Sakarya///54

selam kızlar bugünde evde yalnızım annem gelmedi hala düzceye gitmişti cenaze için
nillycim sağolasın güzelim allah razı olsun, yarın bazı işlerim var dışarı çıkacam senin içinde uygun olursa uğrar alırım sana olurmu tatlım....

iyiyiz ceren54 sen nasılsın.mandalina sana da günaydınlar bu arada..

Teşekkürler

haklısın herşey bizler için Allah bundan sonra utandırmasın mutluluk kahkaha sağlık doldursun evini

olur canım.ama yine de haberleşiriz.bu arada tek bir tane mi istiyordun yoksa kutu ile mi?yoksa kutuyu açacağım.birini ben saçımdaki yaralar için deneyeceğim bakalım.

mandalina01 cim annemin yaraları aynı gibi. ama ne bilim biraz kurumaya dönecek gibi geliyr bana.evde yapılmış nişasta getirttim köyden.iki gündür onu deniyorum bakalım ne olacak.

sana da tünaydın cnm.nasılsın iyimisin.annen nasıl.pıncır ve yeni köpeğiniz nasıl.iyi sıhhattedirler inşallah. ayyyy aklıma bişi geldi böyle yazınca sana:))) hahahah

hepsine toptan cewap weriiim balım olumunekankayizsmile
cok şukür herşey yolunda kaydirigubbakcemile5
ne geldi merak ediyorum:)))CADIARZU
7 otobusu ıle gıdıyorum kızlar ustumde hakkı olanlar hakkını helal etsın :Saruboceq:

hayırlı yolculuklar selametle git gel bakalım...

aaaaaaaa gittinmi kıssss pantiş anamm millet karar veriyo gidiyo ben hep yerimde sayıyorum yaa
nily yafrummm öperemmm
beyas kıs sen gitmiyonmu biyere dahaa
yaff siz hani sölemedinis hala bana lacivert etek altına ne renk ayakkabılar olur diyee grii olumu meselaa
boşver nerdee odamı geziyo eltilerde yokk hayret bişi herkes geziyoo yaa

kızım daa gitmedik 7 arabası dedük az sona cıkcam yola hanı helal etmemıssın :)))

Helall olsunn Helall şaka didim sende helal et yafrummm
belkim sen gelene kada bana bişi olu bellimi oluu

Allah kazadan beladan kederden gamdan muhafaza etsin aminn:)
cemiii cümlemizii inşallahhhh:)

canom bakıyom keyfin pek yerinde allah arttırsın :))kızım para yook pul yok kışta geldi daha nerelere gidem ama sen yineden bakma benim böyle dediğime bakmışsın çamtamı sırtlanmış gitmişim bi yerlere:)

pantişim helal olsun cnm sağlıcakla git gel.sen de helal et cicim. canocum ben de sene öperem. beyazım tatm yafru yarın görüşürüz.bi tane alarsın.

ayyys yine unuttum.önce iyi geceler sakaryam dicektim.kiler bakim.canoyu gördümmm. cano nassın kıs?

arnavutlarda boşnaklarda adet vardır.misaifr geldimi yada mis. gidildiyse gelein kısmısı ayakta durur.ve şöyle bi diyalog çıkar ortaya: nasılsın .. yenge ya da abla.abi- enişte nasıl?(çocuklar için) ayşe nasıl,ahmet nasıl,ebru nasıl?kayınvaliden nasıl? ya kayınpederin?( halbuki hal hatır sorduğu kişilerin hepsi ordadır. ve hepsine de aynı sekilde sorar. hahahahben gıcık olyordum bu hal hatır sorma işine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…