• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

günaydın arkadaşlar...
neler olmuş yaa herkeste bi dertler öncelikle rabbim dermansız dert vermesin demek istiyorum ....gümüşçüm çok geçmiş olsun umarım kötü haber almazsın...zor olduğunu ii bilirim hayat arkadaşının üzüntüsü hiç bişeye benzemiyor...nisan -mayıs bizde hastanelerde geçirdik anlatmıştım ...şifası uzaktaysa diyede sıkılma sakın dermanı olsunda uzakta olsun allah yardımcınız olsun ,şifa versin arkadaşım...:1hug:

çalıkuşu cnm oğluşunun emarının temiz çıkmasına sevindim tahlilleride temiz çıkar inş .burda onun bidünya annesi var annelerin duaları kabul olurmş allha şifa versin cnm...:1hug:

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz buluşmalarda bekleriz...

hepinize hayırlı günler...a.s.

Ayyy en sonunda açabildim neti..kafamçokkarıştı
Bu ne iç yahu sabah 08:00 den beri full çalışıyorum...

Sizler nasılsınız bayanlar...Şeniz
Çalışkuşu inşallah en yakın zamanda oğlunun teşhisi koyulurda tedavisi yapılır.Geçmiş olsun.:teselli:
Gümüş boncuk geçmiş olsun.:teselli:
Beyazım Toprağım Allah büyük..:lepi:
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerrr
:delphin:

çalı kuşum güzel arkadaşım inan sonuçların temiz çıkmasına o kadar sevindim ki anlatamam inş diğer sonuçlarda temiz çıkar

bu arada arkadaşlar benim kayım peder bu gün buraya adaya geldi celbi aldılar yaa paçaları tutuştu bunların bi görceksiniz önceden benimle hööt höt konuşan adam kızım evladım diye konuşuyo bu adamı benim ayağıma getiren rabbim inş bana daha güzel günler gösterir:Saruboceq:

inş.arkadaşım ee ne demişler gün olur devran döner ...sositososito
allah herkesin gönlüne göre veriyor sabrının karşılığını alacaksın tabii allaha emanet ol cnm öptm seni...Şeniz

Hayırlı cumalar arkadaşlar cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun ee tabi benide unutmayın dualarınızda-tatlicadiarzu-
gümüş boncukçum çok geçmiş olsun tatlım rabbim acil şifa versin
ayrıca arkadaşlar güzel dilekleriniz ve dualarınız tekrar teşekkür ederim
ve yeni GELELENLEEER HOŞ GELDİNİZ DAİM OLMANIZI TEMENNİ EDERİM VE BULUŞMALARDA SİZLERİDE GÖRMEK İSTERİZ sevgilerimle hepinizi öpüyorumŞeniz

Hayırlı cumalar arkadaşlar cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun ee tabi benide unutmayın dualarınızda-tatlicadiarzu-
ve yeni GELELENLEEER HOŞ GELDİNİZ DAİM OLMANIZI TEMENNİ EDERİM VE BULUŞMALARDA SİZLERİDE GÖRMEK İSTERİZ sevgilerimle hepinizi öpüyorumŞeniz[/QUOTEseninde cuman mübarek olsun canımm.sizlerle görüşmeyi çok isterim ama izmitte oturuyorum .sakaryalıyım ama serdivandann:1hug:

ve yeni GELELENLEEER HOŞ GELDİNİZ DAİM OLMANIZI TEMENNİ EDERİM VE BULUŞMALARDA SİZLERİDE GÖRMEK İSTERİZ sevgilerimle hepinizi öpüyorumŞeniz[/QUOTEseninde cuman mübarek olsun canımm.sizlerle görüşmeyi çok isterim ama izmitte oturuyorum .sakaryalıyım ama serdivandann:1hug:

çokta uzak sayılmayız canım inş görürüz senide bir gün aramızda yada ailenin yanına geldiğin bir vakit buluşma düzenleybilirsek düzenleriz

beyaz toparak evet canım çok uzak sayılmam ama yinede ne bilim işte özlüyor insan yaa.böle sakaryalıları birarada görüyorum çok mutlu oluyorumm.EFSANEYİZ bacımm:))

