aman neyse herkezlere slm hanımlar nasılsınız bugün ben biraz acılı ve gerginim varmı güneş yanığının acısını hafifletecek bildiğiniz bi formül eğlenmek suda oynamak zıblama güzelde sonradan şu ızdırabı olmasa offf valla off yani
roşumcum dün kızının doğum günüymüş ben onu atlamışım güzelim kusura bakma rabbim nice mutlu huzurlu sevdikleriyle beraber hayırlı seneler nasip etsin inş.doğum günü kutlu olsun güzel kızının
kısmetsizim hadi evin hayırlı olsun gülüm güle güle huzurla oturun inş.
boşvercim umarım gelirsin iftara özledik senide bayadır görmüyoruz bence taşınma sonrası iyi stres atarsın bizlerle
cerencim gelebilme ihtimaline çok sevindim beklicem mutlaka seni yer hakkındada fikirlerini bekliyorum
canom ne alemdesin güzelim yoksam sen bendendemi kötüsün hiç sesin çıkmıyıo=)
bi öğretmen arkadaş vardı buralara taşınacaktı sesi çıkmaz oldu geldimi yerleştimi acep ...
roşumcum dün kızının doğum günüymüş ben onu atlamışım güzelim kusura bakma rabbim nice mutlu huzurlu sevdikleriyle beraber hayırlı seneler nasip etsin inş.doğum günü kutlu olsun güzel kızının
kısmetsizim hadi evin hayırlı olsun gülüm güle güle huzurla oturun inş.
boşvercim umarım gelirsin iftara özledik senide bayadır görmüyoruz bence taşınma sonrası iyi stres atarsın bizlerle
cerencim gelebilme ihtimaline çok sevindim beklicem mutlaka seni yer hakkındada fikirlerini bekliyorum
canom ne alemdesin güzelim yoksam sen bendendemi kötüsün hiç sesin çıkmıyıo=)
bi öğretmen arkadaş vardı buralara taşınacaktı sesi çıkmaz oldu geldimi yerleştimi acep ...