• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

iyi geceler canlar... bende geldim.anca oturabilidm .oluşumun alçısı çıktı..ama şimdide çok zor yürüyor.. tabi bu olacak yavaş yavaş demiş dr.ama benim oluş hareketli 2 kere tepe takla düştü 15 günün acısını çıkarırcasına hareket ediyor. .. :delphin:

roşum sanada geçmiş olsun canım.kendine dikkat et.. gümüşüm eşinden ne haber hayırlı haberlerini alırız inşallah ..herkese sevgilerimle.mutlu olun mutlu kalınŞeniz

haydeççim geçmiş olsun allahım birdaha göstermesin ayağını sıcak su ile sabunla pansuman yapın dahada çabuk iyi olur çocujlara slm iyi geceler

haydeççim geçmiş olsun allahım birdaha göstermesin ayağını sıcak su ile sabunla pansuman yapın dahada çabuk iyi olur çocujlara slm iyi geceler

evet canım sıcak suyla yapıyoruz.sonrada dr verdiği kıremi sürüyorum sıcak bezle sarıyorum.ilgin için teşekkür ederim sanada iyi geceler. aslm canım sende kızlarına söyle yanaklarından öpüyorumŞeniz

hyadeç ablam çok şükür kurtuldunuz alçıdan.hadi geçmiş olsun.allah bi daha göstermesin.öpüyorummmmŞeniz

roşum geçmiş olsun dktora gittinmi gitsen çabuk iyi olursun ceyranda kaldın herhalde zaman var daha gelmeye çalış hep beraber olalım iyi geceler

ablacım sağolasın gelememe sebebim belim değil sanırım o güne dek açılırım inş. kayınpederim iftarda bende ondan sebep dedim...
bend bu kez resimlerden görürüm sizi nidelimsositososito
hayırlı cumalar herkese:Saruboceq:

haydeç ablacım gözün aydın tekrar geçmş olsun allah betrinden korusun inş.
hayırlı cumalar ablacım öptm...

hayırlı cumalar arkadaşlar cumanız mübarek dualarınız kabul olsun
roşum çok çok geçmiş olsun arkadaşım 2 güne kadar benimde belim ağrıyordu havalardanmıdır acep dikkat et aman güzelim bel bu ne olur neolmaz
haydeç ablacım sizede geçmiş olsun çok şükür afacan atlattı bu durumu allahım bir daha göstermesin..
BU ARADA BAYANLAR BEN BU GÜN İNŞ İST. LA GİDİYORUM İFTAR TOPİÇİNİ İHMAL ETMEYİN LÜTFEN SİZLERE EMANET BU GÜN GİTMEDEN Bİ YER TEKLİFİMDE OLACAK SİZLERE MAKUL GÖRÜRSENİZ ORADA YAPARIZ İFTARI
bu sefer bilerek büyük yazdım-tatlicadiarzu-

bayanlar mrb...
ben sakaryada okuyorum..sevgilim bilecikte askerlik yapıyor...sakaryadan bileciğe nasıl gidebilirim?hangi otobüs firmaları var?birde bilecik merkezde değil söğütte...bilecik terminalden söğüte araba varmıdır?

bayanlar mrb...
ben sakaryada okuyorum..sevgilim bilecikte askerlik yapıyor...sakaryadan bileciğe nasıl gidebilirim?hangi otobüs firmaları var?birde bilecik merkezde değil söğütte...bilecik terminalden söğüte araba varmıdır?

