Sakarya///54

merhaba,hanımlar.. nasılsınz ,,ya yemek muhabbetinizi, gördüm iyice karnım ,,acıktı,,bugün halılarımı yıkadım,, şu an yorgun ve açım,,kilo derdi olmayanımız yok ,herhalde,,neyse hanımlar görüşmek üzere,,öptüm,,cokacimcoook:Saruboceq:

ali fuat paşa yamukova aynı anam ordamı oturuon isveçte mi -tatlicadiarzu-
sen çek cumhuriyetinde oturmadığına göre bende isveçte oturmyom canum :roflol:
alifuatpaşada oturuyorum canım. ama pamukovayı iyi bilirim daha önce orda oturuyorduk ananem teyzem falan hep orda.
sen kimlerdensin bakem

sen çek cumhuriyetinde oturmadığına göre bende isveçte oturmyom canum :roflol:
alifuatpaşada oturuyorum canım. ama pamukovayı iyi bilirim daha önce orda oturuyorduk ananem teyzem falan hep orda.
sen kimlerdensin bakem

Biz LazLarundan Manav diiL .geçen yıL geLin geLdim buraa-tatlicadiarzu-

slm yawrular nasılsınız bakalım bugun daa yenı ewe gırdım sayılır yemeklerı yaptım hemen buraya kostum keyıfler ne alemde acep??

iyi akşamlar dostlar...yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...ben sık sık gelemiyorum ama kalbim sizlerle...ramazana kadar yoğunum canlar...hadin hepiciğinizi öpüyorum...Şeniz

iyi geceler sakaryalı hatunlar,
bugün çook miskin ,uykusuz bi gün geçirdim,erken yatıp dinlenmek istiyom,inş.uyuyabilirim,
amanda k,mleri gördüm been,sel hanımcım siz buraları bilirmiydiniz ,sık sık uğra hemşerim,
kapriscim hoşgeldin sende,
hepinizi öpüyorum

iiiiiii geceler hatın kişilerrr...
maşalalah maşallah haraketlenme var topiciğimizde......
kapriscim hoşgeldin canım....
valla kıslar dün bi deniz sefası yaptık:kedi:..güsel bi gündü emme çok kötü yanmışım..ıstakoz konumunda dolaşıyorum..halbukim hep korudum kendimi şemsiyenin altından da çıkmadım ama ençok da ben yanmışım nasıl oldu anlamadımmfisfisfis
neysem öpüyorum hepinizi..neşeniz bol olsun..opuyorumnanaktan

ayy ne gusel sıftahı yaptın yane ohhhhhhh mıss yha bana kım bılır ne zman kısmet olacak nerde ıdınız canıkom??

efet panterim kendim boyadım,bal köpüğünden vaz caydım,çikolata kahveyi pek açmaz falan dediler,biras daa sarıya yakın bi renk ,istediim gibi olmadı ama ,kötü de olmadı beğendim yanezemuszemus

Back
X