tünaydınlar kıslar,opuyorumnanaktan
canomcum hoşgelmişin cncaazım,bende de 250.sayfa olmuş,özlettin kendini bea,olumunekankayizsmile
semricancıım,hoşgelmişin tatlışım,opuyorumnanaktan
öncelikle geçmş olsun deyim,kendine dikkat et,acil şifalar dilerim,:Saruboceq:
yeni eviniz hayırlı olsun,rabbim sağlık ve huzurla oturmak nasip etsin inş.:Saruboceq:
oğluşunun fırlama olduu fotodan belli,maş.cin gibi bakıyo,
benim oğlumda öleydi,büydükçe duruluyo,sağlıklı olsunlar yeterki,:Saruboceq:
benim annemlere,yakınmış annenlerde,aynı semtin kızımıyız kıs yoosam,yerimseniben
pantişim yaa,yine silip süpürmüşün bile,dimek iyisin maş.
ay bizde çok korktuk bodrumu su basmaa ramak kalmıştı ki,durdu yağmurbilmiyorumkismile
benim dünkü tutukluum kalmadı ama ,ağrım var bea,
boynum sırtım kopuyo,bide iyileştim diye temizliğe başlıcaktım,ne talihsiz hatunum yaa,akannehir
saçlarıma cnm çok sıkık bide,rengim güzel olduda,kesimi çok çirkin oldu, zati hacimsizdi,
hepten kafama yapıştı,bi tutam saç kalmış kafamda,meğer seçtiim model gür saçlarda güzel dururmuş,akannehiree bunu sen bana kesmeden desen ya kuaföör hatunu,:umursamaz:
zor uzatmıştım zati gitti saçlarım gittiii,:gitme:
canomcum hoşgelmişin cncaazım,bende de 250.sayfa olmuş,özlettin kendini bea,olumunekankayizsmile
semricancıım,hoşgelmişin tatlışım,opuyorumnanaktan
öncelikle geçmş olsun deyim,kendine dikkat et,acil şifalar dilerim,:Saruboceq:
yeni eviniz hayırlı olsun,rabbim sağlık ve huzurla oturmak nasip etsin inş.:Saruboceq:
oğluşunun fırlama olduu fotodan belli,maş.cin gibi bakıyo,
benim oğlumda öleydi,büydükçe duruluyo,sağlıklı olsunlar yeterki,:Saruboceq:
benim annemlere,yakınmış annenlerde,aynı semtin kızımıyız kıs yoosam,yerimseniben
pantişim yaa,yine silip süpürmüşün bile,dimek iyisin maş.
ay bizde çok korktuk bodrumu su basmaa ramak kalmıştı ki,durdu yağmurbilmiyorumkismile
benim dünkü tutukluum kalmadı ama ,ağrım var bea,
boynum sırtım kopuyo,bide iyileştim diye temizliğe başlıcaktım,ne talihsiz hatunum yaa,akannehir
saçlarıma cnm çok sıkık bide,rengim güzel olduda,kesimi çok çirkin oldu, zati hacimsizdi,
hepten kafama yapıştı,bi tutam saç kalmış kafamda,meğer seçtiim model gür saçlarda güzel dururmuş,akannehiree bunu sen bana kesmeden desen ya kuaföör hatunu,:umursamaz:
zor uzatmıştım zati gitti saçlarım gittiii,:gitme:
Son düzenleme: