iyi akşamlaaar hanımlar,oohh be şöyle sohbet ettiğinizi görmek ne güzelhihoyyyt
BİLGECİM hala sen iyileşemedinmi kuzum evde olduğunu haber verseydinde bi çorba kaynatmaya geliverirdik canım öyle yalnız başına hastalık çekilirmi kıyamam ben sana:teselli:
CANOM bu gün ben yeterince kafanı şişirdim zatii birde hasta bakarım diyosun yaa helal olsun sana:içelim: kızım benden daha fena hastamı lazım sana hemde benimki geçmeyen cinsten kafadanlaelaelaelaelae
ROŞUMkızın için geçmiş olsun bitanem allah daha beterlerinden saklasın..
HAYDEÇ ablacım bebek görme ziyaretini bir kaç arkidişime çıtlattım havalar biaz ısınsın diyorlar yasakkelime birde gümüşün bazı planları varmış ama fazla uzatmadan ikisinide hallderiz ablacım sen merak etmeyerimseniben
KISMETSİZİM pisicim ne oldu janum bizim spor işi hala haberlerini beklemekteyim:uhm:
DİLAREM sen nasılsın yavyum keyifler yerindemi ufaklık nasıl yaramızlığa devemmı-tatlicadiarzu-
BENDENİZim kız göremez oldum senisengözlerimebaksanab çok yorma kendini bu kadarda özletme arada bi selam verŞeniz
ÇALIKUŞUUUM çok boşladın bizi çoook

klava:
MYHOPEM VE ANNE54 SİZLERİDE SELAM VE DUALARIMI GÖNDERİYORUM
eee varmı unuttuğum gümüşüm seni unuttum sanma bu gün görüştük yaa o bakımdanyerimsenibenunuttuğum varsa derken YEŞİL GÖZLÜÜÜÜÜÜÜ ama nasıl unutmayayım kendi yok namı kaldı ablamızın :çok üzgünüm:nerelerdesin beyaaaa:dilcikar:
neyse benden bu kadar aaaaa yoruldumkafamçokkarıştı