• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

herkese selamlarr ve hayırlı cumalarr..Şeniz
bi haftada böyle bitti ...:kahve:

cumabx7.jpg

w750.png

Sakaryamın güzel hanımları iyi günler...a.s.a.s.

selam arkadaslar bende sakaryaliyim ama 3 yildir isvicrede yasiorum bu siteyee yeni uye oldum sayilir bu forumu goruncede hemen yazayim dedim hepinize sevgilerr

merhaba arkadaşlar ben geldim bu saatte bu gün ne işin var dediğinizi duyar gibiyim oooof of ne nasipsiz ne bahtsız bi hatunum ben yaaa yine yüzüm asıldı içim karardı daralıyorum kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum işten ayrıldım hiç sebepsiz yere varmı böyle bişey yaaa geçen patron olacak adamla aramızda kısa bi konuşma geçti sonrada çıkışımı verdiler ne kadar rahat bu insanlar ama hep böyleymiş bunlar kraasın sadece adı var diyorlar gerçektende öyle içinde dönen dolapları çok güzel kamufle etmişler bir kaç yardımla bağışla insanların gözlerini boyuyorlar ama işçisine o kadar eziyor hakkını yiyorki anlatamam hele kızlar sakın olaki oranın kasabına uğramayı sakın düşünmeyin başkada bişey demiyorum neyse daha çok yazılacak şey var ama allahlarından bulsunlar sonuçta bir buçuk ayda olsa zorlada olsa PARALARINI YEDİM GERÇİ EMEĞİMİN ALINTERİMİN KARŞILI 11 SAAT VE BAYRAMDA ÇALIŞIP ONUN DAHİ ÜCRETİNİ ALMADAN YEDİM AMA İNSANLIK BENDE KALSIN hay allah büyütmüşüm yazıyı allahtan işte iradem dışı oldu yine kızlar çok dertliyim o kadar dolmuşumki iyiki siz varsınız yine sizlere boşaldım kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin:((dualarınzıı üzerimden eksik etmeyin rabbim inş daha hayırlı ve doğru dürüst kapılar açar ....

ya kardesim sana ne diyeyim de seni teselli edeyim bilmem ki.Hayir gibi görünen islerde ser , ser gibi görünen islerde de bir hayir vardir.Isin icini Mevlam bilir .Bu mubarek cumada Allah ne muradin varsa versin insallah.Üzme güzel canini.

selam arkadaslar bende sakaryaliyim ama 3 yildir isvicrede yasiorum bu siteyee yeni uye oldum sayilir bu forumu goruncede hemen yazayim dedim hepinize sevgilerr

Aramiza hos geldin canim.Bende almanyada yasiyorum ama memleketim beni cekiyor.Avrupa sayfasindan cok adapazari sayfasinda takiliyorum.

iyi akşamlar hanımlar haydeç arkadşımız işlerini ayrlamış..geliyo haberiniz olsun..yarın güzel bir gün olcak inşalh..yerimseniben

offf:çok üzgünüm: gıcık oluyorum ya çok gelmek istiyorum :kızgın:sizlerle tanışıp kaynaşmak istiyorum ama yarın eşimin işleri varmışmış:mymeka: yine hevesim kursağımda kaldı yaww:uhm:

offf:çok üzgünüm: gıcık oluyorum ya çok gelmek istiyorum :kızgın:sizlerle tanışıp kaynaşmak istiyorum ama yarın eşimin işleri varmışmış:mymeka: yine hevesim kursağımda kaldı yaww:uhm:

arkdaşım biz kadınlar birşeyi çok istrsek yaparız inan..kocişinin gönlünü alıver:dance:...senide tanımak isteriz. yani...

İyi akşamlar hanımlarrrr..Şeniz
Allah gönlünüze göre versin hepinizin..
Ben de kıskandım görüşmek istedim ama gelemeyecegim için nazarım değdi size..:dilcikar:
Şaka bi yana inşallah buluşabilirsiniz ve benim yerimede cok cok eglenirsiniz ..
Burda anlatırsınız bende gelmiş kadar olurum...
Hepinize Sevgiler ..a.s.

şimdi okuyabildim yazdıklarınızı .canlarım ya çok üzüldüm benim yüzümden iptal bile etmeyi düşünmüşsünüz.. sağolun ne kadar iyisiniz hepiniz.iyiki sizleri tanımışım iyiki varsınız...buluşmada ne kadar çok olmak istediğimi biliyorsunuz..düşe kalka geleceğimide biliyorsunuz. evet geliyorum.. sizleri çokkkkk seviyorum canlar...Şeniz

beyazım üzülme canım ya..herşeyde vardır bir hayır yarın konuşur dertleşiriz..hiç kimsenin hayatı güllük gülüstanlık değil canım kardeşim...sıkma canınıŞeniz

kalk gel kız sende
gelirim dersen karşılarım seni
bin otobuse birbuçuk saat sonra burdasın:)

günaydın arkadaşlar nasılsınız ben de iyiyim işte arkadaşlarımla buluşmaya gidecemde duymayan varsa duyurmaya çalışıyorum keşke haberim olsaydı falan diyen olur buluşma haberlerine bi bakın öpüyorum

kızlar bugün o kadar kötüyümki....ama ne olursa olsun geleceğim...orda ıhlamur içerim artık..üşüyorum titriyorum...donuyorum..anca 1 arabasıyla gelebileceğim ben en geç. 2 de yanınızdayım...:Saruboceq:

Back
X