Sakarya///54

beyazz benimm telefon nanik yaa haydecin yeşilgözlünün bide nickini bize unutturan hatun alperenin annesinin telefonları alcam yarın
gümüşün var nilinin var sanırsam galiba:)

slm dostlar ...öncelikle buluşma konusunda kesin bir gün varmı...bu hafta sonumu düşünüyorsun canom....rabbim bir keder vermezse ben gelirim..ama yanımda oğluşum ve anneciğimde olacak....1 derken 3 kişi olacağız...inşallah bir mahsuru olmazneyse öncelikle sana cevap yazmak istedim....

sonra diğer arkadaşlar geçmişi pek okuyamadım..inşallah hepiniz iyisinizdir..

boşwerim babcığına geçmiş olsun....rabbim acil şifalar versin canım ....

selam kızlar iyisinizdir inşallah buluşamadınız yine ben yokum ya ondan olmuyor sömestrede gelebilirsem toplayacam hepinizi inşallah rabbim kısmet ederse tabi

beyazım terapi uyguluyormuşsun galiba sırada bende varım ücret hiç önemli değil bacım yeterki iyi gelsin bu durumdayım çünkü

semrian kaç gelll sende hadiii
haydeç ablam, başım üstnee buyursunlar gelsinler:)
bu hafta nasipse
myhoblada şimdi konuştum bi aksilik çıkmassa gelicek inş.

evet ablacım allahtan bi mani olmazsa bu cumartesi canomda toplanıyoruz anneciğininde gelmesine çok sevindim ayrıca...

ben gidim uyuyım yarın Azranın doğum günüsü vaaa erken kalkıp pasta yapacağım :)
iyi geceler hepinizeeee

beyazz benimm telefon nanik yaa haydecin yeşilgözlünün bide nickini bize unutturan hatun alperenin annesinin telefonları alcam yarın
gümüşün var nilinin var sanırsam galiba:)

gelebilmeyi çokkkk isterim bakalım oğluş hasta iki gece ateşle boğuştuk şimdi daha iyi gibi inşallah hava ve oğluş müsait olur da bende gelebilirimmmm:92:

Günaydın....

Haydeç ablam teşekkür ederim.Babam bizi korkuttu ama şimdi iyi çok şükür.

Cano bozma moralini bak çoğu kişi geliyor.Sen burda sevilen bir hatunsun sadece biraz şansız zamanlara denk geldin demekki..Yoksa herkes sana gelmek ister diye düşünüyorum..
Bende gelmek istiyorum bir aksilik çıkmazsa inşallah..

Beyazım Toprağımla pazar birlikteydik terapiyi sırayla yapıyor demekkii..

Mandalin kuzum gelsene sende canoya tanışırız hemde

Son düzenleme:
ben gidim uyuyım yarın Azranın doğum günüsü vaaa erken kalkıp pasta yapacağım :)
iyi geceler hepinizeeee

nice mutlu yıllar olsun

ben cumartesi istanbulda olacam canım gelebilme ihtimalim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…