canım söylediklerinden sonra bi nebze olsada rahatladım valla çok üzüldüm acaba bizmi bakamadık hayvancağıza yanlış bişey yedide görmedik bizim yüzümüzdenmi öldü diye zaten çok kızdım kardeşime gitmiş almış minicik tavşanı eve hiç olcak şey değildi işte ama çocuk bu heves etmiş,dediğin gibi kardeşimde ağladı sabah baya gömmeğe kıyamadı neymiş toprak ıslakmış yarın kurusun öyle gömecekmiş nedersinki şimdi:sm_confused:günaydın kıslarrr
evt ya hakket topiciğimiz sessiz kalmış.ama sanırsam herkeste bahar rehaveti var.,
beyazcım hakket güne pek hoş başlamamışsın.kadında harbi manyakmış yanlız.
tavşanınızada çok üzüldüm.kızım öyle bi yavru tavşan almıştı.oda çok yaşamadı.anneden erken ayırıyorlarmış kendilerini korumayı beceremediklerinden çabuk ölüyorlarmış.ay kızım ne ağlamıştı 3-4gün yas tutuydu.
güzelim doğum günün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle sağlıkla mutlulukla ve hayırla inş.a.s.günaydın kızlar nasılsınız keyifler yerindedir inşallah ben bugün çok mutluyum çünkü doğum günü çocuğu oldum36 doldu daha minicik bir bebeğim ben yaaa
zemuszemus
hoşgeldin güzelim aramıza:1hug:slmlar bütün sakaryalı güzel bayanlara bende sakarya geyveden
rica ederim şekerim nedemek bende tşk ederim başsağlığın için rabbim daha beterinden saklasın inş.:çok üzgünüm:tünaydın sakaryam,beyazcım çığırışını duydum kıs ottuum yerden,
hafta sonu evde durmadım pek,dünde günüm olunca giremedim ama bugün buurdayıım,
evde çok işim vaa,birazdan salddırcam işlereklava:
tavşancık içinde başınız saolsun cnm,inş.terslikler bu kadarla kalır,günün güzel geçsin,
haydeç abladan haber getirdiiniz içinde tşk ediimopuyorumnanaktan
bu arada vay gezginci hatun vaay hafta sonu pek evde duramadın da neden bize katılamadın bakiiiim
hoşbulduk kızlar mayıs 29 evleniyorum hepinizi beklerim desem nasıl gelceniz he kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun ne güzel iki gelin veriyoruz mayısta arka arkaya 30un dada boşverimiz gelin evine giriyo rabbim bir ömür mutlu ve huzurlu eylesin inş.:Saruboceq: