Günaydııııııınnnnnnn milleeettttttttttttt
canım yeterki en byük kayıbın bu olsun allah başka kayıplar yaşatmasın. :Saruboceq:
selam cicim hoşgeldin nasılsın
iftar için ne desem yalan olur tatlım bu hafta zaten imkansız fakat önümüzdeki hafta pazartesi cuma arası bir akşam uyarsa katılmayı çok isterim çünkü haftaya eşim gececi ve ben yalnızım çitlenbikimle. Kuzuyu kreşten alıp sizle buluşup iftar yapabilirim bir aksilik çıkmazsa. Haberleşiriz mutlaka....
ceren saol cnm benım ıcın ck degerlıyıdı onure oldum tsk canım
canım yeterki en byük kayıbın bu olsun allah başka kayıplar yaşatmasın. :Saruboceq:
selamlar kızlar böyle girdiğimde ara arada olsa birilerinin yazdığını görmek ne güzel ama iftardan bahseden yorum yapan olmamış arkadaşlar şengülcüm cemrecim iftar yapmayı planlıyoruz her sene ramazanda yaptığımız bişey bu, bu sene sizlerde katılmak istermisiniz tabiki diğer yeni katılan arkadaşlar ve sesimizi duyuramadığımız eski arkadaşlar
boşvercim çok acelemiz yok iyice sonlara kalmayalım istiyoruz okadar sende aramızda olabileceksen tabiki ev taşımanı bekleriz
az önce gümüşlede konuştuk büyük ihtimal oda katılacak diğer arkadaşalarda myhope ve yeşil gözlü nilyy gibi onlarada telle haber versek iyi olacak kk nın yolunu malesefki unuttular tabi nilyynin annesi rahatsızmış sanırım umarım daha iyidir..
benden yorumlar şimdilik bu kadar iftardan sonra görüşürük tabi buralarda olursanız öpüldünüz..
selam cicim hoşgeldin nasılsın
iftar için ne desem yalan olur tatlım bu hafta zaten imkansız fakat önümüzdeki hafta pazartesi cuma arası bir akşam uyarsa katılmayı çok isterim çünkü haftaya eşim gececi ve ben yalnızım çitlenbikimle. Kuzuyu kreşten alıp sizle buluşup iftar yapabilirim bir aksilik çıkmazsa. Haberleşiriz mutlaka....