Sakarya///54

kızım ne basını cıkartıp sonunu kendıne sakladın adam gıbı sorsana allahım ya

bu sefer çalışmanın dışında canlar..kayınpederim bende artık...ameliyat oldu kataraktan..o bişey değilde..gelen giden şimdi oturdum totomun üstüne...üstüne birde işler başladı..neyse sizler nasılsınız...çok öperim sizi yakalarsamŞeniz

bizleri soracak olursan iç güveyden halliceyis sanırsam gerçi onun son halini bilmiyos tabi :)))

hepinize iyi geceler arkadaşlar,ben ancak yanıtları bu saatte okuyabildim,epey yoğunluk vardı bizde
tüm hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,evet ev ve kreş benim için sıkıntı,bilmeden sormadan soruştrmadan karar vermek şansa kalmış,verdiğiniz yanıtlar sayesinde biraz daha içim ferahladı,serdivan yada korukent baytur evlerinden bakacağım,oğlum 3 yaşında bakıcısı mükemmel bir insandı ve ayrılmak zor olucak bize,kreşin özel olması ve tam gün olması şart,çalışıyorum çünkü birde evime yakın olmalı,adapazarında yaşanan kreş skandalı ise özel bilgi kreşi,sanırım sizler duymadınız,
eğitim kadrosu,şartları olanakları iyi olan bir yer isti,yorum,doğa kolejinin de varmış buralar hakkında fikirlerinizi bekliyorum

Allah yardımcın olsun sevdalinqa.özel bakıcı düşünüyor musun peki?

doğa kolleji baytur evlerine yakın canım

iyi akşamlar kızlar nasılsınız kış gedli sobalar kuruldumu kestaneler pişriliyomu soba üstünde:)))
biz de bugün kurduk sobayı evdede küçük değişiklikler yaptık iyi oldu .....iyi oluyo bazen böyle küçük değişiklikler şimdide ailecek oturduk sobanın başında kışın keyfini çıkarmaya başladık:))
çok güzel filmler gelmiş pek bi sinemeya gidesim geldi gerilim filmleri çoğunlukta varmı benle sinemaya gelmek isteyen arkadaş arıyorum kendime:))
ahhh ahhh boşvwerim senide everdik gelmezsin artık benle sinemelara:)))

:))
ayyhh ne güsel olur o sobanın çıtırdısııı ösledim yaf üstünde sabah ta ekmek kızartın
ohh misss
ben bugün dolap yerleşritrdim hep çıkardım bütün kışlıkları

:))
ayyhh ne güsel olur o sobanın çıtırdısııı ösledim yaf üstünde sabah ta ekmek kızartın
ohh misss
ben bugün dolap yerleşritrdim hep çıkardım bütün kışlıkları

yav canom nerelerdesin panter bi yandan nillyy de bu gün aradı o bi yandan sorup duruyo ne zaman yapıyos planı diye bende senden haber bekliyorum ee hadi de bakem ne zaman yapıyoz türkü evi bak benim canım sinemada çekiyo daha balık yicez hadi ama hareketlen azcıkk

ühü ühü bende ewdeyim bugun ayın 9u yapılır mı nan bana bu ühüüüüüüüüüüüüüüüü

naber bayaz gacısı sobanıza kawusmusunuz hadı hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…