.

selam hatunlar.......herkese iyi pazarlar..ama havaya bak yaf.ne biçim karardı.acayip gökgürüldüyo...
valla işi olmayan burnunu evden çıkarmasın..gerçi ortalıkta pek kimseler yok..herkes bi yerlere mi gitti ne?CADIARZU
kızlar artık küscem ama he..:dilcikar:...iyice boşladınız topiciği:oklava:

beyazım yeni işin hayırlı osun bacım
hava durumunu senden alıyoz artıkın yane,
inş.bu güneş kar topluyodurda gözümüz açılsın be yaf

evet 9 aylık evliyim 9 aydır burda oturuyorum şimdilik çıkıyorum tekrar görüşmek üzerea.s

merhaba hanımlar ..fundacım hoşgeldin canım her zamn uğra.,,.beyazcım ya ,, ben bugün hiç kar görmedim..12 den 2 ye kadar çarşıdaydım .alışveriş yaptık.. hayret yani..görmemiş olamam yoksam kar sizin eve özelmi yağdı..,,herkese iyi pazarlar hanımlar..

Back
X