- 20 Ocak 2009
- 403
- 0
- 316
- 54
sağolasın eee işşş sır:)))terapi içinde her zaman beklerim
evet ablacım allahtan bi mani olmazsa bu cumartesi canomda toplanıyoruz anneciğininde gelmesine çok sevindim ayrıca...slm dostlar ...öncelikle buluşma konusunda kesin bir gün varmı...bu hafta sonumu düşünüyorsun canom....rabbim bir keder vermezse ben gelirim..ama yanımda oğluşum ve anneciğimde olacak....1 derken 3 kişi olacağız...inşallah bir mahsuru olmaz neyse öncelikle sana cevap yazmak istedim....
sonra diğer arkadaşlar geçmişi pek okuyamadım..inşallah hepiniz iyisinizdir..
boşwerim babcığına geçmiş olsun....rabbim acil şifalar versin canım ....
bu arada panter nerelerde kızlar bilen vardır
tabi canım ne demek hallederiz:)))panterde istanbula gitmiş canodan aldığım haberlere göre..beyazım terapi uyguluyormuşsun galiba sırada bende varımücret hiç önemli değil bacım yeterki iyi gelsin bu durumdayım çünkü
evet aama gelcek pantişimde cumartesiiiiiiiitabi canım ne demek hallederiz:)))panterde istanbula gitmiş canodan aldığım haberlere göre..
beyazz benimm telefon nanik yaa haydecin yeşilgözlünün bide nickini bize unutturan hatun alperenin annesinin telefonları alcam yarın
gümüşün var nilinin var sanırsam galiba:)
ben gidim uyuyım yarın Azranın doğum günüsü vaaa erken kalkıp pasta yapacağım :)
iyi geceler hepinizeeee
ben gidim uyuyım yarın Azranın doğum günüsü vaaa erken kalkıp pasta yapacağım :)
iyi geceler hepinizeeee
Günaydın....
Haydeç ablam teşekkür ederim.Babam bizi korkuttu ama şimdi iyi çok şükür.
Cano bozma moralini bak çoğu kişi geliyor.Sen burda sevilen bir hatunsun sadece biraz şansız zamanlara denk geldin demekki..Yoksa herkes sana gelmek ister diye düşünüyorum..
Bende gelmek istiyorum bir aksilik çıkmazsa inşallah..
Beyazım Toprağımla pazar birlikteydik terapiyi sırayla yapıyor demekkii..
Mandalin kuzum gelsene sende canoya tanışırız hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?