• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

haydeç ablam gözün aydın.finduğu bitirmişsin.inşallah emarda bişey çıkmaz.iyi haberlerini bekliyoruz.Şeniz
beyazım canım benim sünnetiniz hayırlı olsun..a.s..allah damatlığını göstersin inşallah..:nazar:...
sinyora sevgilü dostum...buluşmayı öne aldık.ama sitedeki sorun yüzünden böyle bir karışıklık oldu..kafamçokkarıştı.yani telekomdaki sorun sadece siteyi değil bizim buluşmayada hackledi..:delphin:.
inşallah ramazana kadar bi buluşma olursa gelemeyen arkidişlerle görüşürüz...kaydirigubbakcemile5...
canom küsmüsün bize yaffffffffsenağlama

haydeç ablam gözün aydın.finduğu bitirmişsin.inşallah emarda bişey çıkmaz.iyi haberlerini bekliyoruz

sağol canım ya bitti çok şükür...inan üstümden koca bi yük kakltı...:delphin:amma dert etmişim bu işi.birkaç kişi aldım yanıma 2 günde hallettik.. emarda bakalım perşembe gidicem ..hastane bana oyun oynamazsa geçen gittim makina bozuktu..kaydirigubbakcemile3 bu sefer ne olacak bakalım... -tatlicadiarzu- eee hadin gari buluşalım ...ramazana enerji depolayalım..haydin kızlarrrr yokmu buluşmak isteyen kaydirigubbakcemile5

vaar var olmazmı ablacım sabahı bi göreyim allahın izni ile açacağım konuyu bu sefer nasılsa çalışmıyorum gayri bi işe yarayımda toplayı verem dedim arkadaşları amma velakin ben topluyom yaa eminim 4 sayısını geçmeyiz -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

canım günü erken belirlersek katılmak isteyen herkes katılabilir bence,allah izin verirse bende katılacağım bu sefer,tanışıp kaynaşırsak sitede yokluğumda belli olur belki :p

vaar var olmazmı ablacım sabahı bi göreyim allahın izni ile açacağım konuyu bu sefer nasılsa çalışmıyorum gayri bi işe yarayımda toplayı verem dedim arkadaşları amma velakin ben topluyom yaa eminim 4 sayısını geçmeyiz -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

yine mi buluşuyoruz kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile5
eee nerde ne zaman aman bu sefer önceden önlemi alalım son ana kalmayalım neme lazım site yine gider falannnn:utangac:
iyi geceler sakaryammmmmmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ooo coştunuz bakalım buluşma dedikmi akan sular duruyor.nerde cano, boşwer.yeşilgözlüm,nilyy,gümüşüm,ameli,esmerim.ses verin bacılar kısmetsiz kedi ,roşum hadi bakalım sinyora.şekeyy, daha daha hadi bu sefer çok olalım.kızlar sel çok gelmek istiyor ama hafta sonu ona uymuyor.durum değerlendirmesi yapın ona göre Şeniz

günaydın sakaryamın fıstıkları yine buluşmamııkaydirigubbakcemile4
beyazcım sen davetini yap cnm bizde uyarsa katılmak isteriz:teytey:
haydeç ablacım fındığı toplamışsın güle güle ye inş.bisde tadına bakarız diimi amaacokacimcoook
:
az önce yazını okudum senin boynundak sorun bayaa ilerlemiş ama hemen ameliyat düşünme o en son çare emarını çektirip tedavine başlarsın inş.bendede aynı sorun var:çok üzgünüm herkesin kendine göre bi sıkıntısı var allah kolaylık veriyo yaaa:Saruboceq:ama yinede
gününüz güzel geçsin hemşehrilerima.s.

günaydın hanımlar
dün çok yoğundum giremedim ..buluşmamı var yine ..biz de iyi alıştık buluşmalara hee..dahada katılım oluyor ne güzel ya
haydeçim geçmiş olsun canım özelden atmıştım yolun düşerse gel bana hastaneye giderken uzun sürerse işin memnun olurum

selam arkadaşlar bende bir haftadır sakarya pamukovadayım.eşim görevinden ötürü 5 sene burda kalcaz daha alışamadım inşallah fazla uzun sürmez alışmak varmı pamukovadan kimse

selam arkadaşlar bende bir haftadır sakarya pamukovadayım.eşim görevinden ötürü 5 sene burda kalcaz daha alışamadım inşallah fazla uzun sürmez alışmak varmı pamukovadan kimse

slm kız daha birhafta olmuş nasıl alışasın sakaryaya pamuk ova yakın bak buaralar buluşma olacak katılırsan hem tanışırız hem sitres atarsın

kaydirigubbakcemile2

tünaydın bayanlar keyifler nasıl bu gün, bizim biraz telaşlı geçiyor MALUM HAFTA SONU CEMİYETİMİZ VAR yinede iki arada bi derede girip sizlere selam vermek istedim ve dün sözünü verdiğim gibi buluşma topiçini açtım hepinizi bekliyorum hadi bakalım çabuk çabukkaydirigubbakcemile4

bugün çok sıcak bir gün ..ve sakaryalılar tekrar buluşmaya karar vermiş..oh ne güzel sefamız olsun.hihoyyyt. gümüşüm mesajını almadım canım ama saat 4 de benim emar çekilcek yani vaktim olmucak canım.ayrıca davet etmen beni çok mutlu etti ...Şeniz

slm canım hoş geldin sakaryama bende pamuk ovalıyım ama sakaryada oturuyorum inşallah alışman uzun sürmez buluşmalar oldumu atla gel sevgiler

hadi kızlaar kimse uğramamış cano haydeç yeşil gözlü ee ben demedimmi ben açarsam 4 sayısını geçmeyiz diye hadi yaa kıralım şu şeytanın bacağınıkötükedihüso

hadi kızlaar kimse uğramamış cano haydeç yeşil gözlü ee ben demedimmi ben açarsam 4 sayısını geçmeyiz diye hadi yaa kıralım şu şeytanın bacağınıkötükedihüso

arkadaşım evdekilerden bi oturamıyorum ki pc başına sizi göreyim inş. gelmek isteriz bi sorun olmazsa ...kısmetsiz eltimle de konuşalım ...köydeki buluşma için kesin gelecez demiştik kısmet olmadı şimdiden gelirim dememeye çalışıyorum ki gelebileyim anladııın sen ...

Back
X