iyiyiz ceren54 sen nasılsın.mandalina sana da günaydınlar bu arada..
iyiyim canım bende şükür bir yaramazlık yok herşey yolund keyifler yerinde daha ne olsun
Sen nasılsın annen nasıl ne yaptınız yaralarını bir çare bulabildinizmi?
canım sen baya tatil yaptın heeee iyi dinlenmişsindir
zeliş iyi tatlım biliyorsunuz cenazeleri vardı halası vefat etmişti dolayısı ile düğün biraz buruk geçmiş. Ama geçti gitti işte herşey bizler için....
Buluştuğumuzda selamını iletirim güzelim a.s.
selam kızlar bugünde evde yalnızım annem gelmedi hala düzceye gitmişti cenaze için
nillycim sağolasın güzelim allah razı olsun, yarın bazı işlerim var dışarı çıkacam senin içinde uygun olursa uğrar alırım sana olurmu tatlım....
tunaydın sakaryam
sana da tünaydın cnm.nasılsın iyimisin.annen nasıl.pıncır ve yeni köpeğiniz nasıl.iyi sıhhattedirler inşallah. ayyyy aklıma bişi geldi böyle yazınca sana:))) hahahah
olur canım.ama yine de haberleşiriz.bu arada tek bir tane mi istiyordun yoksa kutu ile mi?yoksa kutuyu açacağım.birini ben saçımdaki yaralar için deneyeceğim bakalım.
hepsine toptan cewap weriiim balım olumunekankayizsmile
cok şukür herşey yolunda kaydirigubbakcemile5
ne geldi merak ediyorum:)))CADIARZU
7 otobusu ıle gıdıyorum kızlar ustumde hakkı olanlar hakkını helal etsın :Saruboceq:
aaaaaaaa gittinmi kıssss pantiş anamm millet karar veriyo gidiyo ben hep yerimde sayıyorum yaa
nily yafrummm öperemmm
beyas kıs sen gitmiyonmu biyere dahaa
yaff siz hani sölemedinis hala bana lacivert etek altına ne renk ayakkabılar olur diyee grii olumu meselaa
boşver nerdee odamı geziyo eltilerde yokk hayret bişi herkes geziyoo yaa
hepsine toptan cewap weriiim balım olumunekankayizsmile
cok şukür herşey yolunda kaydirigubbakcemile5
ne geldi merak ediyorum:)))CADIARZU
7 otobusu ıle gıdıyorum kızlar ustumde hakkı olanlar hakkını helal etsın :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?