canım termilde eskişehir arabaları var sık sık hareket ediyorlar bilecikte terminalde iniyorsun oradan söğüte tabiki var orada yönlenirsin adapazarından terminal eskişehir arbasına binersen gidersin ok

iyi geceler hanımlar şuan ist dayım biraz gezecem artıkın yer bakıcam demiştim ama malesef fırsatım olmadı siz bir yer ayarlarsanız sevinirim

hihoyyythayırlı günler arkadaşlar nasılsınız bakalım buluşma haberlerine bakın bulışma olacak iftar yapıcaz ama tamda anlamış değilim beyazcım yoksa biz istanbuldamı buluşacaz kız yer falan dedinde

canım termilde eskişehir arabaları var sık sık hareket ediyorlar bilecikte terminalde iniyorsun oradan söğüte tabiki var orada yönlenirsin adapazarından terminal eskişehir arbasına binersen gidersin ok

canım izmit arabaları gibi olduğunu duymuştum ben ya bilecik arabalarının...:(
yani hani izmit arabaları minibüs tarzında ya onun gibi değil mi?yoksa bildiğin wib firmaları mı gidiyor?kaç saat sürüyor bilecik canım biliyormusun?söğütten ben askeriyeye gideceğim nasıl gidebilirim ki?:1no2::1no2:

canım o şekilde var ama izmit gibi sık gitmiyorlar kütahya yönüne giden arabaların hepisi oradan geçiyorlar ve bilecik terminal yol üzerinde zaten 2 saat sürüyor terminalden söğüte araba bulman kolay olur bilecik küçük bir yer

canım o şekilde var ama izmit gibi sık gitmiyorlar kütahya yönüne giden arabaların hepisi oradan geçiyorlar ve bilecik terminal yol üzerinde zaten 2 saat sürüyor terminalden söğüte araba bulman kolay olur bilecik küçük bir yer

tatlım çok sağol bende öğrendim bişiler bugün...
aytur diye bir firma varmış sakaryadan bileciğe götürüyormuş..bilecik merkezde inince bizim söğüt arabalarımız var onlara binip askeriyenin önünde inersiniz dediler...hallettim gibi canım yol mevzusunu...sakaryadan bileciğe her saat kalkıyormuş araba...2saat sürüyormuş..
şimdi kafama takılan bilecik nasıl yani tek gideceğimde bişey olmaz değil mi ya?
canım çok tşk ederim ilgin için......

tatlım çok sağol bende öğrendim bişiler bugün...
aytur diye bir firma varmış sakaryadan bileciğe götürüyormuş..bilecik merkezde inince bizim söğüt arabalarımız var onlara binip askeriyenin önünde inersiniz dediler...hallettim gibi canım yol mevzusunu...sakaryadan bileciğe her saat kalkıyormuş araba...2saat sürüyormuş..
şimdi kafama takılan bilecik nasıl yani tek gideceğimde bişey olmaz değil mi ya?
canım çok tşk ederim ilgin için......

güzelim sen akıllı olursan hiç birşey olmaz yabancı olduğunu belli etme cesaretli olursa hiçbirşey olmaz bilecik küçük bir yer zaten

günaydın şekerleer ...
ben bugün pek bi yoğunum akşama iftarım var işlere girişmeden size bi laf atayım dedim ama kismeler yok uyuyonuz galiba ramazana alıştık ta en güzel vakit uyuyarak geçiyor, size hayırlı iftarlar rabbim sofralarınızdan bereketi eksik etmesin ,oruçlarınızı kabul etsin...
hadi bana kolay gelsiin şöyle bi dalayım işlere ... hepinizi öpüyorum...

merhabalar arkadaşlar istanbullardan kucak dolusu selamlar sevgiler öpücükler hepinize Şeniz
dün sultan ahmete gitttim bayanlar aman yarabbi görmeliydiniz ne o kalabalık adımatmaya yer yok her adımında biriyle çarpışmaman imkansız ama çok güzeldi yaa insan ramazanda olduğunu anlıyor bu günde inş eyüp sultana gidecem birde bi oraları koaçan edeyim bakayım

Günaydınnnnnnnkaydirigubbakcemile5
Bir pazartesi günü dahaaaa:1shok:
Off bitermi bu haftaaaa
kafamçokkarıştı

memleketimin güzel bayanları nasılsınız bakem?eh ramazanın bir haftasını devirdik.sıcak mıcak dedik ama rabbim kolaylığını verdi..alıştık sanırım ramazana...ne o kızlar topikte kimse yok?.herkes uyuyomumirmirmirmir yoksa iftara misafirler mi var ?cokacimcoook

Back
X