• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

Günaydın arkadaşlar Şeniz
Akşam kimsecikler gelmemiş..:uhm:
Yaprak Dökümünümü seyrettinizz....
CADIARZU

bilgecim hoşgelmişin tatlım nbr...

canım benim gelemiyorum pek çünkü modem arızalı evde:kızgın: kaç gündür geziyor benle teyzesi dünde telekoma gittik gezdik bakalım bugünde eve gelcekler :bbo:
iştede pek giremiyorum
yaaaa eğer bu cumartesi buluşursanız ben yokum yaaasenağlama:sm_confused:
ama sonraki cumartesi olursa varıma.s

günaaydın güzeller bakın bilgecik ne diyo,bu c.tesi çalışıyomuş kızcağız,buluşma topiğinede pazar tatil olduğunu yazmış pazara yapsak mı acıba?yoksam haftaya c.tesimi yapsak?
topiğin ablaları gene yoklar ortada,
hadi naz etmen de buluşalım ablalarım...gününüz güzel geçsin canlar öptm...

günaydın bağyanlar......valla dün çok yoruldum o yüzden akşam uğrayamadım..anca kendime geldim.
sevgili ablalarım gene ilan mı verelim sizi bulmak için.:delphin:.gerçi ilandan sonra yeşilgözlü ablamı bulmuştuk :jeyyar:
bugün hava soğuk ama sizin gününüz sıcacık geçin hepinizi öpüyorummmmmŞeniz

canım benim gelemiyorum pek çünkü modem arızalı evde:kızgın: kaç gündür geziyor benle teyzesi dünde telekoma gittik gezdik bakalım bugünde eve gelcekler :bbo:
iştede pek giremiyorum
yaaaa eğer bu cumartesi buluşursanız ben yokum yaaasenağlama:sm_confused:
ama sonraki cumartesi olursa varıma.s

Bilgecim biz haftaya ctesi buluşacaz zaten...
Bu ctesi olursa bende gelemem zaten

Merhaba hanımlar,buluşma heyecanı sarmış dört bir yanıdelikafadulden.Hepinize sevgiler,gününüz güzel geçiyordur umarım.ıstanbul karlar altında,cok da soğuk:1shok:

yaa kızlar bende konuyu açarken haftaya cumartesii düşünerek açmıştım ama tarihi yanlış yazmışım kusura bakmayınfisfisfis bu hafta olmasını istiyosunuz anladığım kadarıyla pazar günü uygunsa sizin için pazar yapalım bilge ve canoda katılabilsin bendenizim sende pazar geçte olsa aramıza katılamazmısın pazar günü için nedersin tatlımCADIARZUkızlar kayıplara msneden ve telden ulaşabilenler uşaşsın o zaman okey

yaa kızlar bende konuyu açarken haftaya cumartesii düşünerek açmıştım ama tarihi yanlış yazmışım kusura bakmayınfisfisfis bu hafta olmasını istiyosunuz anladığım kadarıyla pazar günü uygunsa sizin için pazar yapalım bilge ve canoda katılabilsin bendenizim sende pazar geçte olsa aramıza katılamazmısın pazar günü için nedersin tatlımCADIARZUkızlar kayıplara msneden ve telden ulaşabilenler uşaşsın o zaman okey

Beni bu sefer mazur görün.Planlarımı 2 hafta önce yapmıştım.

valla siz ayar edin yavrular bu pazarda ,haftaya c.teside bana uyar ,son anda bişe çıkmazsa gelerim öpçükleee sizee...

iyi geceler canlar
inşallah rahat bir uykunun ardından güzel bir güne uyanmış oluruza.s.

iyigeceler kızlar konu sorumlusu olarak tarihi değiştirdim ve haftaya cumartesi olarak yaptım okeyy:lepi:

iyigeceler kızlar konu sorumlusu olarak tarihi değiştirdim ve haftaya cumartesi olarak yaptım okeyy:lepi:

en doğrusu böle oldu bacım ,herkes katılabilmş olur kalabalık olcez inş.
ablalarımız yoklar yine ,haftaya kaa inş.gelirler aramıza...
şu an tuşları zor buluyom haa uykular geldi baamirmirmirmir
hepinize iyi geceleer canlar Şeniz

günaydın kızlar..dışarıda güneş var ama hava gene soğuk.....buluşmanın haftaya kaldığı çok iyi oldu.akşam kızım rahatsızlandı.zaten bikaç gündür keyfi yoktu akşamda ateşlendi ..bugün okkulada yollamadım.ateşide düştü şükür...
hadi bakem kendinize dikkat edin,hepinize güzel haftasonları......

günaadın kıslar,a.s.geç yattığımdan uykumu alamadan kalktım ,sarhoş gibin dolanıyom ,havada benim aksime açmış ,eltim kıs ne hamarat gelinler olduk biz bea erkenden kalkıyoz topice geliyoz,yiğenimede geçmş olsun ...
gününüz güzel geçsin hatunlar...Şeniz

Back
X