Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar ben geldim bu saatte bu gün ne işin var dediğinizi duyar gibiyim oooof of ne nasipsiz ne bahtsız bi hatunum ben yaaa yine yüzüm asıldı içim karardı daralıyorum kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum işten ayrıldım hiç sebepsiz yere varmı böyle bişey yaaa geçen patron olacak adamla aramızda kısa bi konuşma geçti sonrada çıkışımı verdiler ne kadar rahat bu insanlar ama hep böyleymiş bunlar kraasın sadece adı var diyorlar gerçektende öyle içinde dönen dolapları çok güzel kamufle etmişler bir kaç yardımla bağışla insanların gözlerini boyuyorlar ama işçisine o kadar eziyor hakkını yiyorki anlatamam hele kızlar sakın olaki oranın kasabına uğramayı sakın düşünmeyin başkada bişey demiyorum neyse daha çok yazılacak şey var ama allahlarından bulsunlar sonuçta bir buçuk ayda olsa zorlada olsa PARALARINI YEDİM GERÇİ EMEĞİMİN ALINTERİMİN KARŞILI 11 SAAT VE BAYRAMDA ÇALIŞIP ONUN DAHİ ÜCRETİNİ ALMADAN YEDİM AMA İNSANLIK BENDE KALSIN hay allah büyütmüşüm yazıyı allahtan işte iradem dışı oldu yine kızlar çok dertliyim o kadar dolmuşumki iyiki siz varsınız yine sizlere boşaldım kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin(dualarınzıı üzerimden eksik etmeyin rabbim inş daha hayırlı ve doğru dürüst kapılar açar ....
selam arkadaslar bende sakaryaliyim ama 3 yildir isvicrede yasiorum bu siteyee yeni uye oldum sayilir bu forumu goruncede hemen yazayim dedim hepinize sevgilerr
offf:çok üzgünüm: gıcık oluyorum ya çok gelmek istiyorumsizlerle tanışıp kaynaşmak istiyorum ama yarın eşimin işleri varmışmış:mymeka: yine hevesim kursağımda kaldı yaww:uhm:
canım sen avrupa yakasındamısın