Sakarya///54

slm iyi akşamlar gençler allah muhabbetinizi artırsın gözüm yaşlandı valla çok duygulandım :))))
açılın azcuk biz ihtiyarlda yer varmıbi günde sayfaların bu kadar akıp gittiide gördüm yaa bende gam yemem artık:Saruboceq:
boşvercim yarın için yardıma ihtiyacın olursa bi alo demen yeterli gülüm her konuda kaydirigubbakcemile5
zelişim bi gün koca mantı kazanınla mantıları kaynatırsan bizlerde tadına bakmaya geliriz elbet haberin olsunyerimseniben
mavişcim görüldüğü üzere topiğimizin en küçüğü unvanı artık sende ablaların her zaman yanında hiç üzülme artık ardında koca bi sakarya topiği var:lepi:
bilmişim mandalinam ayy kışta geldi soyup soyup seni yiyesim geldi kız -tatlicadiarzu-aklinialirimsmile
ve bizim yıllanmış hatunlar roşum kısmetsiz haydeç myhope yine sesiniz solunuz çıkmıyo arada bi ses verin merakta bırakmayın bizia.s
panter bursanın tozunu attırmaya gittin ama öyle bi yağmur yağmışki bursada valla toz moz bırakmamış inş. biraz dinerde sende rahat gezip eğlenirsin..
bu arasda çalışa hauncuklar bize nispet yalnız buluşmalkar düzenlenme üzerine planlar kurulmuş bence düşünmeyin bile baskın yapar baskın basanındır deriz haberiniz olsunalsanaalsanasmile
hoş yakında bende sizin tayfaya katılacam büyük ihtimlle ozaman hem size hem ev hanımlarına ayak uydururm bende bi şekilde nasıl olcaksa artık kambersiz düğün olmaz sakarya buluşması da beyazsız olmazzemuszemus
neysem nilly deeyim hepicinize selamları var birazdan yunusun önüne cadıra gidecez efkar dağıtmaya müsait olan buyursun gelsinkaydirigubbakcemile

Saolasın beyazım toprağım.Atlattım bugünüde..

Maviş sen ctesidemi çalışıyon

yok bee hep torpil heppp bi sene aradım burda iş bide üniv.mezunuyken :S yinede saol iyi dileklerin için :))

yok bee hep torpil heppp bi sene aradım burda iş bide üniv.mezunuyken :S yinede saol iyi dileklerin için :))

Ben torpilsiz girdim bu işime ctesi-pazar tatil.Gerçi ben iş konusunda en azından iş bulma konusunda çok şanslıydım

Günaydın.Şeniz

Hergün Ctesi olsa hep evde olsak.Bende ev hanımı olmak istiyorum yaa..
kafamçokkarıştı

günaydın hanımlarr merak etmeyin günler çok çabuk geçiyor yarın cuma gelir

bende ev hanımı olmak istiyorummmmm

mavis yarın salı daha yarına çok var hele cumaya ohooooooo puffff

biliyorum çok olduğunu ben zamanın çabuk geçtiğini belirtmek istemiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…