Slm bende 3 yıldır sakaryadayım burda okuyorum çarşıda oturuyorum bu son senem malesef herkese merhaba

selam sakaryamın güzel hatunları...topiceğe bakmayalı ne çok şey olmuş yaffff.
gümüşün inşallah eşinin önemli bişeyi yoktur.inşallah iyi haberlerini alırız yakında......
beyazım sabrının ve dirayetinin meyvelerini toplamaya başlamışsın ne güzelll........
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza......

bu arada bakmayın benimde bayağı canım sıkkın.:çok üzgünüm:yeğenimi hastaneye yatırmışlar.ağır bir enfeksiyon geçiriyor..akşam wcde baygın bulmuşlar.okadar üzüldüm ki.senağlama.sabahtan beri yanındayım.hep uyuyor.bişey yiyemiyor.yediğini de çıkarıyo..tahlil sonuçlarını bekliyoruz.dua edin kızlar da çabucak toparlansın.

hakketen yaa nazar mı değdi bize.............

iyi geceler kızlarrrrr:1hug:
çalıkuşu şükür emarlar temiz çıkmış inşallah tahlillerde temiz çıkar canım:Saruboceq:
gümüş boncuk geçmiş olsun Allah şifasını versin inşallah canımm:nazar:
beyaz toprak herşey gönlünce olsun inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun canımmm:Saruboceq:
kısmetsiz kedi yeğenin şimdi nasıl canım umarım iyileşmiştir geçmiş olsunnnnn:nazar:
haydeç ablam oğluşun nasıl umarım iyidirrrrr:nazar:

iyi geceler canlar......Şeniz ee görüşmeyeli nasılsınız bakalım... beyazım hakkında hayırlısı olsun canım... kısmetsiz kedişim çok geçmiş olsun canım...sebebi belli oldumu merak ettim rabbim şifasını versin inşallah.....gümüşüm eşin hala hastahanede sanırım.. inşallah eşinde bişey çıkmaz .. hayırlı haberlerini bekliyoruz.... çalıkuşum ne oldu canım ya oğlunun tahlil sonuçları.dualarım seninle canım....myhope bende dedimki beni unutcu kardeşim..sağol canım oğluşum iyi diyim iyi olsun..maşallah 1 haftada 3. alçı anlamadım oğluşumda hiç yaramaz değil ama nedense alçıları sağlam yapmıyorlar hiç suçu yok hiç-tatlicadiarzu-cano, boşwer sizleride kocaman öpüyorum ....aylacım gurbet kuşum kendine çok dikkat et hayırlı haberlerini alırım inşallah... yeşilgözlüm sen nerelerdesin bakem... kızçelerin nasıl... roşum senide kocaman öpüyorum..tüm sakaryalı arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir... :1hug:

nazara geldi sakarya lılar nazara okuyup üfleyelim canlar ..sizleri seviyorummmmm

:nazar::nazar::nazar:

ne olmuş sakaryanın hanımlarına.ya yakınları ya kendileri rahatsızlanmış.:teselli:tam ben yazacaktım kiii.haydeç ablam yazmış valla nazara(:nazar:) gelmişsiniz.:1no2:herkese geçmiş olsun...hayırlı ramazanlar...

merhaba arkadaşlar ..nasılsınız bakalım..yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler.. kısmetsiz kedicim ..sanda geçmiş olsun..umarım yeğeninin önemli önemli birşey yoktur.. benim eşim hastanede hala ayın 10 unda fimi alcaz ozamn belli olcak .. ben gidip geliyorum yakın zaten..ordada yatmıyor ayakta..sağolsun yatmayı hiç sevmez..herkesi öpüyorum..arkadşlar kendinize çok iyi bakın ..

... yeşilgözlüm sen nerelerdesin bakem... kızçelerin nasıl...
haydeçcim iyiym buralardayım kızlarimda iyi seninkilerde iyi inşallah oliş nasıl kaçgün kalacak alçısıslm söyle öptüm

Back
X