Sakarya///54

canum kuşum yaşlar aynı sadece aralarında 3 ay var..amma ikisde aynı kafadan olunca olan bize oluyo..bizim kızlar 13,5-14 arası....
valla dilarem keşke tek sorunumuz dişleri olsaaaaa

kıslaa myhope geldiii
hoşgeldn gebe hatun...

tüh yakalandıkkk
ya kıymetini bil diyosunuz da bende ne zaman büyüyecek diyorum daha doğmadannnn hem onların her yaşı güzel dimiiiii
dilaremmm iyi geceler canım öpüyoruz seni ve bebişiniiiiia.s.

Az kaldı bizimde.... Oğlum çok mülayim, olgun, efendi gerçekten herkesin sahip olmak
isteyeceği gibi bir çocuk. Ergenlik döneminde dilerim zorlamaz bizi. Ama kızım şimdiden
çok fena, birde ergen halini hiç düşünemiyorum.
delikafadulden

tüh yakalandıkkk
ya kıymetini bil diyosunuz da bende ne zaman büyüyecek diyorum daha doğmadannnn hem onların her yaşı güzel dimiiiii

inş.yaşa ve gör bidanem hayırlısıylaa...

tüh yakalandıkkk
çiceği burnunda anne öle bi büyüolarki anlaıyosun bilem...böyleykenkötükedihüsoböle oluyollaaaaa

kızın geleceği parlak kuşum,bana pek tanıdık geldi bı durum

Myhope hoşgeldin. a.s.
Aşağıdan bakıp kaçmak olmuyor, yakalanıveriyor insan.:roflol:
Bendeniz bencede uyudu, göremedi onun için yazdığım o kadar güzel şeyleri.
Eltiler ohh kahvaltıda berabersiniz sanırım. Bir eltim bile yok, hergün kendi kendime
ediyorum kahvaltımı....

bendeniz horluyo eltim duyuyonmu?
yok kız heyalet o heyalet...delikafadulden
ah ah kuşum ben bu akşam pek bi dertliyim.bizimkilerde öle huysuz çocuklar değillerdi...

kuşum eltimcimin keyfini yerine getirmem lasım ,onçüün bana çığırdım sabaha,belkim birlikteykene topice geleriz dimi eltim...

çiceği burnunda anne öle bi büyüolarki anlaıyosun bilem...böyleykenkötükedihüsoböle oluyollaaaaa
yok olmazlarrr yaa olurlar mıııııııCADIARZUolsunn anne deyip bir sarıldılar mı herşey unutulur ama değil miiii:1hug:

hoşbulduk canımmma.s.
benim 3 eltim var ama genelde bende yanlız yapıyorummmm herkez kısmetimle roşum gibi değil kiiiii Allah bozmasınnn

kuşum eltimcimin keyfini yerine getirmem lasım ,onçüün bana çığırdım sabaha,belkim birlikteykene topice geleriz dimi eltim...

Haklısın canım, destek olmalısınız birbirinize.:1hug:
Hiç bu kadar sıkkın görmemiştim pisiciği...
Hadi yatın yarın inşallah sabah görüşürüz.
Erken kalkarsam tabiii.
Beni bekleyen kimseler yok, kayınvalideciğim dışında-tatlicadiarzu-

önemli olan elti olmak değil ,arkadaş olmak dimii,allah bozmasına aamiinn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…