sanad tatluummmmmmmmmirmirmirmir
kıslaa myhope geldiii
hoşgeldn gebe hatun...
aslında bende yatsam belkim biraz iyi gelir...
kız bendeniz heyalet mi oldun genem.......
tüh yakalandıkkk
ya kıymetini bil diyosunuz da bende ne zaman büyüyecek diyorum daha doğmadannnn hem onların her yaşı güzel dimiiiii
dilaremmm iyi geceler canım öpüyoruz seni ve bebişiniiiiia.s.
çiceği burnunda anne öle bi büyüolarki anlaıyosun bilem...tüh yakalandıkkk
ya kıymetini bil diyosunuz da bende ne zaman büyüyecek diyorum daha doğmadannnn hem onların her yaşı güzel dimiiiii
dilaremmm iyi geceler canım öpüyoruz seni ve bebişiniiiiia.s.
Az kaldı bizimde.... Oğlum çok mülayim, olgun, efendi gerçekten herkesin sahip olmak
isteyeceği gibi bir çocuk. Ergenlik döneminde dilerim zorlamaz bizi. Ama kızım şimdiden
çok fena, bir ergen halini hiç düşünemiyorum. delikafadulden
yok kız heyalet o heyalet...delikafaduldenbendeniz horluyo eltim duyuyonmu?
ah ah kuşum ben bu akşam pek bi dertliyim.bizimkilerde öle huysuz çocuklar değillerdi...Az kaldı bizimde.... Oğlum çok mülayim, olgun, efendi gerçekten herkesin sahip olmak
isteyeceği gibi bir çocuk. Ergenlik döneminde dilerim zorlamaz bizi. Ama kızım şimdiden
çok fena, birde ergen halini hiç düşünemiyorum. delikafadulden
inş.yaşa ve gör bidanem hayırlısıylaa...
yok anacum dialereme dedim.amma yakın zamanda yatmazsam sana kahvaltıya gelemcem..
yok olmazlarrr yaa olurlar mıııııııCADIARZUolsunn anne deyip bir sarıldılar mı herşey unutulur ama değil miiii:1hug:çiceği burnunda anne öle bi büyüolarki anlaıyosun bilem...böyleykenkötükedihüsoböle oluyollaaaaa
Myhope hoşgeldin. a.s.
Aşağıdan bakıp kaçmak olmuyor, yakalanıveriyor insan.:roflol:
Bendeniz bencede uyudu, göremedi onun için yazdığım o kadar güzel şeyleri.
Eltiler ohh kahvaltıda berabersiniz sanırım. Bir eltim bile yok, hergün kendi kendime
ediyorum kahvaltımı....
kuşum eltimcimin keyfini yerine getirmem lasım ,onçüün bana çığırdım sabaha,belkim birlikteykene topice geleriz dimi eltim...
önemli olan elti olmak değil ,arkadaş olmak dimii,allah bozmasına aamiinnyok olmazlarrr yaa olurlar mıııııııCADIARZUolsunn anne deyip bir sarıldılar mı herşey unutulur ama değil miiii:1hug:
aynen öle myhopem ,akan sular durur...
hoşbulduk canımmma.s.
benim 3 eltim var ama genelde bende yanlız yapıyorummmm herkez kısmetimle roşum gibi değil kiiiii Allah bozmasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?